Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 2dalis

QUOTE(kristuksss @ 2007 04 13, 16:42)
Aš tai Driptane geriu jau koki puse metu, jei neklystu gal ir ilgiau, jau tiek metu kovoju kad nebeatsigaudau  doh.gif Urispas gėriau tik mėnesį bet man jis mažai padėjo, gal reikėjo ilgiau pavartot bet atsižvelgus į kainą ir poveikį pasilikau prie Driptane..aš jį geriu ne kasdien, kai pūslė paūmėja arba kai reik į paskaitas eit ar dar kur, šeip neblogas vaisats jei taip burnos nedžiovintų, išprotėt galima, tada dar daugiau skysčių pradedu gert, bet gal čia ne visom..o bėdos mano vis dar nesibiagia, pati jau matau kad čia 100 proc. priklauso nuo nervų, gal ne tiek nuo nervų, nuo jaudulio, ypač per visus egzaminus..šeip dėl pūslės aš ir pati nebuvau pas daktarų  blush2.gif nes man gastroenterologė pasakė kad čia su DŽS susiję..
Aš dėl nervuku nieko negeriu, labai retais atvejais puse Xanax tabletės, kai jau visai blogai..
o kiek kartu i wc tu per dieną vaigštai?
dėl mitybos tai net nežinau, aš tai nepasakyčiau kad labai nesveikai maitinčiau, o tų mitybos teorijų milijonas, taip kad kaip čia jau teisingaiusiai reiktų maitintis sunku ir pasakyt.. wub.gif

....neinu ir aš pas gydytojus...vis savo metodiką išradinėju.....bet tą Driptaną pabandysiu...kad nervai daug ką priduoda tai jau tikrai....rodos kol tupiu namie viskas gerai...kai tik reik kur išeit...visa šeima choru....MAMA TUOLETE... doh.gif
....o kad ir maistas man daug ką duoda...irgi galiu drąsiai teigti....jei kalbėt apie vaisius.....sakyčiau jei suvalgau po normalaus maisto....šakutės pakutės....vaikštau kaip erkė išsipūtus, o pilvas būgnais muša.....o jei suvalgau prieš valgį.....tada kaip ir nieko.....
.....dabar mažiau lekiu į WC....gal mėnesį gėriau gerasias bakterijas....bandysiu ieškot pavadinimo....labai jau įdomioj vaistinėj pirkau.... g.gif
Papildyta:
Nugis radau....

čia
Papildyta:
Gėriau inulacą
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif kaip as nebusiu nervu kamuoliukas kai zarnynas streikavo buvo visai blogai vis galvodavau ir galvodavau ka pavalgius kur isejus kad butu wc kad prie svetimu sarmatos neprisidaryciau ir t.t. g.gif todel isivariau depresija vienu metu buvo tikrai gerai gal kokius tris men. sakiau gal isgijau nuo viduriavimu blush2.gif bet deja ne prasidejo paumejimas dar didesnis ir buvo viena diena kad buciau gedos prisidariusi kai turgui susuko begdama i namus parpuoliau net is to strioko vos nepaleidau i kelnes blush2.gif doh.gif ir uztat po to kazkaip baime yra sitiem dalykam tai gi kaip negersi vaistuku .....o i zmones tikrai iseinu ir bendrauju ir i miesta iseinu pasivaiksciot tikrai ne namiseda ....
o vaistukus geriu bromazepama ,esprital ,visokiausius vitaminus ,folio rugsty,ir gerasias bakterijas karts nuo karto nusiperku pageriu o del maisto man gydytoja pasake tau cia ne nuo maisto o jautrumas didelis todel kerta per zarnyna ....
tat aisku jai valgysi tokias darzoves kur pucia vidurius ar kas duoda puvima zarnyna aisku tokiu produktu vengiu ir nevalgai ,bet siaip maistas ne prie ko visur net ir internete skaiciau straipsni kad dazniausiai nervukus reikia tvarkyt nes nervai musu organizme kerta ta vieta kuri ira silpniausia .... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 04 13, 17:00)
:... buvo viena diena kad buciau gedos prisidariusi ......

...man irgi tas pats.....jei jau prispiria....tai ir turėčiau ten kur ir stoviu tūpt....
....o su puslę....irgi nesąmonių laivas....jau trypiu noriu noriu....rodos tuoj visa jūra aplink mane pasidarys....o kai galiausi pasiekiu WC....dar gerai pagalvoju ar man tikrai reikia ten užeiti.... doh.gif
....rašiau kad turiu bėdų su uodega....nuo to nuprotėjusio stanginimosi...atrodo dar darysiu ir dar....finale pradėjo rodytis žarna.....ir turiu įplėša kuri kartas nuo karto kraujuoja.....ir žinau kad tai negerai....skaitosi jau yra kažkelinto laipsnio hemarojus....bet vat iškart stojasi klausimas...kaip nueit pas gydytoją....jei vien nuo minties pilvą suką.....o kas gali būt kaip lieps parodyt..... doh.gif doh.gif ......tai visų ir klausinėju....gal kas dar ir tokią bėdą turi, gal kas žino kaip gydyt.... frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2007 04 13, 17:14)
...man irgi tas pats.....jei jau prispiria....tai ir turėčiau ten kur ir stoviu tūpt....
....o su puslę....irgi nesąmonių laivas....jau trypiu noriu noriu....rodos tuoj visa jūra aplink mane pasidarys....o kai galiausi pasiekiu WC....dar gerai pagalvoju ar man tikrai reikia ten užeiti.... doh.gif
....rašiau kad turiu bėdų su uodega....nuo to nuprotėjusio stanginimosi...atrodo dar darysiu ir dar....finale pradėjo rodytis žarna.....ir turiu įplėša kuri kartas nuo karto kraujuoja.....ir žinau kad tai negerai....skaitosi jau yra kažkelinto laipsnio hemarojus....bet vat iškart stojasi klausimas...kaip nueit pas gydytoją....jei vien nuo minties pilvą suką.....o kas gali būt kaip lieps parodyt..... doh.gif  doh.gif ......tai visų ir klausinėju....gal kas dar ir tokią bėdą turi, gal kas žino kaip gydyt.... frusty.gif

oi as vilniuj kokias proceduras atlikinejau ne duok dieve doh.gif kiek kentejau doh.gif baisu net pagalvot brrrrr.....kiso vamzdeli 16cm i zarna ir ziurejo po to rengenologini kur reikejo gert toki skysty is vakaro issitriedziau gerai po to kita diena kiso lempute ir leido kreida tai galvojau ant stalo suviduriuosiu jau taip kentejau o kreida taigi dar daugiau spiria doh.gif baisu negu baisiau bet ka kentejau ir nieko ka daryt ...
pas mane irgi jai paviduriuoju daugiau pasirodo kraujo arba gleiviu sake taip gali buti nuo dzs.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 04 13, 17:22)
oi as vilniuj kokias proceduras atlikinejau ne duok dieve doh.gif kiek kentejau doh.gif baisu net pagalvot brrrrr.....kiso vamzdeli 16cm i zarna ir ziurejo po to rengenologini kur reikejo gert toki skysty is vakaro issitriedziau gerai po to kita diena kiso lempute ir leido kreida tai galvojau ant stalo suviduriuosiu jau taip kentejau o kreida taigi dar daugiau spiria  doh.gif baisu negu baisiau bet ka kentejau ir nieko ka daryt ...
pas mane irgi jai paviduriuoju daugiau pasirodo kraujo arba gleiviu sake taip gali buti nuo dzs.... g.gif

....tada jau tikrai neisiu...... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
....pas mane tai ta įplėša kraujuoja....tik kaip ją užsigydyt....jei ji tokios "švarioj" vietoj.... doh.gif
Atsakyti
o ta Inulac kaip suprantu tik kaune galima nusipirkt verysad.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 04 13, 18:25)
o ta Inulac kaip suprantu tik kaune galima nusipirkt  verysad.gif ?

kiek suprantu tas (inulinas) buna kai kuriuose vitaminuose as irgi ziurau kad butu inulinas vitaminuose.... :hmkai kurios zvakutes itrukius gydo tik reikia vaistininkes paklausti
o kur musu katalike gal medaus menesi svencia.... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 13 balandžio 2007 - 17:30
QUOTE(lynkute @ 2007 04 13, 18:28)
kiek suprantu tas (inulinas) buna kai kuriuose vitaminuose as irgi ziurau kad butu inulinas vitaminuose.... :hmkai kurios zvakutes itrukius gydo tik reikia vaistininkes paklausti
o kur musu katalike gal medaus menesi svencia.... g.gif  biggrin.gif

negali pykt reik bisi pasvest thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 04 13, 18:25)
o ta Inulac kaip suprantu tik kaune galima nusipirkt  verysad.gif ?

...panašu kad taip....
....ar dar toliau knaisiojais po tą vaistinės asortimentą....ten ji gana įdomi....daug ko siūlo.... g.gif
Atsakyti
nieka nešvenčiu, mokausi doh.gif medaus savaitė bus liepą Paryžiuj, tai tikiuosi, viskas bus normaliai smile.gif
nusibodo ir man apie tuos tūlikus vis galvot, kai kur išeinu/išvažiuoju, nu bet vis tikiuos geriausio. daug nevalgau, tai ir į tuliką mažiau reikia, dėl to lyg ir baimė mažesnė. o dėl pūslės, tai jau pripratau, jei prie to galima priprasti biggrin.gif prieš išvažiuodama šimtąsyk nueinu, paskui dar iš autobuso išlipus į priekybos centrą ir liux biggrin.gif ir apie pavalgymą, ir apie arbatos gėrimą prieš išvažiuojant, tai man tik pasvajot. negeriu nieko. ale varo tai lyg būčiau trilitriaką išmaukus, arba vos vos, bet jausmas, lyg bais norėčiau mad.gif
ir nusibodo tą lexotanilį ryti, nes darbingumo 0, tik pagalvę kas paduotų... kad bent padėtų mad.gif o padeda tai tik nuo drebulio turbūt ir dėl psichologinio įsitikinimo. dabar prisimenu, kad kaip tik lygiai prieš metus prasidėjo mano baisusis laikotarpis doh.gif šiemet nuotaikos kitokios, bent jau kol kas, tai, tikiuosi, viskas bus gerai.

AGFA, jei tikrai žinai, kad ten hemorojus, tai nusipirk nereceptines žvakutes, gal padės bent kiek.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 04 14, 03:13)
nieka nešvenčiu, mokausi doh.gif medaus savaitė bus liepą Paryžiuj, tai tikiuosi, viskas bus normaliai smile.gif
nusibodo ir man apie tuos tūlikus vis galvot, kai kur išeinu/išvažiuoju, nu bet vis tikiuos geriausio. daug nevalgau, tai ir į tuliką mažiau reikia, dėl to lyg ir baimė mažesnė. o dėl pūslės, tai jau pripratau, jei prie to galima priprasti biggrin.gif prieš išvažiuodama šimtąsyk nueinu, paskui dar iš autobuso išlipus į priekybos centrą ir liux biggrin.gif ir apie pavalgymą, ir apie arbatos gėrimą prieš išvažiuojant, tai man tik pasvajot. negeriu nieko. ale varo tai lyg būčiau trilitriaką išmaukus, arba vos vos, bet jausmas, lyg bais norėčiau mad.gif
ir nusibodo tą lexotanilį ryti, nes darbingumo 0, tik pagalvę kas paduotų... kad bent padėtų mad.gif o padeda tai tik nuo drebulio turbūt ir dėl psichologinio įsitikinimo. dabar prisimenu, kad kaip tik lygiai prieš metus prasidėjo mano baisusis laikotarpis doh.gif šiemet nuotaikos kitokios, bent jau kol kas, tai, tikiuosi, viskas bus gerai.

AGFA, jei tikrai žinai, kad ten hemorojus, tai nusipirk nereceptines žvakutes, gal padės bent kiek.

ooooo kada rasai katalikei nesimiega biggrin.gif
o man siandie gripas svaigsta galva verysad.gif taip negera
nuo iplesos AGFA yra tokio tepalo tik dabar neprisimenu geras reikia pries einant miegot ji susileist na jis vidurius laisvina ,reikia vaistinej paklaust tai tikrai pasiulis asirgi naudojau g.gif
Atsakyti
atsilo oras ir bendraujanciu nera g.gif biggrin.gif o taip noretusi blush2.gif
Atsakyti