Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 2dalis

QUOTE(tina1235 @ 2007 05 03, 19:35)
tikekimes kad mes vistiek kada atsikratysim to džs .laikykimes suikibusios  box.gif  group.gif  ar jau geri enterol?

jau geriu enterol visai nieko sitas vaistas man patinka g.gif
Atsakyti
sveikutes kaip sekasi ax.gif
as vakar kai prikaliau lopediumo tai siandie dar ne karto nebuvau wc blush2.gif g.gif
dar geriu avieciu lapu arbata cia jinai nuo viduriavimo g.gif cia aprasymas
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Seniai rašiau blush-anim-cl.gif,vis paskaitinėju... Na ka, aš tai kol kas negaliu skųstis, šiuo metu jaučiuosi puikiai, buvau nustojus gert savo eleksyra, tai vel prasidėjo viduriu užkietėjimas, tad teko jo atsiprašyti smile.gif ir toliau vartoti. Kažkaip neskauda pilvo,bet čia nežinai,kada gali užeiti.

O kad nuo susijaudinimo ar susinervinimo sureaguoja ir taip jautrus žarnynas, tai tikra tiesa. Neseniai operavo mano suneli, tai patikėkit, nuo to streso, tokie pilvo spazmai užėjo,ir vaistus geriau, visa diena nepraėjo, išsividuriavau kaip priklauso, žodžiu į stresa sureagavo baisiai doh.gif

Dėl enterolio, tai aš jį visa mėnesi po operacijos girdžiau savo vaikui, ir pati vartojau,man jis patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2007 05 05, 08:29)
Sveikos mergaitės 4u.gif

Seniai rašiau blush-anim-cl.gif,vis paskaitinėju... Na ka, aš tai kol kas negaliu skųstis, šiuo metu jaučiuosi puikiai, buvau nustojus gert savo eleksyra, tai vel prasidėjo viduriu užkietėjimas, tad teko jo atsiprašyti smile.gif ir toliau vartoti. Kažkaip neskauda pilvo,bet čia nežinai,kada gali užeiti.

O kad nuo susijaudinimo ar susinervinimo sureaguoja ir taip jautrus žarnynas, tai tikra tiesa. Neseniai operavo mano suneli, tai patikėkit, nuo to streso, tokie pilvo spazmai užėjo,ir vaistus geriau, visa diena nepraėjo, išsividuriavau kaip priklauso, žodžiu į stresa sureagavo baisiai doh.gif

Dėl enterolio, tai aš jį visa mėnesi po operacijos girdžiau savo vaikui, ir pati vartojau,man jis patiko thumbup.gif

kaip man atsibodo visa sita nesamone angel_sadangel.gif cray.gif siandie turejau i kaima vaziuot ,ir nevariau kai uzejo viduriavimas baisinis doh.gif gal desimt kartu doh.gif su vyru susibariau nes kaime darbu daug , verysad.gif ai taip atsibodo sitas zarnynas angel_sadangel.gif visokios blogos mintys eina net gyvent nesinori.....
vilmux po kiek tau laiko pasijuto geriau nuo enterolio as irgi geriu bet tik 5 dienas ir po 2 kapsules geriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 05 gegužės 2007 - 09:39
QUOTE(lynkute @ 2007 05 05, 11:00)
kaip man atsibodo visa sita nesamone angel_sadangel.gif  cray.gif siandie turejau i kaima vaziuot ,ir nevariau kai uzejo viduriavimas baisinis doh.gif  gal desimt kartu doh.gif su vyru susibariau nes kaime darbu daug , verysad.gif ai taip atsibodo sitas zarnynas angel_sadangel.gif visokios blogos mintys eina net gyvent nesinori.....
vilmux po kiek tau laiko pasijuto geriau nuo enterolio as irgi geriu bet tik 5 dienas ir po 2 kapsules geriu.

Lynkute console.gif tokia pacia situacija as turejau ana savaitgali,MB sako vaziuojam i soda oas jo tevus,nes reikia padet,pilna zemes darbu.Sakau nevaziuosiu,nes prastai jauciuosi,pradejom bartis ir is karto prasidejo viduriavimas mano,sakau vaziuok vienas,sakyk tevams,kad as issikalineju,nes niekas nesupras,nu ir isvaziavo,likau viena,apsiraminau ir viskas praejo cool.gif
Atsakyti
Ta prasme, jis man patiko,ne kiek dėl manes, kiek diel vaiko, nes vartojant enteroli vaiko viduriukai buvo geri, neviduriavo,kaip dažniausia iš po narkozės ir antibiotiku buna. Jam girdžiau visa mėnesi, nes tiek reikia. Bet turėjau ir sau buteliuka nusipirkus, tai ji viena ir suvartojau. Žinot, nuo vieno buteliuko stebuklas neįvyks schmoll.gif, manau, kad turint tokiu problemu su viduriavimu reiktu gal dažniau pavartoti ta enteroli smile.gif
Atsakyti
asirgi galvoju kad reikia ilgiau pagerti nes geriu 5 dienas tai koki menesi reiks tikrai pagert dar ir ilgiau g.gif
as tai agniska pradejau viduriuot uztat ir nevariau jeigu butu kokia 10 val. vaziaves gal buciau ir vaziavusi bet anksti ryte nezinau kas uzejo kad taip suregavo organizmas gal delto kad isvaziuot reikejo g.gif nesupratau.
agniska ar geri kokius vaistukus dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 05 05, 15:37)
agniska ar geri kokius vaistukus dabar g.gif

Ne,Lynkute,siuo metu jokiu vaistu negeriu g.gif Gal ir blogai darau,bet kazkaip apsiriboju smecta ir lopedium,jei jauciu,kad gali paleist vidurius,siuos isgeriu ir baigiasi viskas
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 05 05, 14:46)
Ne,Lynkute,siuo metu jokiu vaistu negeriu g.gif Gal ir blogai darau,bet kazkaip apsiriboju smecta ir lopedium,jei jauciu,kad gali paleist vidurius,siuos isgeriu ir baigiasi viskas

kad tu tokiu vaistuku kaip ir nera nuo džs kai vilniuj daktare sake man kad nera nuo džs vaistuku tik numalsinimui visokie papildai kad stipretu organizmas nu dabar tai yra visokie enterol ir kitokie anksciau kaip ir pasirinkimo nebuvo g.gif
nu paziuresiu pagersiu ta enteroli ilgiau.nes raso kad jis gydo dzs g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 05 05, 15:39)
kad tu tokiu vaistuku kaip ir nera nuo džs kai vilniuj daktare sake man kad nera nuo džs vaistuku tik numalsinimui visokie papildai kad stipretu organizmas nu dabar tai yra visokie enterol ir kitokie anksciau kaip ir pasirinkimo nebuvo g.gif
nu paziuresiu pagersiu ta enteroli ilgiau.nes raso kad jis gydo dzs g.gif

tik perdaug neprisivajok, paskui skaudžiai dūžta viltys unsure.gif . aš jį gėriau, bet kaip matai, vis dar... verysad.gif

kažkodėl man nuotaika tokia negera. nu nesiseka, niekas nevyksta, kaip noriu angel_sadangel.gif . toks didelis slogutis ant širdies. atrodo, negyvenu, bet tik laukiu verysad.gif bijau, kad vėl depresija neprasidėtų, nes neišlįsiu iš tualeto sad.gif *****, egzas man antradienį, bandau ruoštis, bet atmintis tokia suprastėjusi, kad negaliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 05 05, 16:37)
tik perdaug neprisivajok, paskui skaudžiai dūžta viltys  unsure.gif . aš jį gėriau, bet kaip matai, vis dar... verysad.gif

kažkodėl man nuotaika tokia negera. nu nesiseka, niekas nevyksta, kaip noriu angel_sadangel.gif . toks didelis slogutis ant širdies. atrodo, negyvenu, bet tik laukiu  verysad.gif  bijau, kad vėl depresija neprasidėtų, nes neišlįsiu iš tualeto sad.gif *****, egzas man antradienį, bandau ruoštis, bet atmintis tokia suprastėjusi, kad negaliu  verysad.gif

ir man nuotaika sudina verysad.gif o tai kiek tu gerei katalike nenutraukus siuos vaistus g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 05 05, 17:09)
ir man nuotaika sudina verysad.gif o tai kiek tu gerei katalike nenutraukus siuos vaistus g.gif

as ilgiau kaip 10 dienu negerdavau, nes man jie paskui kazkaip nebeveike. o siaip tai 3 kartus, berods, tokiais etapais.
nuotaika bloga kaip reikiant cray.gif prakeikta teorija, kurios niekam nereikia, tik destytojams.
Atsakyti