Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 2dalis

QUOTE(lynkute @ 2007 04 09, 23:16)
duspatalin nuo ko cia siti vaistukai agniska. g.gif
o ar tau yra toks apgaulingas noras tustintis ,na pvz iseini kur ir atrodo tustintis uzsimanai bet istikruju nueini i wc ir nesitustini. blush2.gif  g.gif

Lynkute as tau paskaitysiu siu vaistu indikacijas:pilvo skausmu ir diegliu,viduriu,tarp ju zarnu veiklos,sutrikimo,susijusio su DŽS,simptominis gydymas.Organines ligos sukeltu virskinimo trakto spazmu salinimas.Net nezinau ka pasakyti,man kadangi daug tu vaistuku prirase,tai nezinau ar nuo sito vaisto ar nuo kito,bet tikrai jauciuosi geriau,nei silpna,nei galva svaigsta,ir to viduriavimo nera.
O apgaulingo noro,kazkaip nera schmoll.gif Man jeigu jau pradeda darytis negera,tuomet ir pilvuka raizo,ir paleidzia viduriukus.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 10 balandžio 2007 - 10:19
QUOTE(Agniska @ 2007 04 10, 11:17)
Lynkute as tau paskaitysiu siu vaistu indikacijas:pilvo skausmu ir diegliu,viduriu,tarp ju zarnu veiklos,sutrikimo,susijusio su DŽS,simptominis gydymas.Organines ligos sukeltu virskinimo trakto spazmu salinimas.Net nezinau ka pasakyti,man kadangi daug tu vaistuku prirase,tai nezinau ar nuo sito vaisto ar nuo kito,bet tikrai jauciuosi geriau,nei silpna,nei galva svaigsta,ir to viduriavimo nera.
O apgaulingo noro,kazkaip nera schmoll.gif Man jeigu jau pradeda darytis negera,tuomet ir pilvuka raizo,ir paleidzia viduriukus.. verysad.gif

tai zinai man atrodo cia nerviniu pagrindu tas noras ,kai sedziu zinau kad wc namie vietoj tai ir gerai va tik drauge atejo ir siandie viskas is kart i wc kazkodel suregavo organizmas gal kad nepatogu ar kaip cia nzn. g.gif
Atsakyti
o tas dupatalin repetinis?
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 04 10, 13:12)
o tas dupatalin repetinis?

Taip receptinis,ir kaina nemaza 34Lt,30 kapsuliu blink.gif
Atsakyti
nu jau nemaza, kad dar buciau tikra kad padetu blink.gif
Atsakyti
gal kuri turit banke sudariusios internetine sutarty nu kad galetum internete saskaitas apmoket,idomu kiek laiko ten uztrunka banke pakol uzpildo reikia man su tom deklaracijom susitvarkyt g.gif o vidurius tai leidzia tai jai greitai tai butu gerai.o dar ir pusle sustreikavo doh.gif blush2.gif
Atsakyti
as kaip tik praita sav sudariau su banku sutarti del elektronines bankininkystes, tai ten neilgai nu gal maximum 10 min, aisku priklauso nuo to kas aptarnauja apsuku, bet seip neilga procedura thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 04 10, 20:14)
as kaip tik praita sav sudariau su banku sutarti del elektronines bankininkystes, tai ten neilgai nu gal maximum 10 min, aisku priklauso nuo to kas aptarnauja apsuku, bet seip neilga procedura  thumbup.gif

aisku tai ten tik uzpildo ir viskas ar paciai reikia, tai gerai jai neilgai blush2.gif ax.gif
nes mano viduriukai ir pusle streikuoja tai zinai sunku kai du galai daro savo,viena pazistama sake jai daznai ir daug slapimo tai gali spaudimas but susijes ,vakar pasimatuoju spaudima o ten aukstokas as prie jo nepratus verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Na as siandien buvau pas savo gydytoja,nunesiau siuntima is kliniku,tai pasiule dar pas psichiatra nueit,tai sutikau,visia neblogai pasikalbet su kazkuom
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 04 11, 13:36)
Sveikutes,
Na as siandien buvau pas savo gydytoja,nunesiau siuntima is kliniku,tai pasiule dar pas psichiatra nueit,tai sutikau,visia neblogai pasikalbet su kazkuom

tai zinai galvoja kad nerviniu pagrindu,tai pas psihiatra tai ziures ar skirti vaistu ar ne .gal dar kokiu ir raminamu parasys mirksiukas.gif
kaip siandie laikotes panelytes kaip zarnynas nestreikuoja g.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 04 11, 14:36)
Sveikutes,

saunuole, manau, kad tikri gerai kartais pasikalbeti su neutraliu zmogum....tai tikrai padeda, is patirties sakau.
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 04 11, 15:41)
kaip siandie laikotes panelytes kaip zarnynas nestreikuoja g.gif  mirksiukas.gif

Nu tikrai matyt man vaistai padeda,siandien viena karta tik tolete buvau,ir ismatos normalios(nepaleistos),ir galvos jau nebeskauda. thumbup.gif

QUOTE(LaiLa25 @ 2007 04 11, 16:17)
saunuole, manau, kad tikri gerai kartais pasikalbeti su neutraliu zmogum....tai tikrai padeda, is patirties sakau.

Aciu,tik dabar reiks dar uzsiregistruoti mirksiukas.gif
Atsakyti