[quote=MilDuXe...,2007 06 29, 14:31]
mums jau irgi keturi menesiai

valgom tik MP

valgymas trunka tik apie 5 minutes, regis visa kruti istustina, valgom gan daznai kas pora valandu, tik jei buna lauke, tai gali tris valandas istemti

o nakti kai pamaitinu apie 23 valanda, tai miega ivairiai buna ir trecia i lova reik pasiimti ir 6 ryto, nezinau nuo ko tai priklauso, buna kad pati pazadinu nes krutis verzia, negaliu miegoti, tai pasiimu savo daktareli i lova ir kruine atslugsta

o tada miegam dar irgi ivairiai nuo 8,30 iki kad kaip ir siandien iki 10 ryto

tikiuos, nebus taip kaip kitiems vaikams, kad nuo kazkurio laiko uzsimano anksciau keltis - nes tada nezinosiu kur detis, nes an patinka ilgiau pamiegoti... bet uztat diena beveik visai nemiega, kokius 2-3 kartus po nepilnai valanda, vis zaist su juo reikia, tai gal todel gerai nakti miega? o kaip pas jus diena miega?
pas mus irgi buvo uzkieteje viduriai, daviau viena karta su labaiskaudancia sirdim slyvu tyreles sauksteli - nepadejo... tai pati istasiau kelis buteliukus slyvu tyreles - nepadejo, pasidariau dziovintu slyvu kompoto, nepadejo, suvalgiau beveik visa kg vynuogiu - padejo

viskas issivale - pilnas pampersas buvo:) paskui kazkaip susitvarke
dabar man toks pats klausimas, ar primaitinti kuo nors, mano mama aisku baisiausiai laukia, kada leisiu ko duoti jam su sauksteliu, nes tais laikais, tai nors ir maitino mane iki 1,5 metu, bet pradejo visokius obuoliukus nuo antro mnesio duoti, duonos pluta ir pansiai, o keturiu jau sake ir koses darzoviu valgiau, o nuo pirmu idenu prie MP ir arbatu gaudavau... bet pasiskaitau apie zindyma ir galvoju dar bent menesi nieko neduosiu, jei yra pienelio, kam kankinti vaika su visokiom koem, bet vistiek kaip jis gyevna tik pienu, as niekaip nesuprantu
mums irgi keturi mėnesiukai. jei MP uztektų ir svoris normalus būtų tai tikrai neduočiau jokio papildomo maistelio ir net galvos apie tai nesukčiau. taigi mamos pienuke viskas kas geriausia ir tinkamiausia. mano draugė kažkieno parekomenduota pradėjo primaitinti nuo 4 mėn tai dukrytė ėmė krūties atsisakinėti ir teko pereiti prie mišinukų. nesuprasi kaip ir kodėl.
o as jau suku galvą nuo ko čia pradėti daržovių ar kruopų, pirktinių ar namie virtų. norėtusi nuo daržovių, bet nzn kur ekologiškų klaipėdoj nusipirkti, parduotuvinių tai nesinori duoti.