QUOTE(AGFA @ 2007 04 13, 15:50)
...prašau žodžio.....
....Kristuksss...gėrei Driptane ir Urispas......ar kažkur pražioplinau....arba nerašei.....tai kuris geriau....ir ar iš vis.....nuo kažkurio baigės visos bėdos su pusle?
Aš tai Driptane geriu jau koki puse metu, jei neklystu gal ir ilgiau, jau tiek metu kovoju kad nebeatsigaudau

Urispas gėriau tik mėnesį bet man jis mažai padėjo, gal reikėjo ilgiau pavartot bet atsižvelgus į kainą ir poveikį pasilikau prie Driptane..aš jį geriu ne kasdien, kai pūslė paūmėja arba kai reik į paskaitas eit ar dar kur, šeip neblogas vaisats jei taip burnos nedžiovintų, išprotėt galima, tada dar daugiau skysčių pradedu gert, bet gal čia ne visom..o bėdos mano vis dar nesibiagia, pati jau matau kad čia 100 proc. priklauso nuo nervų, gal ne tiek nuo nervų, nuo jaudulio, ypač per visus egzaminus..šeip dėl pūslės aš ir pati nebuvau pas daktarų

nes man gastroenterologė pasakė kad čia su DŽS susiję..
Aš dėl nervuku nieko negeriu, labai retais atvejais puse Xanax tabletės, kai jau visai blogai..
o kiek kartu i wc tu per dieną vaigštai?
dėl mitybos tai net nežinau, aš tai nepasakyčiau kad labai nesveikai maitinčiau, o tų mitybos teorijų milijonas, taip kad kaip čia jau teisingaiusiai reiktų maitintis sunku ir pasakyt..