Įkraunama...
Įkraunama...

Apgaulingi prašymai

QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 07, 21:18)
........... yra keletas mamyčių neva parama rūpinasi,surenka nuveža kam reikia, o iš tiesų nieko jos neveža tik pasidalina ir tiek tongue.gif Papildyta:

Na žinai, už tokius pasisakymus .....
Gaila man taip manančių žmonių.

QUOTE(NERA @ 2007 03 07, 21:24)
Žinai, už tokius žodžius ir į "snukį" galima gauti devil.gif Atsiprašau, visų kitų už tokį išsireiškimą, bet jau nervai nelaiko. Gal geriau patylėk, jei neišmanai, o jei jau tiek daug išmanai, tai gal nori bent porą mėnesių padirbėti, tiesiog kažkurios padėjėja?

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 07, 21:18)
paskola paskolai nelygi smile.gif o man iš paramos skyrelio susidarė nuomonė tokia: yra keletas mamyčių neva parama rūpinasi,surenka nuveža kam reikia, o iš tiesų nieko jos neveža tik pasidalina ir tiek tongue.gif supavydėjot rudo pianino :lotuliukas  g.gif na turėjo ji tą paskolą,gyveno geriau, tai dabar pulkit ir purvais drabstykit ar ne? g.gif

Ir kaip tau liežuvis apsiverčia tokias šlykščias mintis rašinėti user posted image fui... schmoll.gif
Atsakyti
paskola paskolai nelygi o man iš paramos skyrelio susidarė nuomonė tokia: yra keletas mamyčių neva parama rūpinasi,surenka nuveža kam reikia, o iš tiesų nieko jos neveža tik pasidalina ir tiek supavydėjot rudo pianino :lotuliukas na turėjo ji tą paskolą,gyveno geriau, tai dabar pulkit ir purvais drabstykit ar ne?

doh.gif kaip jai liežuvis apsiverčia ,siaubas ,nei žinai nei kalbėk.NERA JEI REIKĖS PAGALBOS pasakyk box.gif už tokias kalbas ir aš prisidėsiu mirksiukas.gif 4u.gif

moteriškės su kovo 8-tają jus visas bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimulinka: 08 kovo 2007 - 10:50
Virdzinija7 - jei nori junkis prie manęs, dalinsimės kartu lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o tai neturiu su kuom pasidalinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Paimu nežinodama ir nesigilindama ką ir atiduodu "kaip dura" į VKC, šeimoms vargstančioms ..... O gal ten kokių nors gerų dalykų yra ...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 03 08, 11:22)
Virdzinija7 - jei nori junkis prie manęs, dalinsimės kartu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , o tai neturiu su kuom pasidalinti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Paimu nežinodama ir nesigilindama ką ir atiduodu "kaip dura" į VKC, šeimoms vargstančioms ..... O gal ten kokių nors gerų dalykų yra ......  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

4u.gif ei ir su manin pasidalinkit nebukit žadnos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2007 03 07, 23:39)
Aiškintis, žinoma, reikia. Bet prašom be muštynių apsieiti. Ne to čia susirinkom smile.gif

Mamulia,matau esat viena iš logiškai mąstančių smile.gif nieko blogo nenorėjau,bet susibėgo biggrin.gif ir užsipuolė,sutinku padėti,o jos"pažiūrėsim kaip praturtėsi",o tai jos mato savo parašytus žodžius"gal ten kas gero yra"tai ką šiukšles veža?juk visai ne dėl dalybų siūlau pagalbą,ko puolat?kažko aš čia nesuprantu blush2.gif nejau turit pulti mane,jei susidariau tokią nuomonę? ax.gif Geruolės siulančios į snukį lotuliukas.gif
Atsakyti
Virdzinija7, parama tai ne vien tik materialūs dalykai - drabužiai, pinigai, bet ir informacija apie įvairias socialines paslaugas, mamos priklausiančią socialinę pagalbą, apie Maisto banką ar net teisinę (kur gauti pirminę teisinę informaciją, kaip susitvarkyti vienus ar kitus dokumentus), pagalba dėl socialinio būsto, ar bent laikraščio nuvežimas mamai, kad jai palengvintų darbo paieškas, ar galėtų baigti kokius kursus. O kiek laiko sugaišti skambinėdama į valdiškas įstaigas, ieškodamas tiesos įstatymuose ir pan. O kartais per skelbimus ieškom kur pigiau įsigyti mamoms buityje labai reikalingą daiktą – pavyzdžiui, skalbyklę ar vaikišką lovytę, vežimėlį, taip ieškom ir atsiranda gerų žmonių kurie padovanoja. Paramos tikslas – padėti mamai atsitiesti po vienų ar kitų negandų, padėti užsikabinti šiame gyvenime. Nepalikti žmogaus vieno – kai jam labai sunku.
Virdzinija7, nemanau kad reiktų šaipytis iš mūsų darbo, gal kai kam atrodo, kad tai šiukšlės, o kitiems tai vertingas daiktas, kuris dovanojamas (atiduodamas) iš visos širdies.
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 08, 12:49)
Mamulia,matau esat viena iš logiškai mąstančių smile.gif nieko blogo nenorėjau,bet susibėgo biggrin.gif ir užsipuolė,sutinku padėti,o jos"pažiūrėsim kaip praturtėsi",o tai jos mato savo parašytus žodžius"gal ten kas gero yra"tai ką šiukšles veža?juk visai ne dėl dalybų siūlau pagalbą,ko puolat?kažko aš čia nesuprantu blush2.gif nejau turit pulti mane,jei susidariau tokią nuomonę? ax.gif Geruolės siulančios į snukį lotuliukas.gif

Manau kas dalyvauja ne vienus metus skyrelyje "Parama vaikams" suprato mano tekste ironiją tarp eilučių........ Deja, kai kam nelemta to suprasti.....

Daugiau šioje temoje nematau prasmės - reikšti nuomonę ar kažkam kažką aiškinti - tuščiai laiko leidimas.... Yra kur prasmingiau pasireikšti....

Sekmės tau Virdzinija7.
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 03 08, 14:22)
Virdzinija7, parama tai ne vien tik materialūs dalykai  - drabužiai, pinigai, bet ir informacija apie įvairias socialines paslaugas, mamos priklausiančią socialinę pagalbą, apie Maisto banką ar net teisinę (kur gauti pirminę teisinę informaciją, kaip susitvarkyti vienus ar kitus dokumentus), pagalba dėl socialinio būsto,  ar bent laikraščio nuvežimas mamai, kad jai palengvintų darbo paieškas, ar galėtų baigti kokius kursus. O kiek laiko sugaišti skambinėdama į valdiškas įstaigas, ieškodamas tiesos įstatymuose ir pan. O kartais per skelbimus ieškom kur pigiau įsigyti mamoms buityje labai  reikalingą daiktą – pavyzdžiui, skalbyklę ar vaikišką lovytę, vežimėlį, taip ieškom ir atsiranda gerų žmonių kurie padovanoja. Paramos tikslas – padėti mamai atsitiesti po vienų ar kitų negandų, padėti užsikabinti šiame gyvenime. Nepalikti žmogaus vieno – kai jam labai sunku.
Virdzinija7, nemanau kad reiktų šaipytis iš mūsų darbo, gal kai kam atrodo, kad tai šiukšlės, o kitiems tai vertingas daiktas, kuris dovanojamas (atiduodamas) iš visos širdies.

manau mes tiesiog nesusikalbam 4u.gif noriu padėti,bet gaunu į snukį ax.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 03 08, 15:15)
Manau kas dalyvauja ne vienus metus skyrelyje "Parama vaikams" suprato mano tekste ironiją tarp eilučių........ Deja, kai kam nelemta to suprasti.....

Daugiau šioje temoje nematau prasmės - reikšti nuomonę ar kažkam kažką aiškinti - tuščiai laiko leidimas.... Yra kur prasmingiau pasireikšti....

Sekmės tau Virdzinija7.

na štai atrodo ir pagalbos nebereikia...
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 03 08, 15:21)
manau mes tiesiog nesusikalbam 4u.gif noriu padėti,bet gaunu į snukį ax.gif

man atrodo pirmiausia tai tu mums snukius ishmalti bandei. susigalvojai nesamone, kad galetum pulti ir nepagalvojusi pavarei. nes keista, kad dabar staiga nori padeti, jei turi aishkia nuomone, kad sitame skyrelyje parama apsimestine ir daiktai tarpusavyje ishsidalinami.

manau atsiprashyk visu uzh savo nepasvertus zodzius, kurie nuskambejo kaip didziausia kvailyste. apdrabstei shudais, tai bent turek drasos ATSIPRASHYTI ir junkis daryti geru darbu. bus daugiau naudos, nei cia visoms rietis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frane: 08 kovo 2007 - 14:54
Kažin kodėl turtėjant , mano banko sąskaita tuštėja g.gif Mistika bigsmile.gif
Atsakyti
Mamos, apsiraminkit... Suprantu, kad dabar pilnatis ir daug kam nervai nelaiko, bet gal geriau pasveikinti viena kitą su Moters diena 4u.gif

Aš palaikau tą mintį, kad reikia skelbti įtartinus prašymus. Paramos ieškančių daugėja, o gerųjų fėjų, gaila, ne ax.gif
Atsakyti