Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 2dalis

QUOTE(Agniska @ 2007 04 11, 19:24)
Nu tikrai matyt man vaistai padeda,siandien viena karta tik tolete buvau,ir ismatos normalios(nepaleistos),ir galvos jau nebeskauda. thumbup.gif
Aciu,tik dabar reiks dar uzsiregistruoti mirksiukas.gif

tai labai gerai kad tau padeda thumbup.gif nors viena busi pasveikusi
o zinokit ir as neviduriavau negeriu to bromazepamo kitus raminamus geriu ir neviduriuoju ir tos baimes nera tikrai man cia nerviskai buvo g.gif
Atsakyti
sveikutes kaip sekasi g.gif kaip kristuksss tau univere sekesi g.gif
man tai siandie labai galva svaigsta doh.gif kai girta vaikstai sukasi net nesinori eiti kur nezinau kodel blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Siandien jauciuosi puikiai,tik man irgi siandien kazkaip galva svaigsta,jau tik islipus is lovos,gal oras kaltas g.gif
Kepu makaronu ir grybu pyraga user posted image
Atsakyti
Sveikutes, mergaites, mane tai darbai uzgriuvo, laisvos minutes visai nebeturiu, vakar kursini pristatinejom ryte tai zarnynas nieko nestreikavo, bet su pusle tai kazkas negerai blink.gif buvau siandien pas darbo vadova, i suns dienas isdejo bakaluro darba, nu zodziu vyrukas ne nuotaikoj buvo tai rado ant ko isiliet..laikykites mergaites, taip grazu siandien, malonu net pasivaiksciot wub.gif
Atsakyti
Džiaugiuos, mergytės, kad jums gerai sekasi thumbup.gif aš tai šiandien buvau vel pas gydytoją išrašė antrą antibiotikų porciją, nes man nieko geriau nėra verysad.gif jau nebežinau kaip išsikapstyti doh.gif
Atsakyti
laikykites mergaites mirksiukas.gif kristuksss pamatysi viskas bus gerai thumbup.gif
o tu skaiste sveik greiciau mirksiukas.gif sveikatytes tau dideles mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
...kažkada...senai....pradžioj temos...rašiau jūsų temoj....
....o dabar Lynkutes pakviesta parsibeldžiu atgal....su savo bėdom ir ligom....Ar galima įsispraust į jūsų draugystės ir ligų ratelį.... ax.gif smile.gif
Atsakyti
zinoma kas cia per kalusimai group.gif kartu sveikt lengviau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 04 13, 10:30)
zinoma kas cia per kalusimai  group.gif kartu sveikt lengviau  thumbup.gif

...kartu sveikt arba sirgt..... blush2.gif ...ačiū.....už priėmimą....parsinešu ir aš čia savo bėdas ir ligas.... thumbup.gif
...keliausiu pasižvalgyt po jūsų ankstesnius postus....noriu pasmalsaut...kuom jūs čia gyvenat...kuom kvepuojat....kuom dejuojat.....kuom gydotės....kaip laikotės....žodžiu nešu savo ilgą nosį....į pradžią.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2007 04 13, 14:27)
...kartu sveikt arba sirgt..... blush2.gif ...ačiū.....už priėmimą....parsinešu ir aš čia savo bėdas ir ligas.... thumbup.gif
...keliausiu pasižvalgyt po jūsų ankstesnius postus....noriu pasmalsaut...kuom jūs čia gyvenat...kuom kvepuojat....kuom dejuojat.....kuom gydotės....kaip laikotės....žodžiu nešu savo ilgą nosį....į pradžią.... blush2.gif

sirgti lenviau visoms drinks_cheers.gif sveika sugryzus agfa thumbup.gif pasiskaitinek cia mes visos gyvenimo nuskriaustos su savo dzs... blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
...prašau žodžio..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
....Kristuksss...gėrei Driptane ir Urispas......ar kažkur pražioplinau....arba nerašei.....tai kuris geriau....ir ar iš vis.....nuo kažkurio baigės visos bėdos su pusle?
....apie hemeopatiją.....kadangi aš iš Kauno....tai galėčiau parekomenduot hemeopatę...gėda prisipažint, bet pati nesikreipiau...o rekomenduoju.... doh.gif
.....Lynkute.....ką veiki gyvenime....susidariau tokią nuomonę, kad tu (atsiprašau, bet tikrai įžeis nenorėjau)....nervų kamuoliukas... Nusprendžiau pagal save...kai sedėjau namie, tai ėdžiau dėl kiekvienos suš.... smulkmenos ir save ir namiškius..... Ir kai dabar nors keliom valandom išeinu į žmones.....jau išmokau dalinai negalvot apie WC ir nesiklausyt ką tuo metu veikia mano pilvas....
....mano vaikus dabar užpuolė vyduriavimas....duodu jiems enterolį...ir lapelyje perskaičiau kad tai vaistas kuris gydo ir (bėgau ieškot dėžutės ir neradau)...negaliu pasakyt tiksliai, bet kažkokias rimtas žarnyno ligas....plius jame yra gyvųjų bakterijų....o jų yra dienos norma....gal reiktų pabandyt?
.....ar niekas nebandėt prie viso to ir maistą balansuot.....Skaičiau tokią vieną knygą ir žadu pati pabandyt ir išbandyt.....nes ir vėl buvo parašyta, kad toks maitinimosi būdas gali padėti atsikratyti žarnyno ligų.... g.gif
.....ką geriat nuo nervų?
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2007 04 13, 15:50)
...prašau žodžio..... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
....Kristuksss...gėrei Driptane ir Urispas......ar kažkur pražioplinau....arba nerašei.....tai kuris geriau....ir ar iš vis.....nuo kažkurio baigės visos bėdos su pusle?

Aš tai Driptane geriu jau koki puse metu, jei neklystu gal ir ilgiau, jau tiek metu kovoju kad nebeatsigaudau doh.gif Urispas gėriau tik mėnesį bet man jis mažai padėjo, gal reikėjo ilgiau pavartot bet atsižvelgus į kainą ir poveikį pasilikau prie Driptane..aš jį geriu ne kasdien, kai pūslė paūmėja arba kai reik į paskaitas eit ar dar kur, šeip neblogas vaisats jei taip burnos nedžiovintų, išprotėt galima, tada dar daugiau skysčių pradedu gert, bet gal čia ne visom..o bėdos mano vis dar nesibiagia, pati jau matau kad čia 100 proc. priklauso nuo nervų, gal ne tiek nuo nervų, nuo jaudulio, ypač per visus egzaminus..šeip dėl pūslės aš ir pati nebuvau pas daktarų blush2.gif nes man gastroenterologė pasakė kad čia su DŽS susiję..
Aš dėl nervuku nieko negeriu, labai retais atvejais puse Xanax tabletės, kai jau visai blogai..
o kiek kartu i wc tu per dieną vaigštai?
dėl mitybos tai net nežinau, aš tai nepasakyčiau kad labai nesveikai maitinčiau, o tų mitybos teorijų milijonas, taip kad kaip čia jau teisingaiusiai reiktų maitintis sunku ir pasakyt.. wub.gif
Atsakyti