Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 2dalis

Katalike,kur tau tiek telpa? lotuliukas.gif As tiek privalgius neiseiciau is tuliko ir butu labai negera schmoll.gif
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif blush2.gif mano skrandis ištreniruotas dirol.gif o jei rimtai, tai aš visą savaitę labai mažai valgau (kad kuo mažiau eičiau į wc) ir alkana vaikštau. va vakar ir užvakar išvis beveik nieko nevalgiau, o prieš savaitgalį užtat atsigriebiu, nes žinau, kad nereiks niekur eit/važiuot, tai nesuksiu galvos dėl wc. ir man taip thumbup.gif , ir svoris krenta (ar bent jau nekyla dabar). aš valgyti tiek nenoriu, bet kemšu, nes skanu doh.gif siaubas. jau kai prisivalgau, tai negera būna doh.gif bet čia būna PO TO biggrin.gif šiaip tai jeigu taip valgyčiau kadien, irgi iš tuliko neišlysčiau
Atsakyti
sveikutes kaip gyvenat? g.gif ax.gif as tai vakar su drauge pasisedejom pas mane blush2.gif vyno pagerem mirksiukas.gif tai siandie wc laksciau doh.gif
kristuksss ar dar vaikstai pas homeopata g.gif
Atsakyti
nevalgom antrą dieną jau unsure.gif ir mokytis neprisiverčiu, o darbų prisikaupę... šiandien visą dieną lovoj su laptopu. durnių volioju, vnž. reikia eit į vonią
Atsakyti
blink.gif katalike tai tau visai nesilpna as tai valgau tik jai planuoju kureit kad ir vakare tai tada nevalgau visa diena g.gif kaip ir vakar laukiau sveciu tai nevalgiau g.gif
Atsakyti
Sveikutes, mergaites 4u.gif skambinau 5ni homeopataui tik pasidziaugiau kad sia savaite sveikatele gera buvo, labai retai i wc ejau, tai ir prisikalbejau blush2.gif mat alaus dvi dienas is eiles su vyriuku isgerem su cipsais tai biski pasuko siandien, seip tai praita savaite labai saunei jauciaus, 3ni jau atiduot reik baklauro darba ivertint darbo vadovui tai dar biski darbeliu turiu smartass.gif
Atsakyti
dziaugiuosi kad tau geriau gal gi baiksis sitos nesamones mirksiukas.gif o man tai nezinau labai keistai tas noras uzeina kai is namu iseinu ,namuose tai tik ryte nesamones vyksta g.gif poto nieko bet iseinu ir noras atsiranda g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 04 29, 21:14)
dziaugiuosi kad tau geriau gal gi baiksis sitos nesamones mirksiukas.gif o man tai nezinau labai keistai tas noras uzeina kai is namu iseinu ,namuose tai tik ryte nesamones vyksta g.gif poto nieko bet iseinu ir noras atsiranda g.gif

man tai visos nesamones ryte buna, kokias 3h, o kai iseinu dabar praktiska vienintelis rupestis buna pusle doh.gif o kaip tau, gal pusle tvarkos?
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 04 29, 23:48)
man tai visos nesamones ryte buna, kokias 3h, o kai iseinu dabar praktiska vienintelis rupestis buna pusle  doh.gif o kaip tau, gal pusle tvarkos?

man pusle irgi kartais streikuoja bet zarnynas man labiau sukelia nepatogumu,cia matyt pamainom kai buvo pusle blogai tai zarnynas nieko kai zarnynas tai pusle tada va taip g.gif kazkoks uzburtas ratas g.gif
Atsakyti
paskaiciau anotacija tas enterol gydo džs po kiek katalike jas gerei ten raso po dvi o istikruju tai po kiek jas vartojai g.gif ir raso tik su receptu ar ir taip galima nusipirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 04 30, 14:55)
paskaiciau anotacija tas enterol gydo džs po kiek katalike jas gerei ten raso po dvi o istikruju tai po kiek jas vartojai g.gif ir raso tik su receptu ar ir taip galima nusipirkti g.gif

nepamenu, viena karta buvo israsyta, o pakui lyg tai be recepto pirkau. cia gi bakterijos, pakenkt negali, tai ir nnereik to recepto. mazesne doze yra 2 per diena. bet man reikejo gerti didesne, t.y. 2 kapsules 2 kartus per diena. cia priklauso, kokio stiprumo tas dzs, manau. be to, as geriau pirmakart, kai buvo depresija, tada ligoninej gulejau gerdama dar. paskui per sesija geriau ir paskutini karta geriau, kai buvau Londone. zodziu, esminiais etapais:) siaip as ju dabar negeriu - ir nepigu, ir nenoriu, kad organizmas priprastu, nes, kai vyksiu i kelione, vel juos gersiu del visa ko;]
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 04 30, 15:14)
nepamenu, viena karta buvo israsyta, o pakui lyg tai be recepto pirkau. cia gi bakterijos, pakenkt negali, tai ir nnereik to recepto. mazesne doze yra 2 per diena. bet man reikejo gerti didesne, t.y. 2 kapsules 2 kartus per diena. cia priklauso, kokio stiprumo tas dzs, manau. be to, as geriau pirmakart, kai buvo depresija, tada ligoninej gulejau gerdama dar. paskui per sesija geriau ir paskutini karta geriau, kai buvau Londone. zodziu, esminiais etapais:) siaip as ju dabar negeriu - ir nepigu, ir nenoriu, kad organizmas priprastu, nes, kai vyksiu i kelione, vel juos gersiu del visa ko;]

vaistu paieskoje parasyta kad be recepto rolleyes.gif gal reiks pagert o cia grynai nuo viduriavimo ar ir nuo apgaulingo noro nes siandie tik pora kart ejau ir normaliai neviduriavau nu bet iparde ejau tai apgaulingas noras uzejo doh.gif sprukau greit apsipirkus biggrin.gif nu nesikeikus tas noras ir kazkaip zinai kad apgaulingas bet dar poto pagalvoji o gal ne blush2.gif g.gif va tas labiausia besina namuose tai jokio to noro nera g.gif stresas koks velnias zino ir nusiteikiu kad viskas bus gerai bet va uzeina ir nors tu ka.
treciadieni eisiu tikriausiai del darbo kalbetis tai nezinau jai toks noras bus tai nepakalbesiu normaliai g.gif blink.gif
kurie geriau ar bifoval ar enterol g.gif nes bifoval visai nepadeda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 30 balandžio 2007 - 14:40