Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 2dalis

doh.gif doh.gif o man nieks nepadeda isprotesiu tuoj tik gurguliuoja pilve, g.gif nesuprantu kas pasidare
su velykom verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes, Su Velykom mergaites 4u.gif vaje as tai siandien su sese vermuto ka prislakiau, cia dar butu maza beda ber Pringles paki visa suvalgiau, dar karbonada su bulviu kose, paskui pyraga...zodziu miksas pilvuke toks jausmas kad sprogsiu, ***** po svenciu reik susigrazint normalia mityba blush2.gif
Papildyta:
gal tikrai reik maziau valgyt, tada i wc reciau lakstyciau.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 04 07, 21:06)
doh.gif  doh.gif o man nieks nepadeda isprotesiu tuoj tik gurguliuoja pilve, g.gif nesuprantu kas pasidare
su velykom verysad.gif

pabandyk nusipirkti vaistinėj ąžuolo žievės arbatos, gal padės bent kiek. kažkokia moteris yra sakiusi, jog padeda labai. man tai nepadėjo lyg ir. bet organizmai skiriasi, gal tau padės g.gif
Atsakyti
sveikutes
o tai ta arbata nuo viduriavimo g.gif
as tai kad viduriuociau tai lyg nelabai bet tustinuosi daznai po biskutuka ir pilve burbulioja baisiausiai doh.gif nesuprantu kas darosi ,kunkuliuoja juodai ir apgaulingas noras yra kas ir baisiausia g.gif
Atsakyti
as tai irgi geriau azuolo zieves arbata bet jin man nepadejo, dar man vaistininke buvo rekomendavus gyslociu arbata, bet kazkaip irgi nelabai padejo, nezinau gal reik ilga laika gert doh.gif bet per daug skysciu irgi negaliu vartot del savo pusles verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 04 08, 12:18)
as tai irgi geriau azuolo zieves arbata bet jin man nepadejo, dar man vaistininke buvo rekomendavus gyslociu arbata, bet kazkaip irgi nelabai padejo, nezinau gal reik ilga laika gert  doh.gif bet per daug skysciu irgi negaliu vartot del savo pusles  verysad.gif

bet gyslociai kiek girdejau tai ledzia vidurius g.gif bet kodel niekas mums nepadeda nesuprantu g.gif
kaip leidziat laika mergytes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 08 balandžio 2007 - 12:59
as tai leidziu laika valgydama blush2.gif jau busiu koki kg uzsidejus lotuliukas.gif o seip tai giminaicius lankom visus bendraujasmes, dar kokia taurele pakilnojam tongue.gif kaip tau sventes Lynkute?
Atsakyti
[quote=lynkute,2007 04 07, 12:18]
sveikutes
doh.gif oi merginos jegu neturiu doh.gif prisikokteiliavau bet nors viduriai uzkietejo blush2.gif
agniska ar tau padeda vaistai kurios prirase.
[quote]
Nu bijau jau ka ir sakyt,bet pvz siandien nei karto nebuvo paleide viduriuku,ir jauciuosi geriau,nors dar tik 3 dienas geriu vaistukus.
Atsakyti
sveikutes koks oras bjaurus doh.gif
man siandie irgi kazkodel nepaleido viduriu dar nebuvau wc didelio reikalo g.gif
vakar ir vyno gerem ir brendzio ir valgiau daug ,nesuprantu bet ta raminama vaista kai isgeriau tai gurge pilve tikriausiai cia man jie ir veike g.gif
Atsakyti
duspatalin nuo ko cia siti vaistukai agniska. g.gif
o ar tau yra toks apgaulingas noras tustintis ,na pvz iseini kur ir atrodo tustintis uzsimanai bet istikruju nueini i wc ir nesitustini. blush2.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutes, mergaites, ziuriu sventes i pabaiga, rytoj jau reiks univera, ***** reik siandien atydziai ziuret ka valgau, nes paskui neislipsiu ryte is wc blush2.gif kaip kitom pilvukai nestreikuoja?
Atsakyti
Sveikos merginos, Su praejusiom sventem, as tai net nejau prie kompo, laiko nebuvo, tai sen tai ten....o tos sventes...su tais valgiais....oiii.....maniau sprogsiu smile.gif bet kazkaip idomiai gavos, vakar vakare wc kai atsedejau, tai snd dar nebuvau nei karto smile.gif o taip tai jau 6 ryto sedziu wc smile.gif matyt pilvas nesuprato kas darosi smile.gif nes leidau sau per sventes sugriesinti ir draudziama maista valgiau, zinoma ribotai smile.gif tai gal ir susimaise pilvukas smile.gif
man dar tiesa paprasta toki vaista daktare siule gerti, jei dazniau i wc pradedu begioti-tai smecta smile.gif
Atsakyti