Įkraunama...
Įkraunama...

Apgaulingi prašymai

QUOTE(Minutėlė @ 2007 06 10, 20:07)
Atsiprašau kad tik dabar perskaičiau. Bet pianiną pardavusi gautų apie 1300,00 lt. Dar klausimų būtų :kam jai reikia. Gavus labdaroj už dyką tris tokius, visas automobilis išeitų.

linkusi skaičiuoti svetimus pinigus? g.gif žmonės ir automobilių prašo dovanot,tavo žiniai jie randa kas padovanoja,tai gal nueik ir atimk-atiduosi kam labiau reikia g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 06 11, 13:03)
linkusi skaičiuoti svetimus pinigus? g.gif žmonės ir automobilių prašo dovanot,tavo žiniai jie randa kas padovanoja,tai gal nueik ir atimk-atiduosi kam labiau reikia g.gif  cool.gif

Aš svetimų pinigų neskaičiuoju. Bet manau pianinas ne pirmos būtinybės daiktas. Aš džiaugiuosi kad skyrelyje merginos užsiima geru darbu. Bet taip pat sutinku kad prieš duodant reikia informaciją patikrinti. Nes manau kad kitos dar ir tiek neturinčios gali atiduoti daug jeigu reikia. Bet manau nereikia naudotis merginų geraširdiškumu. Jei reikėtų pagalbos Akmenės raj. galiu padėti. Pati irgi esu teikusi paramą. Tačiau kai pamačiau kam ji kliuvo, tai mano vaikas nė akyse tiek nėra matęs. Nors ir ne skurdžiai gyvenam. Tikrai džiaugiuosi jumis.
Atsakyti
Tiesiog šlykštu skaityti...
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2007 06 11, 19:59)
Tiesiog šlykštu skaityti...

mamulia, tai gal pratrink puse temos arba is vis uzhdaryk? g.gif nes cia jau nebe apgaulingi prashymai gaunasi, o kazhkoks mardabojus ir santykiu aishkinimasis, ir atrodo galo nematyti...
Atsakyti
Jeigu turėsite įtarimų, jog pasiskelbusieji meluoja, parašykite man. Temą uždarau.
Atsakyti