Aš vakar išsiviriau Maximoj pirktą akcijinį kalafiorą su morkom, po to jį pakepinau truputyje sviesto su džiūvėsėliais. Dar išviriau bulvių košės. Paisdariau salotų iš agurko, pomidoro, paprikos ir užsilikusios pusės skardinės kukurūzų su aliejum ir soja. Skanu, sveika ir viską radau šaldytuve

QUOTE(nezinoma @ 2007 04 25, 09:45)
aš tai pakepinu svogūnų su morkom ir tada sudedu apvirtus sparniukus,gali kad nebūtų skysta truputį miltų pabaigoje įdėt,sumaišyti viską su prieskoniais ir tada galima ir grietinės ir sviesto įdėt,bet nebūtina

QUOTE(bjaurybe @ 2007 04 25, 08:57)
vot apie tą tešlą norėjau paklausti,kai nueinu ,ten jų galybė,kaip išsirinkti kokios reikia? Kartą draugė išgyrė picos tešlą,o man gavosi kieta kaip akmuo...
vot nuo tada ir neperku

vot nuo tada ir neperku

Aš tai perku šaldytą sluoksniuotą bemielę. Mūsų skoniui labai tinka.
O kur tešlų galybė?

Labas visoms,pasidalinsiu ir as savo meniu.Virsiu barsciu dideli puoda,o is mesos kuri isvire pasidarysiu idara i lietinius,salotos paprastos:kininiu kopustu,kukuruzu,pomidora,galima dar marinuota agurka butu idet

QUOTE(Rudenėja @ 2007 04 25, 10:04)
Aš tai perku šaldytą sluoksniuotą bemielę. Mūsų skoniui labai tinka.
O kur tešlų galybė?
Pas mus tai vos dviejų rūšių ir tai tik kartais būna
Kaimas 
O kur tešlų galybė?

varysiu ir aš dabar tokios pat pirkit,nu gal šį sykį išeis

QUOTE(bjaurybe @ 2007 04 25, 10:54)
Išeis išeis

Šakės, dar viena diena, kai reikia valgyti. Kaip aš tingiu..
Varau į susirinkimą, po to, manau, parsinešiu kokį pusfabrikatį. Dar nesugalvoju, kokį čia parsinešus. Gal šaldytų brokolių, jei bus, ir sviesto - sriubytei. O daugiau -sausas davinys

Nes nu negaliu, kaip dažnai reikia valgyt, nu.
QUOTE(Rudenėja @ 2007 04 25, 11:16)
Išeis išeis
Varau į susirinkimą, po to, manau, parsinešiu kokį pusfabrikatį. Dar nesugalvoju, kokį čia parsinešus. Gal šaldytų brokolių, jei bus, ir sviesto - sriubytei. O daugiau -sausas davinys

aga,ir man susirinkimas 18 val,bet nusimuilinsiu,nes labai parūpo ta tešla,aišku jei pavyks

QUOTE(lorespa @ 2007 04 25, 11:57)

tai ka saltiems patiekalams gaminai?