Įkraunama...
Įkraunama...

Apgaulingi prašymai

QUOTE(jovitah @ 2007 05 31, 21:27)
Nu gal ir negraziai as cia parasiau,bet turejau omeny ,kad reikia paprasto lengvo vezimo,nes universala turiu,o kadangi liepos menesi mes turim vaziuoti i vaiko raidos centra tai jis mums labai praverstu...
Teko man vaziuoti ziema 2su puse valandos,autobusu,vaika pas neurologa reikejo vezti,tada paskutine minute paskolino vezima,toki suplsusi ,purvina su juo vaikai kaime leles veziodavo ir man jis buvo pats geriausias...
Na norejau parasyti,kad nera taip paprasta ir lengva kaip jus galvojat...

Negi aš siūliau universalą g.gif prašei sportinio vežimuko ir siūliau sportinį lengvutį ir nesuplyšusį vežimą jis nepamainomas kelionėse su autobusais
Atsakyti
QUOTE(gintaved @ 2007 05 31, 20:46)
Negi aš siūliau universalą g.gif  prašei sportinio vežimuko ir siūliau sportinį lengvutį ir nesuplyšusį vežimą jis nepamainomas kelionėse su autobusais

na tai viskas, ima jovitah jusu vezimuka ir tema baigta. Tiesiog kazkoks nesusikalbejimas ivyko ir tiek 4u.gif Ar ne, Jovitah?
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 31, 21:58)
na tai viskas, ima jovitah jusu vezimuka ir tema baigta. Tiesiog kazkoks nesusikalbejimas ivyko ir tiek 4u.gif Ar ne, Jovitah?

Ne vežimėlis jau yra pažadėtas kitai mamai per tą laiką kol jovitah galvojo, o įvyko nesusikalbėjimas, o ne kalbėjimas, tik dabar ji atsilėpė. O kad neturint pinigų perkami papuošalai ir kremai( nekalbu apie būtinus, be kurių neįmanoma) tai mane užmuškit bet keista g.gif
Atsakyti
Na gal ir keista,jauna esu visko noriu ir papuosalu ir graziu rubu blush2.gif ,ir ,kad vaikas graziai parengtas butu ir nieko nestigtu...Nemoku as tvarkytis su pinigais,tiesa dideliu sumu ir negaunu,stengiuosi isitekti,nors dazniausiai buna nusiperku ka nors ziurek kita diena neturim valgyt ko su vaiku,viso buna,bet kazkaip vis issikrapstom is nepritekliaus...Aisku pati kalta,kad nemoku gyventi,nu dovanokit man jaunai ir nepatyrusei blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaved @ 2007 05 31, 21:39)
Ne vežimėlis jau yra pažadėtas kitai mamai per tą laiką kol jovitah galvojo, o įvyko nesusikalbėjimas, o ne kalbėjimas, tik dabar ji atsilėpė. O kad neturint pinigų perkami papuošalai ir kremai( nekalbu apie būtinus, be kurių neįmanoma) tai mane užmuškit bet keista g.gif

Net neturint pinigų, norisi ir papuošalų, ir skanaus maisto. Ir kosmetikos reikia. Juk žmogus nemiršta...jam tik gimsta vaikas ir trūksta pinigų, bet jis gyvas ir jam norisi. Ne visi vienodai ekonomiški ir praktiški esame.

Aš iš dalies sutinku su ta pikta moteriške, kuri ilgą post'ą parašė daugmaž apie tai, kad prieš duodant žmogus išnarstomas, visi jo post'ai paskaitomi, ar tik kokio kremo nepirko.

Jezusmarja, koks skirtumas....niekada nieko negali apgauti, tik patį save. Jei kažkas naudojasi, ir tegul naudojasi, tai ant to žmogaus sąžinės liks.

Kuo toliau, tuo labiau norisi tyliai ramiai gerus darbus daryti, nesijungiant į jokias akcijas. Ir nekalbant apie tai.

Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2007 06 01, 00:18)
Na gal ir keista,jauna esu visko noriu ir papuosalu ir graziu rubu blush2.gif ,ir ,kad vaikas graziai parengtas butu ir nieko nestigtu...Nemoku as tvarkytis su pinigais,tiesa dideliu sumu ir negaunu,stengiuosi isitekti,nors dazniausiai buna nusiperku ka nors ziurek kita diena neturim valgyt ko su vaiku,viso buna,bet kazkaip vis issikrapstom is nepritekliaus...Aisku pati kalta,kad nemoku gyventi,nu dovanokit man jaunai ir nepatyrusei blush2.gif  4u.gif

nu zinai,gal as durna ar ka...?bet jei rasai,kad kazka nusiperki ir kita diena neturit ko walgyt su waiku...tai atsiprasau mamule,nachrien tu ten sau kazkokia kosmetika ar dar koki biesa perki,jei paskuj waikuj walgyt neturi ko duot blink.gif ziauru...skaiciau tawo wisas zinutes,pasak tawes,turi labai gera uniwersalu wezima,tai ka,negi turguj uz kokius 100 lituku negali waikuj nupirkt????aisku,geriau i soliariuma nubegsi doh.gif ir seip,wien tam,kad waika wiena syk nuwesi i wilniu ar kur ten,rankos nenukris jei ir su senuoju pasitampysi.yra tokiu mamyciu kurios kiekwiena diena sawo mazyli wezios ir dziaugsis,kad gawo ta wezimuka,nors ir ne naujas.kazko cia nesuprantu.....
Atsakyti
Vat dabar tokia situacija,kad negaliu,tada buvo kiti laikai,dirbau gavau ismoka kai isejau motinystes atostogu,tai nusipirkau ir vezima ir lova ir komoda ir drabuzeliu...
O dabar negaliu...
Soliarume gyvenime nesilankiau jusu ziniai!!!!Ir is viso...
Atsakyti
QUOTE(wiskas ciki @ 2007 06 07, 12:52)
nu zinai,gal as durna ar ka...?bet jei rasai,kad kazka nusiperki ir kita diena neturit ko walgyt su waiku...tai atsiprasau mamule,nachrien tu ten sau kazkokia kosmetika ar dar koki biesa perki,jei paskuj waikuj walgyt neturi ko duot  blink.gif  ziauru...skaiciau tawo wisas zinutes,pasak tawes,turi labai gera uniwersalu wezima,tai ka,negi turguj uz kokius 100 lituku negali waikuj nupirkt????aisku,geriau i soliariuma nubegsi  doh.gif  ir seip,wien tam,kad waika wiena syk nuwesi i wilniu ar kur ten,rankos nenukris jei ir su senuoju pasitampysi.yra tokiu mamyciu kurios kiekwiena diena sawo mazyli wezios ir dziaugsis,kad gawo ta wezimuka,nors ir ne naujas.kazko cia nesuprantu.....

Prašyti pagalbos niekam nėra uždrausta. Nėra nustatyta jokių kriterijų, kuriuos turi atitikti pagalbos prašytojas. Vienas prašo, kitas, jei nori, duoda. Jei nenori neduoda, bet tada tegul tyli, nes neturi jokios teisės moralizuoti!

Tamsta per didelė mažvaikė, kad ką nors suprastumėte. Bet kokiu atveju, linkiu neatsidurti prašytojo padėtyje.
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 06 08, 21:04)
Prašyti pagalbos niekam nėra uždrausta. Nėra nustatyta jokių kriterijų, kuriuos turi atitikti pagalbos prašytojas. Vienas prašo, kitas, jei nori, duoda. Jei nenori neduoda, bet tada tegul tyli, nes neturi jokios teisės moralizuoti!
Tamsta per didelė mažvaikė, kad ką nors suprastumėte. Bet kokiu atveju, linkiu neatsidurti prašytojo padėtyje.

Moralizuoti turi visi tiesę, lygiai taip pat kaip visi turi teisę prašyt pagalbos. Man asmeniškai smagiau daiktą atiduot tam kam iš tikrųjų reikia ir jeigu aš duodu aš turiu teisę rinktis kam duot ir motyvuot savo pasirinkimą.
O apie tamstą tai net žodžių nėra, vat kas kas bet jūs tai tikrai neturit teisės kažką vadint mažvaikę, kiek man teko pastebėti, šį žodį vartoja žmonės kurie jaučiasi nepilnaverčiai, bet nenori to parodyt mirksiukas.gif
Įžeidinėjimus pasilikt sau
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 06 08, 17:04)

Gal nustokim zodziuotis , turim teise i nuomuone , bet jau zodziuotis stereotipais nereik .
Del kitko manau paprasciausiai nera pasakoma iki galo ir tiek , ne mano reikalas nei as pulsiu ka aiskint ,nei moralizuoti , bet as sia situacija daugiau matyt is vidaus zinau blush2.gif .
Jei reikia paprasto lengvo vezimuko tikrai galima rasti skelbimuose iki 50 lt arba pardavus universala nusipirkt padoresni , jei norima kazko super puper gero dovanai , tai nurodyt reikia bet abejoju ar tai pavyks rasti .
Jei paprastas tinka tai siuo metu yra uz 20 lt paprastutis sketukas 4 kg skelbimuose , jei reik rasiu nuoruoda .
Ir gal jau baigiam tema apie vezimeli , nes norint manau rast galima o kai norima daug ir super ir iskart niekada nebuna .
Atsakyti
[SIZE=7]gintaved[/SIZE] aciu uz uztarima 4u.gif as gi nieko blogo nesakau,tik kazkaip wisada yra faina kai yra suteikiama pagalba tam kam is tikruju reikia...juk pati jovitah rase,kad nemoka elgtis su pinigais g.gif
as gi jos nesmerkiu,kad ji praso pagalbos,bet nepasiteisinimas,kad yra jauna ir nepatyrusi ax.gif 4u.gif as tiesiog issakiau sawo nuomone.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 07, 21:01)
O tai pianinas tai jau prabanga mirksiukas.gif jei jau paprašė rūbų,tai jau baldų(senienų)ar senų žaliuzių ar senų lempų gaubtų jau paprašyt nebegali? smile.gif ko jau čia supavydėjot mamai"niekas"?KAŽKO AŠ ČIA NESUPRANTU,paaiškinkit man kvailai mamai 4u.gif  ax.gif

Atsiprašau kad tik dabar perskaičiau. Bet pianiną pardavusi gautų apie 1300,00 lt. Dar klausimų būtų :kam jai reikia. Gavus labdaroj už dyką tris tokius, visas automobilis išeitų.
Atsakyti