Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar - šiandien gamino taupančios? II

QUOTE(avenita @ 2007 05 17, 09:19)
ir as dedu i kotletu mase majonezo, taip jie kazkokie puresni gaunas. Arba Musu varskes surelio, jei yra saldytuve  smile.gif

jo puresni ir tokie gaivesni drinks_cheers.gif o saindien pietums blyneliai su obuoliukais
Atsakyti
Kepiau tuna,bulvytes ir gaminau misraine,panasia i balta,bet truputi kitokia-pirkau darzoviu misinuka,tai tk teko idet majonezo... ax.gif
Atsakyti
šiandien vėliau gryšiu,tai šeimyna valgys likučius lotuliukas.gif
vakare bus varškėtukai virti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2007 05 17, 13:04)
nusipirkau 1 kg. šaldytos tešlos,vakarienei bus dešrelės tešloje ir sultinys vištienos ax.gif

o cia kaip, suvynioji desreles i ta tesla ir kepti orkaiteje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2007 05 18, 11:03)
o cia kaip, suvynioji desreles i ta tesla ir kepti orkaiteje?  g.gif

agam mirksiukas.gif aš truputį jas pavartau,nes mano apačia kažkiek dega ax.gif
Atsakyti
super ideja vakarienei thumbup.gif o kokia ten tesla reikia pirkti: mieline, sluoksniuota..?
Atsakyti
Sveikos,pas mus jau kelinta diena tuscias saldytuvas.Tai valgom is likuciu.Vis neprisiruosiam iki centro palekti.Gaila laiko stoveti eilese, laiko ne marios tongue.gif
Taigi siandien radusi kameroje farso iskepiau kotletu.Neturejau bulkos, tai idejau isbrinkinusi manu kruopu, visai skanu.Po to kotletus su morkomis patroskinau. Garnyrui bus vakar virtos grikiu koses ir sv kopustu salotos su morkom.
Atsakyti
ax.gif Vakar neturejau laiko gaminti,tai nupirkau vista,kepta grilyje ir bulviu fri. ax.gif Siandien isviriau vel spinatu sriubos,bet kartu su sonkauliukais. thumbup.gif
Atsakyti
kepti lasinukai (lauktuves is kaimo) su kiausiniai ir ridikeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2007 05 18, 11:40)
super ideja vakarienei  thumbup.gif  o kokia ten tesla reikia pirkti: mieline, sluoksniuota..?

aš esu bandžius ir su mieline ir bemiele,net nežinau kuri skaniau g.gif ...skonio reikalas turbūt ax.gif
Atsakyti
Kadangi vyras buvo išvykęs, mums su vaiku užteko šaltibarščių ax.gif
Atsakyti
ax.gif Vakar mesos kepsniukai baltame padaze,makaronai ir pomidoru,salotu ir svogunu salotos,apslakstytos citrinu sultim ir alyvuogiu aliejum. thumbup.gif Siandien kepeneliu kotletai su ryziais ir tokiom pat salotom(labai jau skanios ir gaivios thumbup.gif ) rolleyes.gif
Atsakyti