Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar - šiandien gamino taupančios? II

QUOTE(bjaurybe @ 2007 04 27, 14:34)
aš vasarą uždedu pomidoro ant majonezo vietoj krabų lazdelių ax.gif

o as dedu majonezo, krabu lazdele ir pomidoro. Irgi labai skanu smile.gif
Siandien turbut nieko negaminsiu, eisiu pas dede i svecius, sunasarins gal jis ka nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 04 27, 13:19)
kokia misraine gaminai?

ax.gif ka turejau,ta sudejau,bet gavsi skani:truputi salotu,pomidoru,zirneliu,svoguno laisku,marinuotu agurkeliu,mozarelos surio ir majonezo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lorespa @ 2007 04 27, 18:51)
ax.gif ka turejau,ta sudejau,bet gavsi skani:truputi salotu,pomidoru,zirneliu,svoguno laisku,marinuotu agurkeliu,mozarelos surio ir majonezo. bigsmile.gif

turetu but skanu,tik as svogunu nedeciau,nes ju nemegstu biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif siandien gaminau kopustu.mesytes,morkyciu,bulviu troskinuka.visai neblogas gavosi.O taip pat padariau ledu,pieno ir braskiu kokteili-vaikai isprase. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorespa: 28 balandžio 2007 - 16:01
Aš tai šiandien dariau daržovių troškinį su fermentiniu sūriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 05 03, 19:08)
Aš tai šiandien dariau daržovių troškinį su fermentiniu sūriu  wub.gif

prasom placiau.o mes vakarienei gaminom ryziu kose su razinomis wub.gif
Atsakyti
pagaliau gryžau po ilgų išeiginių doh.gif turėjom svečių,tai net nerašysiu kiek prigaminau ax.gif
užvakar dariau kryžminės guliašą su daržovėm,buvau nusipirkus kalafioro,morkų gabaliukais,paprika...tai dar užteko ir vakar....šiandien darysiu iš šaldytos tešlos kažką g.gif ...manau prikepinsiu grybų su morkom ir svogūnais ir įdėsiu į vidų...nežinau net kas gausis...bet pribrendo laikas išbandyti tą tešlą,nes nusipirkau ,o daryt nesiryžau,kameroje tik vietą užima ax.gif
Atsakyti
Siandien gaminu ispaniskus saltibarscius- nu labai skanu,tikra vitaminu bomba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutelelt @ 2007 05 06, 13:30)
Siandien gaminu ispaniskus saltibarscius- nu labai skanu,tikra vitaminu bomba thumbup.gif

nu greit rašyk kas čia per ispaniški šaltibarsčiai ax.gif negirdėjau dar apie tokius g.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes.Mes uzvakar buvom gamtoj,tai kepem sonines gabaliukus.Labai skanu buvo. thumbup.gif Vakar buvo mesyte su svieziom bulvem,kepem orkaitej.O siandien dar nesugalvojau...gal blynu prikepsiu... g.gif
Atsakyti
Pasikepiau vakaryksciu virtu bulviu,imusiau kiausini,vegetos pabarsciau,pakepinau ir suvalgiau su kinietisku saldziarugsciu pomidoru padazu. Skanu,pigu ir greita. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatita @ 2007 05 06, 21:24)
nu greit rašyk kas čia per ispaniški šaltibarsčiai  ax.gif  negirdėjau dar apie tokius  g.gif

Aisku,kad girdejai ir valgei: gazpacho vadinasi mirksiukas.gif mes labai megstam rolleyes.gif
Atsakyti