Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar - šiandien gamino taupančios? II

Aš šiandien špinatų sriubą viriau. Pasakėt, kad kaip rūštynės, tai ir išviriau, kaip rūgštynių. Nes šiaip aš jų nepirkdavau, kažkoks mistinis produktas jie man buvo hihihi.gif Man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudenėja: 15 gegužės 2007 - 16:58
QUOTE(Rudenėja @ 2007 05 15, 17:56)
Aš šiandien špinatų sriubą viriau. Pasakėt, kad kaip rūštynės, tai ir išviriau, kaip rūgštynių. Nes šiaip aš jų nepirkdavau, kažkoks mistinis produktas jie man buvo hihihi.gif Man patiko  thumbup.gif

aš kartą omletą kepiau su jais...nepatiko schmoll.gif ...gal per daug pridėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2007 05 16, 08:16)
aš kartą omletą kepiau su jais...nepatiko schmoll.gif ...gal per daug pridėjau g.gif

As tai apskritai visokias zoles megstu, tai man ir tiko.
Vaikas tai, aisku, bulves isvalge ir viskas. Bet paguoda ta, kad kai plaukioja brokoliai, pvz, tai net bulves ar pan atsisako graibyt. O spinatai kazkaip neatbaide, tai cia didelis pliusas.

Ar kepei ka nors is saldytos teslos? Kaip tau? As anadien su nemieline "picas" padariau. Nes turejau malto kiaules kumpio likuti. Tai be surio dariau, tik padazu aptepiau tesla (kecupas, truputis majonezo ir gan sociai picos prieskoniu) ir ta farsa sudejau ant virsaus. Nes pati ta tesla gan riebi. Tai labai skaniai mums suejo thumbup.gif

Turiu dabar nusipirkusi tos saldytos mielines (irgi sluoksniuota, kaip suprantu). Tai nesiryztu vis isbandyt. Gal kas bandet? Kaip ten su ja reikalai?
Nes kai ant nemielines vienasyk bandziau uogienes uzdet ir krastus aplankscius iskept, tai viduriukas taip issipute, kad vis tiek uogiene nubego i skarda, nepadejo jokie uzlankstymai, o ten jau ir susvilo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 05 16, 10:07)
Ar kepei ka nors is saldytos teslos? Kaip tau?

aga,kepiau...bemiele ir mieline dariau....labai patiko,ant vieno lapo pridejau svogūnų dešros ir grybų,uždėjau kitą ant viršaus..ale kad išsipūtė doh.gif ...vos suvalgiau ax.gif
o va,kai kepiau bulkutes su varške gerai gavos,o jei tik uogienės įdedi kur nors,sušlampa ir neiškepa,susmenga kažkaip g.gif ..nežinau net kame reikalas...tai dabar kepu tik kas išeina..daugiausiai tai dešreles susuku į tešlą juostelėm,gana nemažai gaunasi,tik reikia juosteles trumpesnes daryt,nes kai išsipučia,tai tešlos daugoka,ir reikia dešrelės ieškoti ax.gif ...ir su sultiniu gaunas labai skanu ir greitai 4u.gif
Atsakyti
aš vakar gaminau grikių košę su kepintais svogūnais ir dešrelėm biggrin.gif, siandien damušinėsim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lenocka @ 2007 05 16, 15:03)
aš vakar gaminau grikių košę su kepintais svogūnais ir dešrelėm biggrin.gif, siandien damušinėsim lotuliukas.gif

aš irgi taip kartais pasidarau thumbup.gif ....tik aš su svogūnais ir morkom pasikepinu.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2007 05 15, 07:51)
Vakar valgėm tokius kaip hamburgerius - su bandele IMK, kalakutienos kepsniais ir aišku visokiais priedais. O šiandienai padariau kalmarų-svogūnų salotų. Jos kai pastovi skanesnės, tai bus su duonyte šiam vakarui. Kam truks - dešrelių dames į skrandį. blush2.gif

O kaip tos kalmaru - svogunu salotos daromos? parasyk receptuka jei gali 4u.gif
Atsakyti
kotletai su grikiu kose ir kopustu-agurku salotomis.pirma kart dariau i kotletu mase dejau majonezo ir superiniai isejo wub.gif visada dabar taip darysiu
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 05 16, 21:05)
kotletai su grikiu kose ir kopustu-agurku salotomis.pirma kart dariau i kotletu mase dejau majonezo ir superiniai isejo wub.gif visada dabar taip darysiu

ir as dedu i kotletu mase majonezo, taip jie kazkokie puresni gaunas. Arba Musu varskes surelio, jei yra saldytuve smile.gif
Atsakyti
vakar dariau saltibarscius ir grikiu kose su kaiulienos kepsneliais....
Atsakyti
nusipirkau 1 kg. šaldytos tešlos,vakarienei bus dešrelės tešloje ir sultinys vištienos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(imra @ 2007 05 16, 20:53)
O kaip tos kalmaru - svogunu salotos daromos? parasyk receptuka jei gali 4u.gif

Dėžutė kalmarų (240 gr. Karališkus pirkau), svogūnų galvučių, pipirų, majonezo.
Kalmarus supjaustyti smukiai. Taip pat smulkiai ir panašiai tokį patį kiekį supjaustyti svogūnų. Svogūnus nuplikyti karštu vandeniu, kad nebūtų tokie aštrūs, perpilti šaltu, nulašinti ir dėti į kalmarus. Dėti pipiriukų ir majonezo (aš Helmans dėjau). Sumaišyti. Viskas. Salotos skanesnės kai pastovi šaldytuve kažkiek laiko.
Mums skanu, tik kalmarų kvapas toks specifinis doh.gif

O vakar rugštynių sriubytę valgėm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filia: 17 gegužės 2007 - 12:38