Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla

Na pas mus tai jei neateini, gali vėliau atidirbt tas pamokėles.
Atsakyti
QUOTE(Nataliukė @ 2007 02 21, 13:23)
Mes jau irgi turbūt atsisveikinsim su mokyklele, nes sąlygos nesamoningos. Šį mėn buvom tik kartą, o mokame kaip už 4. Vaikas tai serga tai sloga tai kosulis. Mokytoja sakė, kad jei serga nevesti, kad kiti neapsikriestu. Na toks galima sakyti susitarimas buvo. Bet tada išeina, kas vaikas lanko tik kas antrą kartą ir tai ne visada  verysad.gif
Vien žodžiu mano pamastimai tokie, kad paskutinį mėn bandom ir jei toliau taip pat tada atsisakom, nes prasmės ne matau  schmoll.gif

Mes meteme lankyt ir gana idomiai, tai buvo Kaune, vaikas serga, o reikalauja moket, bet labiausiai patikdavo mokytoja, kuri vos prasidejus pamokelei jau ziuredavo i laikrodi ir taip demonstratyviai, tipo kada cia jau baigsis laikas.
Musu lanke 4 mamu su vaikais burelis, tad visoms tas nepatiko. Plius 3-6 men leliukai guli, o musiskiai jau lakstantys lipa per juos, tad tiek mamoms anoms nepatiko, tiek mums, kad turime tramdyt vaikus, kad neuzgautu leliuku. Tai suprantama, bet galejo vaikus pagal amziu kiek suskirtyt.
O geriausias dalykas, kad staiga atsiradau skolininku sarase, cia jau kai metem lankyt. Drauge paskambino ir pasake, kad mano duomenys pateikti kaip skolininkes toje muzikos klaseje. Is kart skambinau direktoriai klausti uz ka, tai kazkada beveik prie metus mat as nesumokejau, bet tada dar nebuvo tokio dalyko, kad nelankai ir turi moket. Kiek zinau pasalino, tiksliau isbrauke mane is to saraso.
Bet vat susimoket sms zinutemis reikalavo 3 menesius jau po nelankymo, zinutes ateidavo po 23 val., ir po kiekvienos ju skambidavau aiskintis ka cia jie rezga, pasirodo visus 3 kart tai pasikartojo netycia, atsiprase.
Girdejau kas lanko kaune silainiuose dziaugiasi, is savo rato grupele pasidare, bet mano patirtis kiek kitokia tvarkos atzvilgiu.
Pritariu cia issakytai nuomonei, kad jiems vaikas ir jo muzikinis lavinimas rupe maziausiai, pirma pinigai, antra daug pinigu, trecia - bet kokia kaina daug pinigu
Atsakyti
Oho Tafi tai bent istorija blink.gif Kur žmogiškumas jų?
Pas mus Klaipėdoj viskas normaliai ir grupės suskirstytos pagal amžių, ir mokytoja nebloga, ir leidžia atidirbt pamokėles, žodžiu viskas tvarkoj, kolkas nesiskundžiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikute @ 2007 02 23, 19:38)
Oho Tafi tai bent istorija  blink.gif Kur žmogiškumas jų?
Pas mus Klaipėdoj viskas normaliai ir grupės suskirstytos pagal amžių, ir mokytoja nebloga, ir leidžia atidirbt pamokėles, žodžiu viskas tvarkoj, kolkas nesiskundžiu  smile.gif

Na ir pas mus atrode pagal amziu, bet va paimk 3-4 men leliuka ir 1-2 vaika, skirtumas didelis, anuos paguldai guli, o dideli per juo eina.

Jei dar karta reiketu rinktis lankyt ar ne, lankyciau tik del pacio lavinimo, bet jokiu budu nepasirasyciau sutarties ipareigojancios mane lankyt 6 menesius, galu gale mokykleliu yra didelis pasirinkimas, tad ...
Atsakyti
QUOTE(kristaRUT @ 2007 02 21, 13:17)
Nejom ir nemokejom.

bent jau klp. nera absoliuciai jokiu problemu. tik, aisku, nereikia kaip i vandeni dingti. turi problema, eini apie ja kalbetis ir ieskoti visom pusem priimtinu kompromisu. tikrai imanoma susitarti.
Atsakyti
Tafi, sakyk kurioj cia mokyklelej taip vyksta? Nes as nuo rugsejo su savo mazaja treciadieniais dainuojam, plojam ir t.t. profsajungos rumuose, tai vadove Rita superine moteris, tokia labai maloni ir tikrai niekad nemaciau kad dairytusi i laikrodi, kaip tik mes ir paplepam paskui..taip kad tikrai uzsitesia tos musu pamokeles.
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2007 02 27, 14:06)
Tafi, sakyk kurioj cia mokyklelej taip vyksta? Nes as nuo rugsejo su savo mazaja treciadieniais dainuojam, plojam ir t.t.  profsajungos rumuose, tai vadove Rita superine moteris, tokia labai maloni ir tikrai niekad nemaciau kad dairytusi i laikrodi, kaip tik mes ir paplepam paskui..taip kad tikrai uzsitesia tos musu pamokeles.

Mes irgi pas mokytoją Ritą Kultūros rūmuose pamokėles lankom. Pritariu, ji - tikrai puiki mokytoja! thumbup.gif Ir dukrelei labai patinka pamokėles, pasiilgsta tų užsiėmimų.
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 02 27, 18:04)
Mes irgi pas mokytoją Ritą Kultūros rūmuose pamokėles lankom. Pritariu, ji - tikrai puiki mokytoja!  thumbup.gif Ir dukrelei labai patinka pamokėles, pasiilgsta tų užsiėmimų.

Vyksta cia, bet deja mokytojos vardo nezinau,bet ji isties atrodo maloni, jei ne tas ziurejimas i valandas, maziuku grupe pirmos durys. Pradzioje as buvau labai suzaveta, man patiko viskas, nes buvo proga iseit is namu, tik veliau atsirenki kas ir kaip, netgi tie didieji atradimai uzsitesdavo, o laikas juk ribotas. Atsibodo ir tos vienodos daineles. Plius musiskiu irgi nebedomino tai, kai buvo leliukai, nevaiksciojo, tai paguldai-guli, pasodini-sedi, kai pradejo vaiksciot viskas pasibaige, labiau rupeje kiti dalykai, liimas per galvas leliukams. As esu nieko pries lavinima, bet pati sistema, mokejimai, lankymai nelankymai man jau nebepatiko. Juk rasiau, jei reiktu rinktis lankyciau, bet manau kita mokyklele, kazkiek panasia, bet kur kiekviena lankanti vertintu ne kaip pinigu objekta. Na ir vel as cia romana skeliau. Beje girdejai mergaites labai dziaugiasi silainiuose ta pati lankancios, sake super mokytoja ir uzsiemimai, susidare pacios grupe is savu bendraamziu
Atsakyti
Jau ne viena mama rašė, kad vyresnieji laipioja per leliukus. Niekaip nesuprantu. Ar grupėje tokio skirtingo amžiaus vaikai? Mūsų grupėje 6 vaikai. Visiems 2 metukai. Kiek suprantu, mažyliams skirta visai kita programa, o nuo puisantrų metų vaikučiams - vėl kita.
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2007 02 28, 12:36)
Vyksta cia, bet deja mokytojos vardo nezinau,bet ji isties atrodo maloni, jei ne tas ziurejimas i valandas, maziuku grupe pirmos durys. Pradzioje as buvau labai suzaveta, man patiko viskas, nes buvo proga iseit is namu, tik veliau atsirenki kas ir kaip, netgi tie didieji atradimai uzsitesdavo, o laikas juk ribotas. Atsibodo ir tos vienodos daineles. Plius musiskiu irgi nebedomino tai, kai buvo leliukai, nevaiksciojo, tai paguldai-guli, pasodini-sedi, kai pradejo vaiksciot viskas pasibaige, labiau rupeje kiti dalykai, liimas per galvas leliukams. As esu nieko pries lavinima, bet pati sistema, mokejimai, lankymai nelankymai man jau nebepatiko. Juk rasiau, jei reiktu rinktis lankyciau, bet manau kita mokyklele, kazkiek panasia, bet kur kiekviena lankanti vertintu ne kaip pinigu objekta. Na ir vel as cia romana skeliau. Beje girdejai mergaites labai dziaugiasi silainiuose ta pati lankancios, sake super mokytoja ir uzsiemimai, susidare pacios grupe is savu bendraamziu

visa sausi ir vasario menesi tai del dukrytes ligu tai del savo nelankem mokykleles, bet jau nuo kitos savaites eisim drasai.
ka noriu pasakyt, musu grupelej nera nei vieno leliuko, visos mergaites (6-7) ir visos panasaus amziaus 1.2-1.5m. taip kad mums nekliuna leliukai po kojom..bet realiai tai butu pavojinga..jei jie guletu, o musiskiai siaaaaautetu per atradimus, juk metosi is tu barskuciu o ir seip...maza kas..
del to tai ir man butu nesmagu ir pikta..tu pasiklausk panasaus amziaus grupeles...as tai pasiklausiau ir man pasiule III nuo 15.00val
Atsakyti
Ar yra čia mamyčių, kurios lanko Kaune profsąjungoj Robio užsiėmimus? Kokie atsiliepimai, kaip mokytoja?
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2007 03 01, 22:17)
Ar yra čia mamyčių, kurios lanko Kaune profsąjungoj Robio užsiėmimus? Kokie atsiliepimai, kaip mokytoja?

tai paskutiniai postai butent ir yra apie Kauno profsajungoje vykstancius Robio uzsiemimus..
bet pagal parasa jus leliukai, tai vat kur leliuku grupele t.y. kelinta val. vyksta as nzn.
galiu duot Ritos vadoves tel. mob. 8622 22169 ir pasiklausk kelinta val. mazesniesiems Robiukams vyksta. sakau taiap todel kad tikrai nesmagu kai 4 menesiu lelius sedi mamaytei ant keliuku, o musiskiai jau beveik pusantru metuku skraido...su barskuciais...na tiesiog saugumo sumetimais.. mirksiukas.gif
Atsakyti