Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla

QUOTE(ligiukss @ 2007 03 17, 17:16)
Noriu paklausti,o nuo kokio amžiaus geriau pradėti lankyti?

Nuo kokio amžiaus geriau pradėt lankyt, manau turėtum nuspręst pati, nes pvz. mes nuėjom į tą demo pamoką ir pamatėm, kad mūsiškei ten patinka, tada ir pradėjom lankyti, jei gerai pamenu nuo penkių mėnesių mes ten lankomės ir iki šiol jai ten labai patinka, kuo toliau tuo labiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 03 17, 16:16)
Noriu paklausti,o nuo kokio amžiaus geriau pradėti lankyti?

yamaha priima nuo 4men vaikucius.
kuo anksciau tuo geriau.
nes vaikas lavinasi nuo pat mazens. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renuteg @ 2007 03 19, 23:03)
yamaha priima nuo 4men vaikucius.
kuo anksciau tuo geriau.
nes vaikas lavinasi nuo pat mazens. mirksiukas.gif

Aišku !
Atsakyti
Mūsų dukrytei dabar 5 mėn. ir jau užsirašėme į mokyklėlę thumbup.gif
Oi kaip laukiame pirmosios pamokos, kuri bus kitą penktadienį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolityte @ 2007 03 21, 16:07)
Mūsų dukrytei dabar 5 mėn. ir jau užsirašėme į mokyklėlę  thumbup.gif
Oi kaip laukiame pirmosios pamokos, kuri bus kitą penktadienį  thumbup.gif

Linkim visokiaropos sėkmės įstojus į Robiukų gretas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2007 03 18, 18:20)
Sveikutes 4u.gif
Gal kas is jusu lanko Robio pamokeles Kaune Kalnieciuose?? Butu smagu isgirsti atsiliepimu smile.gif

mes rytoj vaziuosim i pirmaja-pazintine pamokele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2007 03 26, 19:35)
mes rytoj vaziuosim i pirmaja-pazintine pamokele ax.gif

aš ir mąstau apie kalniečių Robiukus. gal galėtum parašyti atsiliepimus? kaip mokytoja? ar irgi tokios nesąmoninogs sąlygos kaip kažkuri čia rašė, kad pasirašai sutartis ir po to moki nesvarbu lankai ar ne blink.gif
Atsakyti
Man Kalnieciu grupes vadove nelabai patiko unsure.gif kazkaip nudnoka mums ten buvo unsure.gif bandysim apsilankyti kitoje mokykleleje ax.gif
Atsakyti
O profsąjungos rūmuose mokytoja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas mamytes, mes su dukryte siandien buvome pamokeleje, labai patiko. Na man tai man, bet mergyte taip stengesi tai rimtai i viska ziurejo, su astuonkoju labai sveikinosi. Zodziu viskas kaip ir labai gerai, taciau laikas, kada vyksta pamokeles visiskai prasilenkia su musu galimybem. Gal galetumet pasakyti kur vyksta pamokeles savaitgaliais, as kalbu apie Kauna.
buciau dekinga uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2007 03 31, 21:26)
Labas mamytes, mes su dukryte siandien buvome pamokeleje, labai patiko. Na man tai man, bet mergyte taip stengesi tai rimtai i viska ziurejo, su astuonkoju labai sveikinosi. Zodziu viskas kaip ir labai gerai, taciau laikas, kada vyksta pamokeles visiskai prasilenkia su musu galimybem. Gal galetumet pasakyti kur vyksta pamokeles savaitgaliais, as kalbu apie Kauna.
buciau dekinga uz info smile.gif

Dar vis idomu, bandysiu pati susirasti, bet jeigu ka nors zinote, laukiu informacijos.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivaflame: 02 balandžio 2007 - 07:50
QUOTE(vivaflame @ 2007 04 02, 08:47)
Dar vis idomu, bandysiu pati susirasti, bet jeigu ka nors zinote, laukiu informacijos.
Aciu  4u.gif

Jei neklystu ši mokyklėlė užsiėmimų savaitgaliais neturi ax.gif Nes kai mes pradėjom lankyti mokytoja stengėsi, kad pamokėlių nebūtų ir penktadieniais, nes kaip ji sakė, iš jos praktikos, kai tik geri orai taip visi kažkur lekia ir negali dalyvauti pamokėlėse mirksiukas.gif
Atsakyti