Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėn. vaiko mityba

QUOTE(miracleforever @ 2007 10 19, 17:52)
na taip :)ir maitinam gulinti,tik kartais pagalvoju-as gi pati gulom nevalgau  wacko.gif ,
na siaip maniskis tai jau sedasi,gal sakau per anksti ,nu kad nori....butu jo valia tai ir stovetu

kodel gulinti? mes sedim kedutej specialioj kur nuo gimimo, tai gaunasi negulima padetis visiskai ,bet ir nesedima bigsmile.gif

o kad sedasi, tai man irgi neramu labai buvo, kad nebutu per anksti, bet gydytojas nuramino,kad gerai, tegu tik pats sedasi, raumenukai stipreja, tik nesodinti apkamsius,kad va kaip faina mano vaikas sedi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo li78: 19 spalio 2007 - 17:16
aga,taip irgi galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2007 10 19, 17:44)
nu nezinau...klausiau mamos kaip buvo,kai mus augino???pradejo truputi anksciau,bet kad nuo 2ju blink.gif ...tai taip iseina,kad gulinti reikia maitinti?Juk dar ir 4 nesedi rolleyes.gif

nu aisku,kad jogurto kiekiai budavo minimalus,tik po kelis saukstelius, kad suaktyvinti zarnyno veikla, gal as biski neteisingai issireiskiau 4u.gif

tarp kitko, tai mazajai irgi daviau jogurto bakteriju, nes kelias dienas buvo zali viduriukai (3 men buvo, dar maitinau tik savo pienu ir nieko daugiau ),tai tik tai buvo ne tiesiogiai jogurtas, o milteliai. tai sakykim pazenge medicina i prieki g.gif
Atsakyti
O mes kosyciu dar neragaujam, kol kas tik misinukas 4u.gif
Atsakyti
80-uju metu knygoje skaiciau, kad galima nuo 2enesiu. O siu metu knygoje, kad nuo keturiu. smile.gif Nezinau.
Dar skaiciau, kad anksciau geriau tuo, kad vaikas ne toks isrankus. O jai paauges, tai to nenori, tai to. Va taip as skaiciau. drinks_cheers.gif
Atsakyti
kaip per anksti , tai tikrai gal nelabai gerai, bet negalima ir labai velai pradet duoti papildomo maisto, nes skaiciau kazkuri foruma, kad 9 men kudikis nieko paildomai nevalgo, tik MP. tai mamytei uzuojauta, o ir vaikeliui nelabai gerai, negauna vitaminu is papildomo maisto.na aisku cia tik mano nuomone wub.gif
Atsakyti
sveikos:)
sian radau pas save pediatru rekomendacijas(pries kelis metus gavau)
tai siuloma nuo 4men tyreles darzoviu ,vaisiu,javu tyre,sultys-5-6ml
(paskutine menesio dekada)
Atsakyti
pabandziau duoti savo merginai vaisiu tyreles (obuolių), tai ji net issizioti nesiteikia, neskanu schmoll.gif , raukosi. o darzoves valgo. kaip keista, atrodo gi tokia skani ta obuoliu tyrele g.gif mano didzioji tai apsilaizydama suvalge. tikriausiai netgi dziaugesi, kad sese nevalge ax.gif
Atsakyti
smile.gif smile.gif smile.gif
suprasi cia kas jiems skanu ,kas ne smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(li78 @ 2007 10 18, 14:18)
o kai duodi darzoves, tai kuo uzsigeria? rasai kad kartiais misinuko duodi? tai kada tu zinai, kada ji reikia duot , o kada ne???

Arbatu jis negeria, spjauna lauk. O is ko zinau, kad reikia dar duot misinuko, tai buna, kad jis pavalgo ir kai nebeduodi, verkia. Taip mes vienas kita suprantam
Atsakyti
QUOTE(Tiosyte @ 2007 10 22, 09:12)
Arbatu jis negeria, spjauna lauk. O is ko zinau, kad reikia dar duot misinuko, tai buna, kad jis pavalgo ir kai nebeduodi, verkia. Taip mes vienas kita suprantam

o ka darysi, kai prades mesyte valgyt? sako jau tada negerai misinuku uzgert, bet jei neims arbatos , tai ka daryt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(li78 @ 2007 10 22, 09:13)
o ka darysi, kai prades mesyte valgyt? sako jau tada negerai misinuku uzgert, bet jei neims arbatos , tai ka daryt?  biggrin.gif

Neisivaizduoju g.gif Tada gal sultis duosiu. Buvau neseniai svieziu morku sulciu isspaudus ir daviau pora sauksciuku. Nespjove lauk
Atsakyti