Įkraunama...
Įkraunama...

Dietos manekenėms- pavojinga sveikatai,

QUOTE(Amunette @ 2007 08 01, 12:02)
Kalorijų užtenka, galima priprasti valgyti mažais kiekiais, o ne ryt kibirais. Paklausykit ką šneka žmonės po skrandžio mažinimo operacijų.
Kažkada gyvenau pagal tai, aišku jaunystėj, dar prieš vaikus. Tik sportavau truputį mažiau, buvau nusistačius kas antrą dieną pajudėti. Tuo metu nelabai galėjau daug laiko skirti sportui, nes dirbau sunkiai fiziškai ir to man užteko.
Na, čia jau akivaizdus išsisukinėjimas. Ok, ieškokitės sotesnių dietų  mirksiukas.gif

Ne ne, man dietų reikia mažiausiai biggrin.gif tiesiog, mano nuomone, ši dieta yra labai nesveika. Galima tokios griežtos laikytis porą mėnesių, bet ne ištisai. Jei jau tema apie sveiko gyvenimo būdo propagavimą, tai galiu pasakyt, kad sveikai maitintis ir gyventi galima sportuojant kas antrą dieną, bet valgyti galima ne tik vieną šokolado gabalėlį, bet ir visą batonėlį. Ne tik riekę juodos duonos, bet ir vieną kitą bandelę sukirst. Ne tik lieso bulijono., bet ir normalios visų reikalingų medžiagų turinčios sriubos.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 08 01, 14:05)
Ne ne, man dietų reikia mažiausiai  biggrin.gif tiesiog, mano nuomone, ši dieta yra labai nesveika. Galima tokios griežtos laikytis porą mėnesių, bet ne ištisai. Jei jau tema apie sveiko gyvenimo būdo propagavimą, tai galiu pasakyt, kad sveikai maitintis ir gyventi galima sportuojant kas antrą dieną, bet valgyti galima ne tik vieną šokolado gabalėlį, bet ir visą batonėlį. Ne tik riekę juodos duonos, bet ir vieną kitą bandelę sukirst. Ne tik lieso bulijono., bet ir normalios visų reikalingų medžiagų turinčios sriubos.

Pritariu, kad metus laiko tokia dieta gyventi tikrai sunku, o ypač kai aplinkiniai valgo viską, o tu praktiškai negali nieko.
Aš pati su ja teištvėriau tik apie mėnesį, bet tada svoris tikrai krito, nepamenu kiek, bet iki idealaus nukrito ir nepasakyčiau, kad ataugo, gal padėjo dar ir tai, kad sunkiai dirbau rolleyes.gif
Na, pradžiai verta pamėginti apie mėnesį, rezultatas tikrai bus matomas, o beto susiformuos šiokie tokie naudingi ir sveiki įpročiai. Kas žino, gal patiks ir šiek tiek pakoregavus maisto produktus pagal savo poreikius ir sportuojant gyvensite taip ištisus metus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2007 08 01, 13:02)
Kalorijų užtenka, galima priprasti valgyti mažais kiekiais, o ne ryt kibirais. Na, čia jau akivaizdus išsisukinėjimas.

Ne išsisukinėjimas. Tai protingos merginos protingas patarimas. Taip, galima priprasti valgyti mažais kiekiais, bet tik ne tai, ką siūlai tu.
Visų pirma, tavo siūloma dieta kenkia organizmui ir pilnaverčiam jo funkcionavimui. Visų pirma jau todėl, kad vargiai tesiekia 1000 kcal. per dieną. Organizmui būtinas minimalus kalorijų kiekis gyvybinėms funkcijoms palaikyti yra 1200 kcal. Ir tai tokio kaloražo galima laikytis max dvi savaites. Toliau- ne mažiau 1400.
Valgiaraštis labai skurdus ir monotoniškas, tad nenuostabu, kad tai buvo pavadinta kalėjimo dieta.
Noriu pastebėti, kad svoris puikiausiai krinta laikantis bent 1400- 1500 kaloražo, meniu nebūna toks varganas, maistas skanus ir įvairus, o lieknėjimas tampa ne kančia, o malonumu. Merginos, būkit protingos, nepulkit ant tokių "stebuklų" ir pažadu- svoris tikrai kris mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos,
pažiūrėjau forume, kad lygtai ir nėra šios "metodikos" atskiro skyrelio, tačiau gal yra bandžiusių? numetusių? ar šiaip ką inančių apie šią strategiją?
4u.gif
Aš pati skaičiuodama kalorijas ir Mieliauskienės psichiloginių "manevrų" dėka numetusi buvau 36 kg. Deja, niekas tada nepasakė man apie stabilizacijos laikotarpį, kuris iš tikrųjų numetus svorį yra metai laiko. Nes lieknėjant ląstelės tik susitraukia, o kad jos neatsistatytų ir išnyktų reikia svorį išlaikyti metus. Todėl po kurio laiko visi kilogramai sugrįžo.

Todėl ir vėl pradedu smile.gif (labai jau norisi gražiai su vestuvine suknele atrodyti)

Ar bus bendraminčių?
Atsakyti
Tikriausiai bendraminčių nerasi, nes ponia Mieliauskienė pas mus turi nekokią reputaciją, o čia renkasi protingos merginos, kurios senų seniausiai žino, kad Mieliauskienės siūlomas mitybos planas yra absoliutus blogis, dienos kaloražas per menkas ir laaabai žalingas organizmui.
Atsakyti
Na aš manau, kad kiekvienas atsirenka kas kam priimtina. O dėl kalorijų minimumo, tai čia tik minimalus nurodymas, manau kiekvienas sveiko proto žmogus pasirinks kas jam/jai priimtiniausia yra.
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2007 08 17, 17:49)
Na aš manau, kad kiekvienas atsirenka kas kam priimtina. O dėl kalorijų minimumo, tai čia tik minimalus nurodymas, manau kiekvienas sveiko proto žmogus pasirinks kas jam/jai priimtiniausia yra.

Tai dabar papasakok, kaip tu, sveiko proto žmogus, patyręs džiaugsmingą jo-jo efektą, ruošiesi skaičiuot kcal? Vėl su p.Mieliauskienės siūlomom 700 kcal/dienai?
Atsakyti
Na aišku ginčytis galima. Manau kiekvienam savo. O dėl jojo efekto, tai aš su kaloriju skaičiavimu svori numečiau, ir paskui jis daugiau nei 5 metus man laikėsi, kol nepakeičiau darbo į ne tokį aktyvų.
O dėl 700kcal, tai šiaip aš mesdama svorį valgau 1000-1200 kcal, o 700kcal buvo įvardytas kaip minimumas.
Atsakyti
Ginčytis galima, tačiau ar būtina? biggrin.gif 1000 - 1200 kcal. tikrai per mažai schmoll.gif Svoris aišku kris, bet ar ilgam? Ir stabilizacijos laikotarpis čia nelabai padės. Išlaikysi metus? Puiku. Bet, kad ir po metų, pradėjus valgyt, kilogramai, deja, grįžta verysad.gif Labai daug merginų tą patyrė. Sulėtėjus medžiagų apykaitai, su amžium bus vis sunkiau ir sunkiau ne tik mesti, bet ir išlaikyti svorį. Siūlau paklausyt protingų patarimų ir nejuokaut. Daug sukauptos patirties ir naudingų patarimų kalorijų skaičiavime rasi čia, čia ir čia Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui už patarimus smile.gif
Atsakyti
Negalėčiau sekti žmogaus sukurtu metodu,kai jis net jiems patiems nepadeda.Tarp jų ir Mieliauskienė,Atkinsas,kaip gali laikytis,kai net jų kūrėjai vaikšto stori. doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksėja: 18 rugpjūčio 2007 - 18:47
4u.gif Nu va pradedu nauja tema : "VARSKES DIETA" 4u.gif .

Kas noretu prisijungti ax.gif, i diena kiekvieno pasirinkimas kiek valgyt nuo 400 - 600 g.varkes ir vandenukas mirksiukas.gif .
Tai va iki kaledu liko apie pus trecios savaites - pradejau jau nuo siandien ! smile.gif
Atsakyti