QUOTE(lynkute @ 2007 05 05, 18:23)
kas nutiko katalike issipasakok gal palengves
lyg ir nieko labai blogo. bet kaip ten sakoma, nesvarbu, kas vyksta, svarbiasia, kaip zmogus i tai reaguoja. nu tai va. pirmiausiai sugedo nuotaika, kad vis dar negaunu siuntiniu savo. paskui dar suzinojau, kad niekas man nesumazins siandien ziedo, ir turesiu vaikscioti kita savaite be jo. paskui atsisedau ruostis egzui, tai sitas dalykas labiausiai sugadino nuotaika. nes ten tokiu nesamoniu prirasyta, kad suvokti nelabai imanoma. o dar toks mokslas mano, kad viska kalt reikia. o mano atmintis labai suprastejusi, matyt, nuo raminamuju

zodziu, del to mokymosi ir kilo didzioji neviltis. paskui dar vyras is darbo paklause, kaip pradziuginti, tai as jo paprasiau, kad nupirktu kvepalu (daug nekainuoja, nes ten ju mazai). nu ir galiausiai jis ju nenupirko, nes atseit ir taip turiu

dar paskambino mama, pradejo ten aiskint, kad nesinervinciau, nors visada ji mane sunervina tik dar labiau su savo kisimuosi ir nurodymais kaip gyvent. i ta teksta, kur reikia mokytis egzaminui, net ziuret negaliu, nes norisi iskart kazka sudauzyt, arba issokt per langa. bet kadangi cia tik antras aukstas, tai tolko mazai matau, kad susilauzysiu koja