Įkraunama...
Įkraunama...

Apgaulingi prašymai

QUOTE(AlfredaK @ 2007 05 23, 14:35)
duok tos merginos sąskaitą, pervesiu pinigų tiems pampersams. Nuvežti , deje, jokios galimybės neturiu mano vežimas nėra pritaikytas nė standartinėms lauko durims, nei įvažiavimui į liftą.
Bet visvien labiausia noriu pinigus pervesti aukotojai, taip daug dejuojančiai ir aimanuojančiai kad apgauta.

kazkaip nesuprantu tokios paramos g.gif g.gif g.gif tikrai nenoreciau, kad man kas nors padetu su tokia pagieza ir panieka g.gif g.gif g.gif parama arba turi buti nuosirdi, arba jos is viso tegul nebuna.

Atsakyti
QUOTE(eegle @ 2007 05 23, 17:25)
kazkaip nesuprantu tokios paramos g.gif  g.gif  g.gif tikrai nenoreciau, kad man kas nors padetu su tokia pagieza ir panieka g.gif  g.gif  g.gif parama arba turi buti nuosirdi, arba jos is viso tegul nebuna.

man tai dabar jau toks net klausimas atsirado, o ne paranojiškų žmonių šitam forume apskritai yra, ne opų popų, o tiesiog sveikai mastančių ir nereikalaujančių pagarbos PAMPERSAMS.
su didžiausia pagarba pampersams, vystyklams dar nežinia kam, iš karto atsiprašant už buvusius ir būsimus visus žmonijos nusikaltimus klausiu: tai sąskaitos numeriuką kas nors duos kad galėčiau tų pinigų pervesti.
Taip ir nesupratau kas ten įžeidė prie tų pampersų parašytas žodis tiems pampersams g.gif
Atsakyti
QUOTE(AlfredaK @ 2007 05 23, 15:35)
duok tos merginos sąskaitą, pervesiu pinigų tiems pampersams. Nuvežti , deje, jokios galimybės neturiu mano vežimas nėra pritaikytas nė standartinėms lauko durims, nei įvažiavimui į liftą.
Bet visvien labiausia noriu pinigus pervesti aukotojai, taip daug dejuojančiai ir aimanuojančiai kad apgauta.

klausyk, gal tu tuos pinigus, ne tiems pampersams pervesk, o pasilaikyk sau ir nesiardyk.
Pirk sauskelnes maziausio numerio ir vezk sunkioj situacijoj esanciai busimai mamai. Vezimas tilps pro visus galus, nes pro jokias duris vaziuot nereikes ir liftu jokiu nera. Perduosi mamytei kieme, palinkesi sekmes ir jausies ramiau. Nes matau, kad savo vezese jau nebetelpi.
Adresas ir tel. numeris pas Renax arba AsJa

Lauksim veiksmu, ne pliurpalu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 23 gegužės 2007 - 19:31
Mamos, baikim kaltis. Jau net nefaina, kad tokia tema sitame skyrelyje yra - drabstomes shudais konkreciai. AlfredaK ishsake savo nuomone, ok, ji taip galvoja, jos valia. Bet juk galima tai ir praignoruoti. Visada vieniems atrodys vienaip, kitiems kitaip. AlfredaK, kadangi mes labai "nuskriaudem" mamyte "niekas", tai uzhsiimk jos remimu ir viskas, nereikia ir ant musu pamazgu pilti. Visiems po saule uzhteks vietos. Nefaina jei sitas kapojimasis atbaidys zmones prisijungti prie skyrelio...panashu, kad einame ta kryptimi...Pamastykim, mamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frane: 23 gegužės 2007 - 22:41
AlfredaK jei kazkas musu veikloje nepatinka paprasciausia pakeist tai savo darbais .
Drabstytis ir pestis nera ko , jei galvojama kad kazka mes daliname pagal asmenines simpatijas ar dar kazkaip , galiu daiktus atiduot jums .
Del poziurio , man atrodo kiekvienas duodantysis turi teise duot tam kam atrodo tinkamas . Kiek vienas imantysis gali imt is to kas nepazeidzia jo orumo .
Ir jei imantysis gali nusipirkt ir ta nuslepia , duodantysis turi teise isizeist ir pareikst savo pretenzijas .
Juk paprasciausia butu parasyt as galiu nusipirkt ta tir ta bet noreciau pataupyt . Butu sazininga is abieju pusiu ir tiek .Ir galbut atvirumas daugiau duotu nei atimtu .
Tai kad gal uzdarome tema , nes nemanau kad cia apgaule , truputelis savanaudiskumo ir tiek . Daugiau nieko , tikiuosi ateityje bus daugiau saziniskumo , nes pvz man stebetinas yra prasymas pagalbos , kai laisvai perkami papuosalai ar panasiai .
Tai kad dirbame toliau susistate prioritetus smile.gif
AlfredaK tikiuosi dirbsime kartu ir vaisingai 4u.gif , gal turi pasiulymu jei kas gali rasyt ir asmeniskai drinks_cheers.gif mielai susitikciau pabendraut kita savaitele . Galesim kartu tuos pamperius nupirkt wub.gif
Frane 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2007 05 23, 23:40)
Mamos, baikim kaltis. Jau net nefaina, kad tokia tema sitame skyrelyje yra - drabstomes shudais konkreciai. AlfredaK ishsake savo nuomone, ok, ji taip galvoja, jos valia. Bet juk galima tai ir praignoruoti. Visada vieniems atrodys vienaip, kitiems kitaip. AlfredaK, kadangi mes labai "nuskriaudem" mamyte "niekas", tai uzhsiimk jos remimu ir viskas, nereikia ir ant musu pamazgu pilti. Visiems po saule uzhteks vietos. Nefaina jei sitas kapojimasis atbaidys zmones prisijungti prie skyrelio...panashu, kad einame ta kryptimi...Pamastykim, mamos.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AlfredaK @ 2007 05 23, 19:14)
man tai dabar jau toks net klausimas atsirado, o ne paranojiškų žmonių šitam forume apskritai yra, ne opų popų, o tiesiog sveikai mastančių ir nereikalaujančių pagarbos PAMPERSAMS.
su didžiausia pagarba pampersams, vystyklams dar nežinia kam, iš karto atsiprašant už buvusius ir būsimus visus žmonijos nusikaltimus klausiu: tai sąskaitos numeriuką kas nors duos kad galėčiau tų pinigų pervesti.
Taip ir nesupratau kas ten įžeidė prie tų pampersų parašytas žodis tiems pampersams g.gif

ALFREDAK--------------------BET ZIURIU TAU VISKAS NEITINKA SM FORUME,visi tau prastai dirba visur matai apgaules,pinigu turto gviesimas,labai astriai pasisakei aukliu temoje,dabar cia tau pAranoja prasideda blink.gif GAL PRADEK DIRBTI,O NE KITUS KONEVEIKTI IR PULTI thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 29 gegužės 2007 - 19:05
QUOTE(jovitah @ 2007 05 22, 15:50)
Tai pirkt galima ka nori,tik pinigu reikia tureti,bet as maniau cia kalbama apie dovanojima smile.gif

Tiesa gal kas gali padovanoti ,kad ir pati paprasciausia svarbu dar vaziuojanti sportini vezimeli vienisai mamytei 4u.gif

Pasirodo mano dovanojamas vežimas pasirodė per prastas (net nepaklausė koks jis nusprendė kad bus jai per sunkus) o lengvesnį vargu ar įmanoma rast mirksiukas.gif mano manymu ne svoryje esmė buvo, o kad parašiau kad nėra naujas, naudotas dviem vaikam.
O po šito Renax sakinio "Daugiau nieko , tikiuosi ateityje bus daugiau saziniskumo , nes pvz man stebetinas yra prasymas pagalbos , kai laisvai perkami papuosalai ar panasiai". pasižiūrėjau į jovitah žinutes ir tikrai dingo noras dovanoti mamai kuri perka papuošalus ir aktyviai dalyvauja temoje apie savaiminio įdegio kremus doh.gif jai jau turi pinigų šitiem dalykam tai manau jų atsisakius galės nupirkt vaikui vežimą g.gif
Atsakyti
Taip, Gintaved. Kadangi jovitah prasymas buvo stai toks:
QUOTE(jovitah @ 2007 05 24, 23:40)
Labai reikia,nesvarbu koki svarbu,kad vaziuotu,gal kas turi koki nereikalinga...

manau, kad jusu pasipiktinimas yra visai suprantamas
Atsakyti
Atsiprasau unsure.gif Kas cia vyksta?
Man pasirode jusu vezimas per prastas,ka jus snekat as ne taip visai parasiau,jus pati man nieko neatraset tai galvojau nebeatiduodat g.gif Juk prasiau,bet kokio sportinio vezimelio,o stai kaip gaunasi,kad man perprasta...
Nedalyvauju as aktyviai tai tikrai,cia galit nezmeizti manes,taip as naudoju kremus ,kosmetika,bet tikrai neisbrangiuju,juk man tik 21 ka tik suejo...O kad atsisakius kremo galeciau nusipirkti vezimeli,tai tikrai taip padaryciau,deja...
Ai nesigincysiu,nenoriu ir taip nuotaikos nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2007 05 31, 20:38)
Atsiprasau unsure.gif Kas cia vyksta?
Man pasirode jusu vezimas per prastas,ka jus snekat as ne taip visai parasiau,jus pati man nieko neatraset tai galvojau nebeatiduodat g.gif Juk prasiau,bet kokio sportinio vezimelio,o stai kaip gaunasi,kad man perprasta...
Nedalyvauju as aktyviai tai tikrai,cia galit nezmeizti manes,taip as naudoju kremus ,kosmetika,bet tikrai neisbrangiuju,juk man tik 21 ka tik suejo...O kad atsisakius kremo galeciau nusipirkti vezimeli,tai tikrai taip padaryciau,deja...
Ai nesigincysiu,nenoriu ir taip nuotaikos nera verysad.gif

man ir nuotaikos nėra gaila tik kad AŽ ištryniau, bet skambėjo kažkaip panašiai " nežinau kaip man reikės nusineš iki stoties per sunkus dar pagalvoti reik" tai ir lauksiau kol sugalvosi, o belaukdama turėjau laiko sm paskaitinėti. o ar bent paklausei sunkus jis ar ne, tai pats lengviausias vežimas, aš specialiai tokio gal 3savaites ieškojau, kol radau pirkt, nes žinojau kad teks su mikriukais daug važinėt.
Man irgi ne 90 bet daug ko atsisakiau kad galėčiau vaikam nupirkt reikalingus daiktus, ypač kai gimė pirmas vaikas, tik dabar kai jau vaikai turi viską (gal netgi per daug doh.gif ) pradedu sau leisti tokius daiktus apie kurios ankščiau net nedrįsdavau pagalvot.
šmeižti nieko nešmeižiu, pasakiau savo nuomonę taip kaip man atrodo, nieko neišsigalvojau ir nieko nemelavau schmoll.gif Man atrodo taip ir pasakiau taip, kitam atrodys kitaip ir pasakys kitaip smile.gif
Atsakyti
Nu gal ir negraziai as cia parasiau,bet turejau omeny ,kad reikia paprasto lengvo vezimo,nes universala turiu,o kadangi liepos menesi mes turim vaziuoti i vaiko raidos centra tai jis mums labai praverstu...
Teko man vaziuoti ziema 2su puse valandos,autobusu,vaika pas neurologa reikejo vezti,tada paskutine minute paskolino vezima,toki suplsusi ,purvina su juo vaikai kaime leles veziodavo ir man jis buvo pats geriausias...
Na norejau parasyti,kad nera taip paprasta ir lengva kaip jus galvojat...
Atsakyti