Įkraunama...
Įkraunama...

Dietos manekenėms- pavojinga sveikatai,

Smagu. Galėsim kartu laikytis. Aš nuo trečiadienio bandysiu smile.gif
Atsakyti
kažin kur dietininke69 dingo... gal jau kojas pakratė su savo tokiom dietom. bardakas kažkoks... schmoll.gif
Atsakyti
Aš čia pakraupus kai kurių mąstymu... Visų pirma, kam taip sau kenkti prisiauginant šitiek kilogramų... bet jei jau taip atsitiko, vien tik dietos laikantis tie kilogramai gal ir nukris, tačiau... išlieka tikimybė, kad savęs griežtai nekontroliuojant jie vėl sugrįš. Galų gale patarčiau sportuoti dietų besilaikant, nes to nedarant oda suglebs, raumenų neliks... kartais net visiškai lieknučių figūra būna siaubinga vien dėl to, kad viskas dreba kaip šaltienos sluoksnelis ant kūno. Geriau išmokti sveikai maitintis ir nesinervinti svajojant kuo greičiau numesti viską, sportuoti. Tada po truputį, galbūt daug lėčiau nei norėtumėt, ir tie kilogramai ištirps, o kūnas išliks lankstus ir stangrus. Įgauti maitinimosi įpročiai taip pat išliks ir neleis vėl prisiauginti svorio. Beje, kalbu iš savo patirties... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 19, 15:04)
Galų gale patarčiau sportuoti dietų besilaikant,

Turi omeny sportuoti sveikai maitinantis? Tuomet taip. Bet laikantis dietų (šiuo atveju žodį "dieta" supraskime tiesiogiai, kažkokių pradininkų, vienaproduktės, baltyminės ir pan) sportuot negalima. Dauguma jų nesiekia 1000 kcal, t.y., net nesiekia 1200 kcal- minimalaus kcal kiekio,reikalingo pagrindinėms organizmo funkcijoms palaikyti.

O šiaip jo, dietos yra gėris dėl savo greito efekto ir blogis dėl jojo efekto, kuris, sugrįžta, na, drįsčiau teigti, bent 90 proc. besidietininčių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 03 19, 17:41)
Turi omeny sportuoti sveikai maitinantis? Tuomet taip. Bet laikantis dietų (šiuo atveju žodį "dieta" supraskime tiesiogiai, kažkokių pradininkų, vienaproduktės, baltyminės ir pan) sportuot negalima. Dauguma jų nesiekia 1000 kcal, t.y., net nesiekia 1200 kcal- minimalaus kcal kiekio,reikalingo  pagrindinėms organizmo funkcijoms palaikyti.

O šiaip jo, dietos yra gėris dėl savo greito efekto ir blogis dėl jojo efekto, kuris, sugrįžta, na, drįsčiau teigti, bent 90 proc. besidietininčių  mirksiukas.gif

Taip, butent... ta ir turejau galvoje. Geriau sveikai maitintis ir daugiau judeti, tada figura susitvarkys is leto, bet visam laikui, jei ir toliau prisiziuresime save. mirksiukas.gif Tik daznai kantrybes pritruksta, kaip suprantu daugumai, laukti tu rezultatu, todel ir griebiasi drastisku dietu, nes jau rytojaus ryta nori stoveti pries veidrodi modeliuko formoje... doh.gif Kazkada seniai emiau ir pastebejau ant savo slaunu nereikalingus mazdaug 4 kg, kurie iki tol netrukde kazkodel... blush2.gif Nusimeciau net nepastebedama to, pakeitusi maitinimosi iprocius. O valgyti kelias dienas viena produkta ir dar ta riboti, save kankinti... pagalvokim ne tik apie formas kuno, bet ir apie plaukus, nagus, savijauta... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 20, 16:52)
Taip, butent... ta ir turejau galvoje. Geriau sveikai maitintis ir daugiau judeti, tada figura susitvarkys is leto, bet visam laikui, jei ir toliau prisiziuresime save.  mirksiukas.gif  Tik daznai kantrybes pritruksta, kaip suprantu daugumai, laukti tu rezultatu, todel ir griebiasi drastisku dietu, nes jau rytojaus ryta nori stoveti pries veidrodi modeliuko formoje...  doh.gif  Kazkada seniai emiau ir pastebejau ant savo slaunu nereikalingus mazdaug 4 kg, kurie iki tol netrukde kazkodel...  blush2.gif  Nusimeciau net nepastebedama to, pakeitusi maitinimosi iprocius. O valgyti kelias dienas viena produkta ir dar ta riboti, save kankinti... pagalvokim ne tik apie formas kuno, bet ir apie plaukus, nagus, savijauta...  4u.gif

clap_1.gif šaunuolė. va kaip gyvent reikia oro_buckis.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutee @ 2008 03 23, 15:26)
clap_1.gif šaunuolė. va kaip gyvent reikia oro_buckis.gif  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
LABAS MERGAITES.AS ESU NAUJOKE,TODEL NELABAI ZINAU KAIP VISKAS VYKSTA. blush2.gif LAIKAUSI SESTA DIENA VAIKULES DIETOS.NORECIAU NUMESTI 8kg.POGIMDYVINIAI KILOGRAMAI............. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites biggrin.gif
zinokit visiska teisybe ka apie dietas sako - as jau stai trecia karta down and up vaziuoju...

paskutini tai is viso - mano ugis 179, buvau iki 63-64 numetus, o esu stamnbiu kaulu, sportuodavau po 3-4 kartus per savaite plius vaiksciodavau. Valgiau faktiskai vien liesus bbaltymus. Na dingo menesines biggrin.gif:D:D o sedeti nebegalejau. draugai pusiau draugiskai skeletuku saukdavo.

tada sugriebe del tu menesiniu. pradejau konstraceptikus. Ir uuuuup 74:( ukzniso. ir svarbiausia ssuiimti nebegaliu - amzinas alkis. ir svoris auga nuo tokio maisto, nuo kurio kitiems ne sad.gifsad.gif:vel sportuoju po 3 k, bet svoris tik paaugo. Liemens apimtis 3 cm padidejo. kas kad kietas presas?

zodziu, dabar ikr 68 varysim. t.y 69 kg. bandysiu pora iki penktadienio su sureliais ir kiausiais. tada savaitgali nepersivalgant darzovyciu isimesti, vaiskiuku - nes kitaip neisieis. ir dar viena sesija kiausu. arba grikiu sad.gif vis tiek apykaita jau sugadinta...

gal kas nori prie kiauso ir sureliu jungtis?
Atsakyti
QUOTE(zurzyla @ 2008 04 08, 07:50)
Sveikos mergaites biggrin.gif
zinokit visiska teisybe ka apie dietas sako - as jau stai trecia karta down and up vaziuoju...

paskutini tai is viso - mano ugis 179, buvau iki 63-64 numetus, o esu stamnbiu kaulu, sportuodavau po 3-4 kartus per savaite plius vaiksciodavau. Valgiau faktiskai vien liesus bbaltymus. Na dingo menesines biggrin.gif:D:D o sedeti nebegalejau. draugai pusiau draugiskai skeletuku saukdavo.

tada sugriebe del tu menesiniu. pradejau konstraceptikus. Ir uuuuup 74:( ukzniso. ir svarbiausia ssuiimti nebegaliu - amzinas alkis. ir svoris auga nuo tokio maisto, nuo kurio kitiems ne sad.gifsad.gif:vel sportuoju po 3 k, bet svoris tik paaugo. Liemens apimtis 3 cm padidejo. kas kad kietas presas?

zodziu, dabar ikr 68 varysim. t.y 69 kg. bandysiu pora iki penktadienio su sureliais ir kiausiais. tada savaitgali nepersivalgant darzovyciu isimesti, vaiskiuku - nes kitaip neisieis. ir dar viena sesija kiausu. arba grikiu sad.gif vis tiek apykaita jau sugadinta...

gal kas nori prie kiauso ir sureliu jungtis?

kaip graudziai skamba... verysad.gif
Atsakyti
Tik faktai:

• JAV Nacionalinio sveikatos instituto atliktų tyrimų rezultatai rodo, kad 98 proc. žmonių, besilaikančių dietų, po dietos pabaigimo priauga žymiai daugiau svorio nei numetė.

• Londono karališkojo koledžo (D.Britanija) medikai įrodė, kad riebalai, besikaupiantys po eilinės dietos baigimo, yra pavojingesni už įprastinius. Naujai sukaupti riebalai visų pirma kaupiasi pilvo srityje, greta vidaus organų, o ne tarp raumenų, ir po oda šonuose bei ant klubų. Pilvo taukinės riebalai nesunkiai patenka į kepenis bei kraujotaką, tokiu būdu žymiai padidindama mažo tankio lipoproteinų (dar vadinamų „bloguoju cholesteroliu“) koncentraciją. O tai yra tiesus kelias į aterosklerozę, infarktus ir insultus.

• Kai kurie žmonės mano, kad ypatingai efektyvios yra „negailestingos“, griežtos dietos. Tai ne daugiau nei mitas. Tokios dietos, kuriose nėra vietos angliavandeniams, iš organizmo šalina vandenį. Besilaikantieji tokių dietų greitai meta svorį ir mano, kad netenka riebalų. Deja, tai nėra taip.

• Prisiminkite, kad suaugusiam žmogui normalus lieknėjimo ritmas yra nuo 500 g iki 1 kg per savaitę. Greitesnis lieknėjimas sukelia stresą, kuris organizmą skatina kaupti riebalų atsargas, kai tik atsiranda tokia galimybė.

• Praktiškai visos priemonės lieknėjimui yra skirtos sveikiems žmonėms. Kai kuriose populiariose riebalų deginimo priemonėse yra medžiagų (pavyzdžiui, kardamono), kurios sergantiems širdies ligomis gali sukelti širdies aritmiją, tachikardiją ir panašiai. Tie, kurie ne kartą bandė laikytis dietų svoriui mesti pažymėjo, kad kaskart svorį mesti būna vis sunkiau. Organizmas prisimena dietas kaip ekstremalų išbandymą ir kaskart vis stipriau jam priešinasi.
Atsakyti
Štai ką perskaičiau apie stambumo dvasines priežastis:
• Stambumas – baimė, nesaugumo jausmas (riebalai atlieka apsauginę funkciją). Stambūs žmonės labai jautrūs, sunkiai susitvarko su savo jausmais (riebalai padeda „sušvelninti“ emocijas ir išgyvenimus). Stambumas – viena iš savęs nemylėjimo, nepasitenkinimo savim apraiškų. Taip kūnas ginasi nuo savęs kritikavimo, savęs barimo. Kai žmogus save myli, jo kūno formos ir svoris tampa idealūs.
Atsakyti