Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 2dalis

o tu Lynkute dar geri duspatalin, ar nebe?
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 04 30, 17:33)
o tu Lynkute dar geri duspatalin, ar nebe?

nea kartais vakare kai pucia bet man jisai nieko nepadeda geriau jau kai suspazmuoja tai nospos isgeriu mirksiukas.gif
o tu ka kristuksss ar dar geri kokius vaistukus? ir ar yra tau apgaulingas toks noras ar tik issividuriuoji ir viskas ramu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 04 30, 15:33)
vaistu paieskoje parasyta kad be recepto rolleyes.gif gal reiks pagert o cia grynai nuo viduriavimo ar ir nuo apgaulingo noro nes siandie tik pora kart ejau ir normaliai neviduriavau nu bet iparde ejau tai apgaulingas noras uzejo doh.gif sprukau greit apsipirkus biggrin.gif nu nesikeikus tas noras ir kazkaip zinai kad apgaulingas bet dar poto pagalvoji o gal ne blush2.gif  g.gif va tas labiausia besina namuose tai jokio to noro nera  g.gif stresas koks velnias zino ir nusiteikiu kad viskas bus gerai bet va uzeina ir nors tu ka.
treciadieni eisiu tikriausiai del darbo kalbetis tai nezinau jai toks noras bus tai nepakalbesiu normaliai g.gif  blink.gif
kurie geriau ar bifoval ar enterol g.gif nes bifoval visai nepadeda g.gif

kai reiks kalbėt, viską pamirši;] enterol tikrai geriau. bifoval man irgi nei kiek nepadeda. nežinau, kodėl parašyta, kad receptiniai, parduoda ir be recepto. jie yra nuo viduriavimo. bet tas apgaulingas noras, kaip tu vadini, yra visai ne apgaulingas, tiesiog tą minutę tikrai nori ir nueitum, jei tualetas būtų visai šalia. tačiau, kai jau išeini iš parduotuvės, nusiramini viduje, ir noras dingsta.
Atsakyti
tai reiks tada ryt nusipirkti tu enterol gal gi pades g.gif dzin tie pinigai kad tik padetu viska atiduociau blush2.gif eini su ta baime ***** visur g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 04 30, 17:40)
nea kartais vakare kai pucia bet man jisai nieko nepadeda geriau jau kai suspazmuoja tai nospos isgeriu mirksiukas.gif
o tu ka kristuksss ar dar geri kokius vaistukus? ir ar yra tau apgaulingas toks noras ar tik issividuriuoji ir viskas ramu. g.gif

as tai homeopatinius ir Driptane geriu, kai reik dar Loperamido kartais ikalu, anksciau dar xanax kartais isgerdavau, dabar nebepamenu kada buciau gerus, nes baime del tos ligos zenkliai mazesne blush2.gif o man tokio apgaulingo noro retai buna, gerai Katalike sake jei jau uzsinoriu ir padaryt galeciau jei namuose bunu dar kartais pakenciu ir nuslenka tas noras g.gif nu zodziu realiai dabar situacija daug geresne nei pries 3 metus, nes anksciau ir eidavau min 6 kartus ryte, ir tas noras apgaulingas buvo, tuomet ir baime didesne automatiskai blink.gif sveikatos mergaites Jum visoms gal pavyks apgyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 04 30, 22:11)
as tai homeopatinius ir Driptane geriu, kai reik dar Loperamido kartais ikalu, anksciau dar xanax kartais isgerdavau, dabar nebepamenu kada buciau gerus, nes baime del tos ligos zenkliai mazesne  blush2.gif o man tokio apgaulingo noro retai buna, gerai Katalike sake jei jau uzsinoriu ir padaryt galeciau jei namuose bunu dar kartais pakenciu ir nuslenka tas noras  g.gif nu zodziu realiai dabar situacija daug geresne nei pries 3 metus, nes anksciau ir eidavau min 6 kartus ryte, ir tas noras apgaulingas buvo, tuomet ir baime didesne automatiskai  blink.gif sveikatos mergaites Jum visoms gal pavyks apgyt  4u.gif

kai geriau tai ir baime buna mazesne mirksiukas.gif na as dabar neviduriuoju tik kokius 2-3 kart einu,bet kai ateina kas pas mane staigus noras atsiranda bet nueinu i wc ir neisstenu nieko,anksciau budavo kitaip noriu issitustinu ir poto nebuna tokio noro g.gif arba ir drauge pasikviecia i svecius anksciau nueidavau pas save i wc ir normaliai budavo o dabar negaliu o noras yra ir tas yra blogiausiai kad noras yra o nieko neisitustinu g.gif
kur musu agniska dingo gal pasveiko. g.gif
kaip as laukiu tos dienos gada bus geriau bent drasiai galesiu eiti kur tik noresiu kankyne kazkokia pradejo net svoris kristi nuo to viso jaudinimosi g.gif
vakar kai mano teta mane uzkniso pasakiau kad negaliu bet kokiam darbe dirbti nes yra tokia problema tai jos zodziai buvo nu tai nusipirk vaistu nuo viduriavimo ir praeis nu kaip uzkniso susibariau ziauriai su ja pasake lyg buciau nezinojus ka daryt
mad.gif ohmy.gif blink.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 05 01, 09:08)
kai geriau tai ir baime buna mazesne mirksiukas.gif na as dabar neviduriuoju tik kokius 2-3 kart einu,bet kai ateina kas pas mane staigus noras atsiranda bet nueinu i wc ir neisstenu nieko,anksciau budavo kitaip noriu issitustinu ir poto nebuna tokio noro g.gif arba ir drauge pasikviecia i svecius anksciau nueidavau pas save i wc ir normaliai budavo o dabar negaliu o noras yra ir tas yra blogiausiai kad noras yra o nieko neisitustinu g.gif
kur musu agniska dingo gal pasveiko. g.gif
kaip as laukiu tos dienos gada bus geriau bent drasiai galesiu eiti kur tik noresiu kankyne kazkokia pradejo net svoris kristi nuo to viso jaudinimosi g.gif
vakar kai mano teta mane uzkniso pasakiau kad negaliu bet kokiam darbe dirbti nes yra tokia problema tai jos zodziai buvo nu tai nusipirk vaistu nuo viduriavimo ir praeis nu kaip uzkniso susibariau ziauriai su ja pasake lyg buciau nezinojus ka daryt
mad.gif  ohmy.gif  blink.gif  mad.gif  mad.gif

nenusimink labai Lynkute friends.gif zmones, kurie nera su tokia liga susidure tikrai nesupras gali aiskint neaiskinus, kitiem net tokiu minciu nekyla, kad isejus gali uzsinoret i wc ir jo salia nebus, nes sveiki zmogeliukai gali pakentet o mes deja ne visada unsure.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif ka padarysi uztat ir nelabai megstu tokius zmones turiu tik gera drauge kuri supranta ir tikrai visada palaiko kai reikia wub.gif
o vyras irgi nelabai ykerta kas man yra bet kartais ir jis pradeda suprasti ,vaziavo siandie pas savo tevus tai manes net nesiveze ax.gif nors savo vyrui nedejuoju labai tik kartais pasakau kad tu manes nesupranti ir as tau neaiskinsiu kas man yra blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 04 18, 19:29)
jeigu hemarojus yra isorinis tai tu ziedu negali det, o pati ziedu procedura trunka 10min,bet kadangi man isorinis tai vienintelis kelias opreacija, kuri reiskia kad 10d. buciau nedarbinga, itariu skausmai, o dar kai viduriuoji kasdien isvis uzsikaukciau, nezinau gal sakau reiktu lazeriu bandyt  doh.gif
Papildyta:
jeigu kuri dar nusipirktumet ta Duspatalin parasykit kaip poveikis  thumbup.gif as tai jau kai nusivylus viskuo, tai dar bandau su homeopatija ir neprarandu vilties  unsure.gif

as jau savaite laiko naudoju Duspatalin,nu kazinau gal kazkiek geriau,bet siandi vaziavau autobusu tai galvojau kad isprotesiu kaip suko pilva,bet aciu dievui gryzau laimingai,bet kiek nervu kainavo,nu bandysiu as ji visa isgert
Papildyta:
atrodo viska atiduociau kad tik paliktu ta liga mane ramybeje,kartais net gyventi nenori kokius ji sukeliai jausmus baisu,net priesui nelinkeciau bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 05 01, 21:15)
as jau savaite laiko naudoju Duspatalin,nu kazinau gal kazkiek geriau,bet siandi vaziavau autobusu tai galvojau kad isprotesiu kaip suko pilva,bet aciu dievui gryzau laimingai,bet kiek nervu kainavo,nu bandysiu as ji visa isgert
Papildyta:
atrodo viska atiduociau kad tik paliktu ta liga mane ramybeje,kartais net gyventi nenori kokius ji sukeliai jausmus baisu,net priesui nelinkeciau  bijau.gif

sveika (nelabai sveika) prisijungusi wink.gif o nebandai anksčiau atsikelti, kad daugiau į wc namie pavaikščiotum, tada važiuojant būtų kažkiek ramiau. aš tai visad keliuosi dvi valandas, kartais ir anksčiau, prieš kažkur važiuojant doh.gif tai dar ir ne tik nervų, bet ir miego kainuoja. doh.gif
Atsakyti
sveika prisijungus tina ax.gif mes cia visos kenciam su tokiom bedelem doh.gif
vakar nusipirkau enterol tai ***** tikrai brangiai iseina 10 kapsulyciu 14,30lt. tai jai po daugiau geriant tai 3 dienom jai po dvi tai 5 bet isgeriau tikrai nustojo pilva pusti g.gif
Atsakyti
Sveikutes unsure.gif as tai siandien su baime gyvenu kaip bus rytoj verysad.gif nes 8h turiu koliokuma lemiama, o jis bus 8h, as tai vsiada pries pora valandu anksciau atsikeliu tai rytoj dar kokia valandziuke anksciau teks tai jau 5h gausis verysad.gif o dar nzn kaip zarnynas reaguos, nes kita karta kad ir anksciau atsikeliu nieko gero, svarbiausia kai taip tai dar nieko 8h ta apskaita viena per savaite atsedziu, bet jei jau ka rasyt reikia ar koks pristatyms kursinio, is wc negaliu islipt, kosmaras angel_sadangel.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti