Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėn. vaiko mityba

as irgi prisiskaiciau visokiu knygu, pasiemiau kur mama su ja mus uzaugino ir nusipirkau nauja, tai padariau kompromisa nuo 3 men., pradejau duot paragaut visko po kelis laselius ir obuolio pagremziu ir skystos kosytes kelis laselius ir burokeliu nuoviro laseli ir arbateles, ir mano dziaugsmui viska labai noriai valgo ir del pilvuko jokiu problemu niekad neturejom ax.gif ir jau suvalgom net tris mazus saukstelius skystos kosytes, jauciu kad duotum daugiau tai irgi suvalgytu, labai patinka su sauksteliu valgyti nuo pirmu dienu kai duodavau espumisana. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gedrule @ 2007 10 22, 21:24)
as irgi prisiskaiciau visokiu knygu, pasiemiau kur mama su ja mus uzaugino ir nusipirkau nauja, tai padariau kompromisa nuo 3 men., pradejau duot paragaut visko po kelis laselius ir obuolio pagremziu ir skystos kosytes kelis laselius ir burokeliu nuoviro laseli ir arbateles, ir mano dziaugsmui viska labai noriai valgo ir del pilvuko jokiu problemu niekad neturejom ax.gif  ir jau suvalgom net tris mazus saukstelius skystos kosytes, jauciu kad duotum daugiau tai irgi suvalgytu, labai patinka su sauksteliu valgyti nuo pirmu dienu kai duodavau espumisana.  mirksiukas.gif

o kokia kosyte tu jam duodi? perki ar pati verdi? cia tu tikriausiai apie grudine kose rasai ar darzoviu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gedrule @ 2007 10 22, 20:24)
as irgi prisiskaiciau visokiu knygu, pasiemiau kur mama su ja mus uzaugino ir nusipirkau nauja, tai padariau kompromisa nuo 3 men., pradejau duot paragaut visko po kelis laselius ir obuolio pagremziu ir skystos kosytes kelis laselius ir burokeliu nuoviro laseli ir arbateles, ir mano dziaugsmui viska labai noriai valgo ir del pilvuko jokiu problemu niekad neturejom ax.gif  ir jau suvalgom net tris mazus saukstelius skystos kosytes, jauciu kad duotum daugiau tai irgi suvalgytu, labai patinka su sauksteliu valgyti nuo pirmu dienu kai duodavau espumisana.  mirksiukas.gif

Suejus 3menesiukui, pirma karta daviau gremsto banana sauksteli. Laaabai patiko thumbup.gif
O del knygu, tai turbut kiek knygu, tiek ir skirtingu nuomoniu. Visose vis kitaip raso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gedrule @ 2007 10 22, 21:24)

Jeigu neturite su pilveliu problemu,tai kodel geriate espumisana?
Papildyta:
QUOTE(Tiosyte @ 2007 10 22, 17:58)
Neisivaizduoju g.gif  Tada gal sultis duosiu. Buvau neseniai svieziu morku sulciu isspaudus ir daviau pora sauksciuku. Nespjove lauk

o morku sulciu,tsi tikrai negalima,nu aisku keli sauksteliai nepakenks....
Papildyta:
QUOTE(miracleforever @ 2007 10 19, 17:52)
na taip :)ir maitinam gulinti,tik kartais pagalvoju-as gi pati gulom nevalgau  wacko.gif ,
na siaip maniskis tai jau sedasi,gal sakau per anksti ,nu kad nori....butu jo valia tai ir stovetu

Sestis maniskiai irgi pradejo anksti,bet patys juk visviena nepasedi...o ta kedute nuo gimimo ir mes turejom,bet ji nevalgymui ar ne???
Atsakyti
as tai savaji maitinu taip: ryte pusryciams duodu MP, priespieciams truputis tyreles su obuoliu ir abrikosais,kartais pakeiciu obuolys ir morka,pietums darzoviu tyrele,o vakare tai ryziu kosyte. i tarpus maitinu MP arba misinuka
Atsakyti
QUOTE(Dianuka @ 2007 10 24, 16:28)
as tai savaji maitinu taip: ryte pusryciams duodu MP, priespieciams truputis tyreles su obuoliu ir abrikosais,kartais pakeiciu obuolys ir morka,pietums darzoviu tyrele,o vakare tai ryziu kosyte. i tarpus maitinu MP arba misinuka

o ryziu kosyte jau irgi duodi ? as dar abejoju, gal per anksti dar mums? o kaip jum su svoriu? mes tai kai ana menesi nemazai priaugom (1 kg),tai gydytojas nerekomendavo dar ivesti grudines koses, atseit ir taip daug priaugo biggrin.gif tai ir net nezinau ka daryt g.gif
Atsakyti
labas mamytes:)
man iskilo klausimas-parduotuveje yra ivairiu vaisiniu tyreliu,taciau vienos su cukrumi,o kitos be(nuo 4 men),ar nebaisu 4men kudiki maitint tyrele su cukrumi?
Atsakyti
na as ir kai buvo mazytei 3 su trupuciu duodavau trinto banano,dabar jau valgome morku,bulviu kosyte pietum,kartais pusryciam duodu ryziu piure,as viska perku ir pati nieko neverdu,nes del tokio kiekio tiek terstis nesamone,cia mano nuomone mirksiukas.gif ,o mes jau sedim kedutej,tik pusiau sedimoj padety ir jau labai patinka valgyti su sauksteliu,jau pati griebia ir nori valgyt
Atsakyti
Labutis! Mes gime viena diena! 4u.gif  biggrin.gif
Mes irgi jau valgom kosytes, o del gaminimo irgi taip pat galvoju. Pasitikiu tais pirktais. Ir sedet labai norim. clap.gif  clap.gif  clap.gif

O del to cukraus, tai man irgi idomu. As geriau perku ten kur nera jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 29 spalio 2007 - 16:58
VA KAIP MES JAU VALGOM IR SEDIM http://public.fotki....ia/mano-mazyte/
Atsakyti
QUOTE(linciukasok @ 2007 10 29, 18:01)

Saunuoliai!!!! thumbup.gif clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miracleforever @ 2007 10 29, 10:33)
labas mamytes:)
man iskilo klausimas-parduotuveje yra ivairiu vaisiniu tyreliu,taciau vienos su cukrumi,o kitos be(nuo 4 men),ar nebaisu 4men kudiki maitint tyrele su cukrumi?

as tai perku ,kur be cukraus, nes skaiciau, kad cukrus pucia vidurius.
Atsakyti