Įkraunama...
Įkraunama...

Apgaulingi prašymai

QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 07, 19:18)
paskola paskolai nelygi smile.gif o man iš paramos skyrelio susidarė nuomonė tokia: yra keletas mamyčių neva parama rūpinasi,surenka nuveža kam reikia, o iš tiesų nieko jos neveža tik pasidalina ir tiek tongue.gif supavydėjot rudo pianino :lotuliukas  g.gif na turėjo ji tą paskolą,gyveno geriau, tai dabar pulkit ir purvais drabstykit ar ne? g.gif
Papildyta:
Euforija,nemenkink kitų-tai negražu 4u.gif aš parašiau tik savo nuomonę,ir tau teisės menkinti mane tau nesuteikiau ax.gif

O kas tau suteikia tise menkint kitus ?
Kas tau suteikia teise smeizti kitas mamas ?
As tiesa apakus tokiu pasisakymu , tu bent pati perskaitai pries rasydama .

Sory bet jei butu parasyta turiu paskola sumeskit vaikams drabuziams o as pirksiu ta ir ta tada manau butu i pagalbos prasyma kitaip ziurima .
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 03 07, 22:24)
Žinai, už tokius žodžius ir į "snukį" galima gauti devil.gif Atsiprašau, visų kitų už tokį išsireiškimą, bet jau nervai nelaiko. Gal geriau patylėk, jei neišmanai, o jei jau tiek daug išmanai, tai gal nori bent porą mėnesių padirbėti, tiesiog kažkurios padėjėja?

O tai leisit?žinok ir grąžos gali gauti blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 07, 21:31)
O tai leisit?žinok ir grąžos gali gauti blink.gif  biggrin.gif

Drąsiai. Kuriam mieste esi?
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 03 07, 22:29)
O kas tau suteikia tise menkint kitus ?
Kas tau suteikia teise smeizti kitas mamas ?
As tiesa apakus tokiu pasisakymu , tu bent pati perskaitai pries rasydama .

Sory bet jei butu parasyta turiu paskola sumeskit vaikams drabuziams o as pirksiu ta ir ta tada manau butu i pagalbos prasyma kitaip ziurima .

nu kogi užsipuolėt mane,juk prašiau man kvailai paaiškint smile.gif aš nešmeižiau nė vienos mamos,tik pasakiau savo nuomonę ax.gif sutinku,kad pirma reikia įsitikinti ar tai šeimai reikia paramos,bet ir nepulkite ant "niekas",juk ir nežinote tikros šios šeimos bėdos?ar aš vėl ko nesupratau?na kas nori į snukį užmest? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2007 03 07, 22:34)
Drąsiai. Kuriam mieste esi?

pajūry smile.gif o tai jau muštis eisim? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 07, 21:38)
nu kogi užsipuolėt mane,juk prašiau man kvailai paaiškint smile.gif aš nešmeižiau nė vienos mamos,tik pasakiau savo nuomonę ax.gif sutinku,kad pirma reikia įsitikinti ar tai šeimai reikia paramos,bet ir nepulkite ant "niekas",juk ir nežinote tikros šios šeimos bėdos?ar aš vėl ko nesupratau?na kas nori į snukį užmest? biggrin.gif

Tu pirmiausia paskaityk ką tu rašai. Ar tu bent suvoki, kaip paramos skyrelis veikia? Ar matai kiek čia temų? Gal pasilik savo nuomonę sau, nes dabar ne tik, kad nepadedi, o tik menkini dirbančias tą darbą, kai pati matomai nė piršto nepajudiani.
Papildyta:
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 07, 21:40)
pajūry smile.gif o tai jau muštis eisim? blink.gif

Ne muštis neisim, bet žinau labai šaunų žmogų, kuri užsiima parama pajūryje, o pagalba visuomet reikalinga. Tai nori padirbėti?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2007 03 07, 22:43)
Tu pirmiausia paskaityk ką tu rašai. Ar tu bent suvoki, kaip paramos skyrelis veikia? Ar matai kiek čia temų? Gal pasilik savo nuomonę sau, nes dabar ne tik, kad nepadedi, o tik menkini dirbančias tą darbą, kai pati matomai nė piršto nepajudiani.
Papildyta:

Ne muštis neisim, bet žinau labai šaunų žmogų, kuri užsiima parama pajūryje, o pagalba visuomet reikalinga. Tai nori padirbėti?

taip sutinku 4u.gif
Atsakyti
Aiškintis, žinoma, reikia. Bet prašom be muštynių apsieiti. Ne to čia susirinkom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 07, 22:18)
o man iš paramos skyrelio susidarė nuomonė tokia: yra keletas mamyčių neva parama rūpinasi,surenka nuveža kam reikia, o iš tiesų nieko jos neveža tik pasidalina ir tiek tongue.gif

o tai gal tu konkreciai nurodyk is kuriu cia tau postu susirode, kad "neva parama tik rupinamasi" ir kurios jau cia is musu ishsidalinusios daiktus pertekliuje gyvename?

Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 07, 21:45)
taip sutinku 4u.gif

Puiku. Ji žino, kad tu nori padėti. Labai norėsiu pamatyti, kaip tu praturtėsi lotuliukas.gif
mamulia, atsiprašau, bet pamačius tokius postus kumščiai patys gniaužiasi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 08 kovo 2007 - 08:04
vizrdzinija - kuriuose mano žodžiuose tu įžiūrėjai tavęs menkinimą? aš argumentavau savo nuomonę, jeigu tu manai, kad čia parašiusios mamos užsipavydėjo, tai dėl to, kad nežinai realiai ką tos mamos čia susirintusios veikia ir pati nedalyvauji šioje veikloje, taip pat paaiškinau, kad esmė ne pavyde, o prioritetuose renkantis, ko stokojančias šeimas remti mirksiukas.gif
Crassula neįžvelgiu jokio skaičiavimo, kas kiek davė, įžvelgiu tik norą padėti tiems, kam iš tiesų to labai reikia 4u.gif
NERA į tokius neišmanančio realios situacijos žmogaus žodžius nereikia kreipti dėmesio, arba pakviesti sudalyvauti bent vienoje iš akcijų asmeniškai, gal nuomonė pataps objektyvesnė, muštynėms čia ne vieta mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Frane @ 2007 03 08, 02:29)
o tai gal tu konkreciai nurodyk is kuriu cia tau postu susirode, kad "neva parama tik rupinamasi" ir kurios jau cia is musu ishsidalinusios daiktus pertekliuje gyvename?

Franuk duok penkis friends.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 07, 22:50)
ir tikrai koks skirtumas,jeigu žmogus pirko smile.gif tai va,kad baldų čia niekas nedovanoja, o pasakykkad 50lt mokėsi ir parduoda griuveną.Mamytės žinokite pianinais vaikai mokosi groti smile.gif nejaugi nežinojot?tiesiog supavydėjot ir tiek... ax.gif

as dovanoju spinta Kaune ax.gif
dar kazkas dovanoja sofa (skyrelyje Kita)
skelbiu.lt yra dovanojamu baldu ax.gif
norint galima rasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 07, 23:18)
o man iš paramos skyrelio susidarė nuomonė tokia: yra keletas mamyčių neva parama rūpinasi,surenka nuveža kam reikia, o iš tiesų nieko jos neveža tik pasidalina ir tiek

verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
oi, mamytės, man taip liūdna skaityti tokias ir panašias žinutes verysad.gif verysad.gif , aš čia radau tiek gerų žmonių, tiek mamų, kurios tikrai rūpinasi kitais, ir jei ne šis skyrelis, man būtų labai blogai verysad.gif
Nebesipykite, su mūsų švene, Mielosios 4u.gif
Atsakyti