Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla

QUOTE(JO/NE @ 2008 11 26, 22:05)
Mes su pirmagime lankėme Robį pas Ritą. Tikrai vaikui patiko ir naudos buvo. Dabar noriu su mažąja pradėt lankyt (bet jau ant rankų jos nebetampyčiau, tegul šalia trepsi tongue.gif ), bet kad nėra užsiėmimų rytais verysad.gif  O gal kokiuose kituose rajonuose planuoja padaryt kokias rytines grupes? pvz. geležinio vilko g. kaip šaunu būtų...

Kokiam cia mieste?
Atsakyti
QUOTE(eeeglute @ 2008 11 26, 23:25)
Kokiam cia mieste?

Kaune
Atsakyti
QUOTE(JO/NE @ 2008 11 26, 23:00)

Mes lankom Silainiuose Robi, uzsiemimai vyksta antradieniais 12 val.
Atsakyti
QUOTE(eeeglute @ 2008 11 27, 14:58)
Mes lankom Silainiuose Robi, uzsiemimai vyksta antradieniais 12 val.

Mums per toli ir per vėlai, 13val.jau turiu pasiimti vyresnėlę iš mokslų mastau.gif
Atsakyti
Mes lankome Marijampolėje. Kaina mėnesiui 60lt. Už knygelę ir kompaktus mokėjom 45lt. Lankom programą "Mažylis ir muzika". Lankom 2 mėn. Rezultatai jau pastebimi - tapo drąsesnis, muzikalesnis. Drąsiau abejojenčios mamytės. Jei tik leidžia finansai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laselis @ 2008 11 12, 14:53)
Gal kas galit papasakoti apie Robio programa Siauliuose?
Mano dukrytei tik keturi menesiai, ar nebus dar per maza? ax.gif Ir ar ten reikia ,mamytems dainuoti?  blush2.gif Nes man meska ant ausu buvo uzlipusi, o ir balso neturiu  verysad.gif Tik daugiau nieko nerandu ka galima butu Siauliuose veikti su tokiais maziais, o iseiti pasizmoneti norisi  tongue.gif
O gal kas zino kokia nors manksta su savo vaikuciais, apie baseina jau net nebesvajoju unsure.gif

mes ejom pietiniame pas mokotyja Akvile, jei neklystu, tai labai dziaugemes ir mokytoja labai silta, bendraujanti, uzsiimanti.. nu tikrai thumbup.gif
o dabar einam i vyresneliu astunkoju lyg mokyklele yamahos menesi, tai negaliu pasakyti, kad dziaugiames unsure.gif gal nuo mokytojos priklauso, bet sios uzsiemimas su vaikais man nelabai patinka, gal daugiau mokytojos bendravimas...
t.y. nekreipimas demesio i mano vaika, na toks ignoravimas...
na trumpiau tariant bandysim eiti dar viena pamokele ir tada spresim ar eiti toliau ar ne...
Atsakyti
QUOTE(Viltyte @ 2008 12 12, 22:24)
mes ejom pietiniame pas mokotyja Akvile, jei neklystu, tai labai dziaugemes ir mokytoja labai silta, bendraujanti, uzsiimanti.. nu tikrai  thumbup.gif
o dabar einam i vyresneliu astunkoju lyg mokyklele yamahos menesi, tai negaliu pasakyti, kad dziaugiames  unsure.gif  gal nuo mokytojos priklauso, bet sios uzsiemimas su vaikais man nelabai patinka, gal daugiau mokytojos bendravimas...
t.y. nekreipimas demesio i mano vaika, na toks ignoravimas...
na trumpiau tariant bandysim eiti dar viena pamokele ir tada spresim ar eiti toliau ar ne...

Na, pas mus irgi tokia pat situacija doh.gif pries tai ruoniuko programoje turejom thumbup.gif mokytoja, o dabar.... nekas, bet vedu nes mata , kad vaikui to reikia.
O kaip pas jus situacija su atostogomis, mums pasake kad nuo 17 dienos iki sausio 4 dienos atostogos, bet uz jas kaip ir mokti reikia, ar ne?
Atsakyti
Pas mus rugsėjo mėnesį dingo viena pamokėlė, tai už ją mokėti nereikėjo. Aš manau, kad už atostogas, jei tokios bus, mokėti nereiks
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 11 23, 22:20)
kaip ir i darzeli,taip ir cia atveda ir sloguojancius vaikucius.kaune centre lankem,tai pora kartu buvo sirguliuojantys.o jie gi ir zaislus vieni is kitu atimineja , ir i burnyte deda.tai kas,kad nuplauna juos PO uzsiemimo.saliau musu buvo mama su dukryte,pas kuria taip liulis bego,kad net nesmagu buvo ten "muzikuoti" doh.gif nors mokytoja labai praso,jei neatvesim,kad jai pranesti,bet kad pasakytu: jei susloguosit ar susirgsit,neveskit,kad kitu neuzkrestumet.taip nesako  schmoll.gif

šitą pokalbį naglai pati pravedžiau, nes užsikrėtėm nuo vieno kartu muzikuojančio. Čia ne darželis ir pasakyti, kad neturiu kur dėti, nes reikia į darbą negali. Kadangi veikla yra įdomus laisvalaikio praleidimas, tai manau sloguojantiems vieta toliau nuo tokių susibūrimų, juolab patalpos nėra didelės, kontaktas su kitais vaikais artimas. Susikaupiau ir pasakiau savo nuomonę, juolab, kad prieš pamoką su kitom mamom pakalbėjom, kad užsikrėtėm tada ne vien mes. Dabar ramu, yra taisyklė grupėje ir jos laikomasi biggrin.gif
Atsakyti
mes lankom YAMAHOS mokyklele Siauliuose centre pas mokytoja Egle thumbup.gif
Robiuko programele lankom nuo 3men. mirksiukas.gif mums labai patinka good.gif
Atsakyti
Jau ir mes lankom mokyklele ir esam patenkintos clap.gif.
Atsakyti
Moketi reikes uz atostogu metu neivykusias pamokas? Tai negi niekas nesake jums? Nepasirasinejot sutarciu? Mus tai is karto ispejo, kad mokestis fiksuotas menesinis ir kad vaiku atostogu metu nebus pamokeli, o moketi vistiek reikes kaip uz pilna menesi. Tai vat. Pasiskaitykit sutartis!
Atsakyti