Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 2dalis

QUOTE(lynkute @ 2007 05 08, 10:07)
sveikos  ax.gif
kaip mergytes mokslai katalike kaip egzaminas praejo g.gif

tina kaip grybas ar padeda nors kiek? g.gif

sveikute
nu zinok pfiu pfiu pfiu gal ir geriau man nuo jo,reikia labai tiketi ir labai myleti ji,tai as ir stengiuosi labai labai bigsmile.gif
Atsakyti
kaip kristuksss tau sekasi tik paskaitai o neparasai nieko blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 05 09, 15:46)
kaip kristuksss tau sekasi tik paskaitai o neparasai nieko blush2.gif  mirksiukas.gif

Sveikute, tai ka net nezinau ka berasyt mirksiukas.gif tai tik paskiatineju tongue.gif tai va rytoj atiduodu savo baklauro darba, darbo vadovas nei karto jo neskaite tai kazi kaip cia ivertins unsure.gif dar egzaminu turiu o taip tingis mokintis tai viena zaidima dabar zaidziu ir niekaip neprisiverciu mokintis blush-anim-cl.gif o del sveikatos net nezinau ka paarsyt, pusle kaip visdaa sterikuoja, Driptane gert nebegaliu nes pastebejau kad labai slopint nuo ju pradejo, vis dar viduriuoju ir jokie vaistai nepadeda, homeopatiniai gal tik ramina, nebetaip jautriai reaguoju, o seip tai nieko gero, bet nebesiskundziu jau ipratau, ir prie nerimo ir ka reik anksciau keltis, o seip tai noreciau paiilset pora dienu, nes nebepamenu kada isimiegojau ar tinginiavau visa diena vacation4.gif kaip tavo sveikatele, kaip nuotaikos?
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 05 09, 16:17)
Sveikute, tai ka net nezinau ka berasyt  mirksiukas.gif tai tik paskiatineju  tongue.gif tai va rytoj atiduodu savo baklauro darba, darbo vadovas nei karto jo neskaite tai kazi kaip cia ivertins  unsure.gif dar egzaminu turiu o taip tingis mokintis tai viena zaidima dabar zaidziu ir niekaip neprisiverciu mokintis  blush-anim-cl.gif o del sveikatos net nezinau ka paarsyt, pusle kaip visdaa sterikuoja, Driptane gert nebegaliu nes pastebejau kad labai slopint nuo ju pradejo, vis dar viduriuoju ir jokie  vaistai nepadeda, homeopatiniai gal tik ramina, nebetaip jautriai reaguoju, o seip tai nieko gero, bet nebesiskundziu jau ipratau, ir prie nerimo ir ka reik anksciau keltis, o seip tai noreciau paiilset pora dienu, nes nebepamenu kada isimiegojau ar tinginiavau visa diena  vacation4.gif kaip tavo sveikatele, kaip nuotaikos?

nu gi zinok tuos driptane gal sakau gerk su kokiom pertraukom gal jau iprato ir zinai nebepadeda as tai tik kai tada pageriau po 3 driptane 15 dieneliu ir jau neperku ai buna visko kad ir puslyte pastreikuoja ,viduriukai tai daznai streika metouser posted image bet jau nieko negaliu padaryt reiks sakiau pas baltaruses nosipirkt tetraciklino nuo viduriavimo nors gal maziau viduriuociau blush2.gif g.gif o siaip buna uzeina siandie kazkaip pora kart buvau ,o buna kad ir 5,6 kart einu.
Atsakyti
sveikos
siandi buvau kmuk dariausi zarnu tyrima,tai neduok dieve,gerai kad da ne ta pati baisiausia.tokia kaip klizma state ir ziurejo,nu matosi kad yra spazmuotu bet siaip tai nieko blogo, dzs ir tiek reikia su tuo susitaikyti... eina sau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 05 10, 19:47)
sveikos
siandi buvau kmuk dariausi zarnu tyrima,tai neduok dieve,gerai kad da ne ta pati baisiausia.tokia kaip klizma state ir ziurejo,nu matosi kad yra spazmuotu bet siaip tai nieko blogo, dzs ir tiek reikia su tuo susitaikyti... eina sau  schmoll.gif

tai tau rektoskopija dare ar rengenologini ,nes man tai ir ta ir ta doh.gif dare tai rektoskopija tai toki vamzdeli ikisa gal 16cm. ir ziuri o rengenologini tai slangute ir leidzia toki skysty i vidu ten gal kreida tai tas tai isvis galvoji kad tik neapsidirbtum ant stalo doh.gif blush2.gif
o jokiu vaistuku neskyre g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 05 10, 20:56)
tai tau rektoskopija dare ar rengenologini ,nes man tai ir ta ir ta  doh.gif dare tai rektoskopija tai toki vamzdeli ikisa gal 16cm. ir ziuri o rengenologini tai slangute ir leidzia toki skysty i vidu ten gal kreida tai tas tai isvis galvoji kad tik neapsidirbtum ant stalo doh.gif  blush2.gif
o jokiu vaistuku neskyre g.gif

tai man rengenologini dare,ne jokiu vaistu neskyre g.gif sake jokiu nera reikia su tuo susitaikyti,duspatalina rekomendavo bet sake daznai nenaudoti nes organizmas gali priprasti
Atsakyti
sveikos verysad.gif verysad.gif
siandie jauciuosi blogai verysad.gif user posted image mire vyro tetis user posted image nerimas, baime doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 05 14, 13:25)
sveikos verysad.gif  verysad.gif
siandie jauciuosi blogai verysad.gif user posted image mire vyro tetis user posted image nerimas, baime doh.gif

Lynkute uzuojauta console.gif

user posted image
Atsakyti
uzjauciu labai Lynukte, stiprybes jums, laikykites verysad.gif
Atsakyti
aciu mergytes wub.gif verysad.gif angel_sadangel.gif uz palaikyma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 05 14, 15:40)
aciu mergytes wub.gif  verysad.gif  angel_sadangel.gif uz palaikyma verysad.gif

kaip baisu,stiprybes tau
Atsakyti