Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar - šiandien gamino taupančios? II

QUOTE(lenocka @ 2007 05 10, 15:06)
tai paprastai: supjausciau bulvytes, sutarkavau morka, na viska imeciau i vandeni virt, keptuvei pakepinau sampinjonus su svogunu laiskais ir imeciau irgi i puoda, idejau prieskoniu grybu (turejau nuo seniau nusipirkus voveraiciu sriuba vadinasi, sveriami) , pipiru, druskos ir krapu pabaigoj, bet tikrai labai skani gavosi ir tikrai nebrangiai tongue.gif  4u.gif O per iseigines pridarem koldunu su vyru, valgyt buvo keliom dienom thumbup.gif

aciuks.gif reikes pasidaryt tada butinai.
Atsakyti
vakar dariau ale šaltsriubę,nes šaltibarščiams nebebuvo laiko(į kefyrą pridėjau agurko,ridikėlių svogūnų,krapų)....pavalgėm sočiai,o kas norėjo priedo, šaltos mėsytės atsipjovė(čia vyras) ax.gif ...naktipiečiams buvo kokteilis pieno su bananais 4u.gif
Atsakyti
vakar pirkau nupigintos lasisos du gabaliukus, tai man su vyru puiki vakariene gavosi, plius isviriau ryziu ir padariau kinietiskas salotas is morku ir agurko. nu skanumelis ne tas zodis...
Atsakyti
ax.gif na siandien valgysim vakar padaryta saltiena...dar gaminsiu saltibarscius su bulvem. bigsmile.gif
Atsakyti
siandien pritroskinau bulviu ir tokius kukulius apvoliotus ryziuose biggrin.gif
Atsakyti
šeštadienį dariau šviežių kopūstų balandėlius,sekmadienį šaltibarščius ir kepiau vištienos ketvirčius...o šiandien suvalgysim likusius šaltibarščius ir balandėlius ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif Vakar valgem saslykus,sonine ir desreles keptas ant lauzo.Siadien isviriau spinatu sruba,skonis kaip rugstyniu thumbup.gif
Atsakyti
aš šivakar turbut kepsiu bulbas su kefyru. Man užteks, o maniškis gales dar ir lašinių pasikept biggrin.gif
Atsakyti
aš šiandien virsiu su vištienos kauliukais šviežių kopūstų sriubą,ir gal dar dešrelių prie bulvių košės,ir žalių salotų ax.gif
Atsakyti
Vakar valgėm tokius kaip hamburgerius - su bandele IMK, kalakutienos kepsniais ir aišku visokiais priedais. O šiandienai padariau kalmarų-svogūnų salotų. Jos kai pastovi skanesnės, tai bus su duonyte šiam vakarui. Kam truks - dešrelių dames į skrandį. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filia: 15 gegužės 2007 - 07:52
vakar tai uzsimaniau taip ukiskai pavalgyti : buvo virtos bulves su spirgiukais su raugintais agurkeliais ir kefyru, labai skanu thumbup.gif
o siandien planuoju vistiena saldarugsciame padaze ir su ryziais.
Atsakyti
4u.gif Saltibarscius gaminsiu...nes karsta nerealiai,tai norisi kazko salto. ax.gif
Atsakyti