vakar viriau bulvinius skrylius iš prieš 100 metų pirktos cepelinų masės. Pusė velnio. Bet daugiau nepirksiu
Aš žuvį dažniausiai volioju sėlenose, o ne miltuose ir kepu keptuvėje. Labai skanu ir sveika
vakar viriau bulvinius skrylius iš prieš 100 metų pirktos cepelinų masės. Pusė velnio. Bet daugiau nepirksiu
Aš šiandien gaminsiu makaronus su Bologneze padažu
QUOTE(Rudenėja @ 2007 02 27, 15:17)
O as turiu fermentinio surio gabala, kuri butinai butinai jau reikia suvalgyt. Ka pagamint 
As kaip tik vakar dariau surio karbonadus
QUOTE(sparow @ 2007 03 04, 11:05)
Aš žuvį dažniausiai volioju sėlenose, o ne miltuose ir kepu keptuvėje. Labai skanu ir sveika
Jei kalbi apie Malesnos misinius, tai ju galiojimo laikas gana trumpas, galejo but praruge - as taip tikrai nemazai jau ismeciau, nes prarugsta sudetyje esantys kiausiniu ir pieno milteliai, tai uztad galejo ir skonis but blogas...
Šiandien bus žirnių-perlinių kruopų košė su spirgučiais
mama davė kopūstą,tai šiandien pridariau balandėlių,turėtų iki trečiadienio užtekt.
Vakarienei verdu žirnių troškinį(žirniai,svogūnai,morkos,bulvės).Viskas iš atsargų,kurios jau į pabaigą
Vakarienei verdu žirnių troškinį(žirniai,svogūnai,morkos,bulvės).Viskas iš atsargų,kurios jau į pabaigą
ups.... ne ten parasiau....
parasiau savo troskintos zuvies recepta
tik po to pastebejau kad cia taupancios
parasiau savo troskintos zuvies recepta
tik po to pastebejau kad cia taupancios
Pas mus vakarienei buvo bulvės su kefyru
taip buvau pasiilgusi
buvo nukainuotos zaliosios paprikos pardej, tai vakar dariau idarytus pipirus... niam niam
Vakar nieko negaminau, nes grįžau vėlai iš kirpyklos
Kas ką valgė nežinau, manau ką rado šaldytuve tuo ir pasitenkino...........O žadėjau daryt mėsytę, vadinasi ji liko šiandienai-sutaupyta.
kadangi pas mus uz lango pavasaris,tai darysiu saltibarscius