Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėn. vaiko mityba

QUOTE(li78 @ 2007 10 30, 17:49)
as tai perku ,kur be cukraus, nes skaiciau, kad cukrus pucia vidurius.

labukas smile.gif
zinai,o mums nuo tu parduotuviniu tyreliu (darzoviu,vaisiu)pradejo viduriukus pust,naktim neramiai miega g.gif ,nejau taip ir kankinsimes kol prie viso naujo maisto priprasim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miracleforever @ 2007 10 31, 10:07)
labukas smile.gif
zinai,o mums nuo tu parduotuviniu tyreliu (darzoviu,vaisiu)pradejo viduriukus pust,naktim neramiai miega g.gif ,nejau taip ir kankinsimes kol prie viso naujo maisto priprasim doh.gif

o gal ne nuo maisto? mano irgi mat labai neramiai miegot pradejo pries tai, tai dabar jau 2 dantukus turim clap.gif
nors gali ir kol pripras prie naujo maisto. o po kiek taviskis suvalgo ? mano tai labai po nedaug, nu gal 40-50 gr. darzoviu suvalgo, ir vsio 4u.gif duok pieniuko jai bigsmile.gif o vaisiu tai isvis nelabai, gal puse saukstelio ir nebeima. o gal tu jau duodi grudine kokia kose??? sakau man kai vaisiu nevalgo, nors su kosele gal gautu kiek vaisiu? net nebezinau, nu pirmadieni eisiu pas gydytoja, gal ka patars gero ax.gif
Atsakyti
Mamytes, as visiskai susipainijau, jus ka nuo 3 men. vaikams tyreles duodad ragauti?Gal as kokia senamadiska, as maitin uvaika tik MP blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Koaladi @ 2007 10 31, 15:06)
Mamytes, as visiskai susipainijau, jus ka nuo 3 men. vaikams tyreles duodad ragauti?Gal as kokia senamadiska, as maitin uvaika tik MP blush2.gif

kodel nuo 3 ???

nuo 4 men ir tai tik vos vos bigsmile.gif mums jau tuoj 5 men. o dar labai nedaug ka valgom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(li78 @ 2007 10 31, 13:28)
o gal ne nuo maisto? mano irgi mat labai neramiai miegot pradejo pries tai, tai dabar jau 2 dantukus turim  clap.gif
nors gali ir kol pripras prie naujo maisto. o po kiek taviskis suvalgo ? mano tai labai po nedaug, nu gal 40-50 gr. darzoviu suvalgo, ir vsio  4u.gif duok pieniuko jai  bigsmile.gif o vaisiu tai isvis nelabai, gal puse saukstelio ir nebeima. o gal tu jau duodi grudine kokia kose??? sakau man kai vaisiu nevalgo, nors su kosele gal gautu kiek vaisiu? net nebezinau, nu pirmadieni eisiu pas gydytoja, gal ka patars gero  ax.gif

ogo,geras thumbup.gif ,na pas mus kolkas nesimato,kad eitu,taciau krutis kramtyt pradejo,o vienas spenelis tai men istisai skauda,o sian net kraujas pasirode verysad.gif
Darzoves ryte duodu(pirmoje dienos puseje)-tai apie 50g irgi suvalgo,ir dar suvalgytu man atrodo,taciau neskubu su dideliais kiekiais,vaisine tyrele po pietu duodu-noriai valgo(su bananais),irgi panasu kieki suvalgo,is puodelio su snapeliu vandenuko ragauja bigsmile.gif ,kosiu dar nebandziau duoti,tu kai nueisi pas daktara papasakosi mums ka patare,idomu visgi drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
o kokiu firmu perkat tyreles ir kosytes? niu mum ir prasides primaitininas tai net nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ula000 @ 2007 11 02, 21:49)
sveikos mamytes 4u.gif
o kokiu firmu perkat tyreles ir kosytes? niu mum ir prasides primaitininas tai net nezinau ax.gif

as asmeniskai tai hipp naudoju bigsmile.gif ir pirmoji uzaugo su hipp produkcija, ir antrajai hipp duodu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(miracleforever @ 2007 10 31, 10:07)
labukas smile.gif

Kad dar anksti,tai ir pucia doh.gif ...
Atsakyti
liabuku,
as ir susiduriu su maitinimo problemele blush2.gif
dar sunku pradeti valgyti kosytes ypac darzoviu nors gydytojas sake, kad 4 menesiuku turetume apie 100g suvalgyti... schmoll.gif
norejau jusu paklausti patarimo kaip lengviau priratinti prie kosyciu ir ka duoti uzsigerti...juk vienos tyreles neuztenka...ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a.aurute: 04 lapkričio 2007 - 12:09
QUOTE(a.aurute @ 2007 11 04, 13:08)
liabuku,
as ir susiduriu su maitinimo problemele  blush2.gif
dar sunku pradeti valgyti kosytes ypac darzoviu nors gydytojas sake, kad 4 menesiuku turetume apie 100g suvalgyti... schmoll.gif
norejau jusu paklausti patarimo kaip lengviau priratinti prie kosyciu ir ka duoti uzsigerti...juk vienos tyreles neuztenka...ar ne? g.gif

Gydytoja man atrodo nesamones sneka...Juk dabar tiek daug literaturos,kur vaika pataria pradeti primaitinti tik nuo 6men,o mesa tik nuo 7 ax.gif ...Ko skubeti?Nebent mazas svoris ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2007 11 04, 17:27)
Gydytoja man atrodo nesamones sneka...Juk dabar tiek daug literaturos,kur vaika pataria pradeti primaitinti tik nuo 6men,o mesa tik nuo 7 ax.gif ...Ko skubeti?Nebent mazas svoris ax.gif ...

a tai ka mum daryt?... g.gif kazkaip vieno pienuko neuztenka blush2.gif a svoris tai sake, kad thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a.aurute: 04 lapkričio 2007 - 17:53
QUOTE(a.aurute @ 2007 11 04, 18:51)
a tai ka mum daryt?... g.gif  kazkaip vieno pienuko neuztenka  blush2.gif  a svoris tai sake, kad  thumbup.gif

Is ko sprendziate?As savo 2ja tik nuo 7pradejau maitinti,nes nelabai norejo.O keldavosi pienuko daznai.Kai ir paaugo,nors pavalgydavo kosytes ,vistiek nakti keldavosi,kol galutinai nenutraukiau maitinimo.Kai baigiau maitinti,tai nuo metuku ir ismiegodavo visa nakti thumbup.gif ....
Atsakyti