Įkraunama...
Įkraunama...

Dietos manekenėms- pavojinga sveikatai,

Labai susidomėjau šia dieta, tik dar nieko apie ją esu negirdėjusi. Laikiausi atkinso dietos, gal per mėn. numečiau 6 kg. bet apsileidau ir vėl sustorėjau. Labai norėčiau per ŠV. Kalėdas atroditi lieknesnė. Pradedu nuo rytojaus ir aš laikytis šios dietos 4u.gif
Papildyta:
Kaip supratau galima valgyti nuo 400 iki 600 g. varskes. Bet kaip ja galima valgyti, ar galima su kokiu jogurtu pasidaryti, ar tik be priedu viena.
Atsakyti
Pasisvėriau ir nusigandau, pradedu laikytis dietos turėdama tokį svorį:
ūgis 168 cm.
svoris 79 kg. cry.gif cry.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif prisijungiu ir as prie jusu,nuo rytojaus ryto. sugedo svarstykles, pasisverti negaliu, bet paziurejus i veidrodi ir taip viskas aisku verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agne08: 06 gruodžio 2007 - 17:57
QUOTE(dietininke69 @ 2007 02 28, 16:28)
jo laikiausi 5 dienas 6kg numeciau
Papildyta:
nuo rytojaus vel laikaus tikiuosi numesti 15kg man reikia svert 48 unsure.gif  biggrin.gif

koks tavo ugis?.. man 48 kg jau mazokai atrodo.. manau jei 10 numesi bus jau thumbup.gif Ir nenorekit dziusneles atrodyti... nes nera grazu mirksiukas.gif man graziau, kai yra mesytes truputi ir yra uz ko paiimti...

QUOTE(laimulia @ 2007 03 04, 18:06)
Paskaiciau tema, ir man keista pasidare kodel vienom greit svoris krenta, o man ne? Pusryciu nevalgau jau kokius 2-3 metus. Galvoju gal pietus reiketu mazinti, bet jie tai retkarciais iseina, tai ne. Darbas toks.  blush2.gif
Turbut beda tame, kad vakariene velai valgau. Apie 20-21h.  g.gif
Nesu storule, bet ziuriu svoris tik kyla,o kristi nekrenta.  schmoll.gif

Ot darai klaida nevalgydama pusryciuku. Geriau valgyk pusrycius ir pietus, o vakarienei - arbatyciu kokiu nors.... Nes be pusryciu, tai dar nereiskia, kad prisidesi prie kudinimosi. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2007 02 27, 02:16)
Buvau dietu fanatike gal nuo trylikos metu... svajone buvo susirgti anoreksija, nes nebegalejau tverti bulimijos.

Žinok ir aš pažystų tokia mergaičiukę, 13-kos metų, ūgis 160cm,sveria 40kg ir nori numesti svorio. biggrin.gif Net nežinau kaip įrodyt,kad jai to nereikia,jai visi sako,kad tu plona,nereikia tau jokių dietų,bet ale užsispyrusi tai kaip ožys. biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Ši dieta įeina į populiariausių pasaulio dietų 5-tuką. Pati jos nebandžiau ir nebandysiu (nėra poreikio), tačiau gal ji jums pravers. SM taip pat jos neradau, bet jei yra, šią temą bus galima ištrinti. Taigi:

Baltoji dieta

Į valgiaraštį įeina pienas ir jo produktai. Jei skrandis blogai virškina pieno produktus, ši dieta netiks. Pieno produktai neturėtų būti riebesni nei 4 proc. Negalima valgyti rūgščių vaisių. Vertėtų rinktis obuolius, bananus, persikus. Prieš valgant reikėtų išgerti stiklinę negazuoto vandens. Produktai gali būti pasirinktini iš kelių variantų. Tokios dietos galima laikytis 3-7 dienas ir atsikratyti iki 5 kg.

Gerti kuo daugiau vandens ar žalios arbatos. Nevartoti druskos, cukraus.

Pusryčiai:
1 jogurtas (125g)
1 vaisius
arbata su medum arba kava su pienu

Priešpiečiai:
Su vandeniu ar neriebiu pienu virta košė (geriausia - avižų, bet ne manų ar kviečių)
neriebi varškė (125g)
stiklinė neriebaus pieno ar kefyro

Pietūs:
1 virtas kiaušinis
salotos, užpiltos neriebiu jogurtu (vietoj salotų galima rinktis varškę su vaisiais (100g))
Stiklinė kefyro

Vakarienė:1 vaisius
1 nesaldus ir neriebus jogurtas (125g).

PO DIETOS: kad svorio atsikratytumėte negrįžtamai, dienos kaloringumą didinkite pamažu, kasdien suvalgydami apie 100-150 g jautienos ar paukštienos, įvairių kruopų. Valgykite kuo daugiau daržovių. Bent savaitę VISIŠKAI atsisakykite saldumynų ir miltinių patiekalų. Tuomet geras rezultatas garantuotas 4u.gif
Atsakyti
Na ir dietos blink.gif Gryžus prie normalios mitybos iškarto + dvigubi Kg būtų doh.gif

Nejaugi jum nebaisu dėl sveikatos? g.gif

Juk yra visokių maisto derinimų ir pan. Kam save kankinti? Jei galima kimšti ligi soties ir mesti Kg.

Buvau labai susižavėjusi Chazanu 4u.gif Per 2,5 mėn be nukrypimų rezultatas buvo 5 Kg, bet jaučiausi išsunkta, jauciausi nemaloniai. Supratau, kad matyt ne man, užkniso tas pats meniu. Mečiau rūkyti ir per 2,5 mėn vėl gryžo mano 5 Kg. doh.gif

Dabar mokausi maitintis sveikai bigsmile.gif 12 dienų rezultatas 4 Kg, o valgau kaip paršiukas, net netelpa tiek kiek priklauso doh.gif

Na aisq čia tik mano asmeninė nuomonė. blush2.gif bet ar tikrai radote tai ko ieškojote? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sierra: 22 sausio 2008 - 12:14
QUOTE(Sierra @ 2008 01 22, 12:13)
Dabar mokausi maitintis sveikai bigsmile.gif 12 dienų rezultatas 4 Kg, o valgau kaip paršiukas, net netelpa tiek kiek priklauso  doh.gif 

Kas kur kaip su kuo?
Atsakyti
Nevalgyti po 19 valandos.

1 diena

Pusryčiai:
Greipfrutas arba jo sultys be cukraus, 2 gabalėliai po 25 g kumpio (be lašinių), kava arba arbata be cukraus.

Pietūs:
Greipfrutas ir daržovių salotos, užtaisytos citrinų sultimis (bet kokios krakmolą turinčios daržovės + žalumynai). 250 g porcija. Kava arba arbata.

Vakarienė:
Virta arba ant grotelių kepta mėsa (150 g žalios mėsos), žaliosios salotos su citrinos sultimis (200 g), arbata su šaukštu medaus.

2 diena

Pusryčiai:
Greipfrutas arba jo sultys + 2 kiaušiniai (ne kepti), arbata, kava be cukraus.

Pietūs:
Greipfrutas + 50 g sūrio (pageidautina 20 – 30 procentų riebumo), galima pakeisti 150 g naminio sūrio arba neriebios varškės.

Vakarienė:
200 g žuvies (pvz., kepta grilyje), daug žalių daržovių salotų, užtaisytų citrinų-alyvuogių užpilu (t.y. arbatinis šaukštelis citrinų sulčių ir tiek pat alyvuogių aliejaus) + riekelė juodos duonos arba traškus duoniukas (20 g).

3 diena

Pusryčiai:
Greipfrutas arba jo sultys. Du valgomieji šaukštai avižinės košės arba dribsnių su valgomuoju šaukštu razinų, dviem – trim maltais riešutais (išskyrus žemės riešutus). Su liesu jogurtu arba pienu (4 valgomieji šaukštai).

Pietūs:
Greipfrutas, puodelis daržovių sriubos arba skaidraus sultinio su dviem džiūvėsėliais.

Vakarienė:
Pusė greipfruto (suvalgyti prieš miegą), 200 g vištienos (virtos ar keptos grilyje), 2 užkepti pomidorai. Arbata.

4 diena

Pusryčiai:
Stiklinė pomidorų sulčių, virtas kiaušinis, arbata su citrina.

Pietūs:
Greipfrutas + daug morkų ir žalių daržovių salotų (agurkas, paprika, salierai, salotų lapai, brokoliai ir kt.) su citrinų – alyvuogių užpilu + duonos riekelė arba skrudintos duonos gabalėlis.

Vakarienė:
Virtos ar troškintos daržovės – kopūstai, burokėliai, morkos, salierai, agurotis. Galima naudoti bet kokią kombinaciją, išskyrus bulves ir kukurūzus (ne daugiau 400 g). Arbata. Nakčiai išgerti stiklinę greipfrutų sulčių arba suvalgyti šviežią greipfrutą.

5 diena

Pusryčiai:
Vaisių salotos (greipfrutas, apelsinas, obuolys). Kava arba arbata su citrina.

Pietūs:
Kepta didelė bulvė su kopūstų salotomis arba bet kokiomis kitomis žaliomis daržovėmis (200 g).

Vakarienė:
Jautienos didkepsnis (200 g) arba višta (250 g) arba žuvis (250 g). Užkeptas pomidoras arba pomidorų sultys.

Nakčiai greipfrutas arba sultys.

6 ir 7 diena

(galima pasirinkti viena anksčiau pateiktą valgiaraštį)
Kiekvieną dieną, jaučiant stiprų alkį, tarp pagrindinių maitinimų galima suvartoti stiklinę kefyro, obuolį arba apelsiną, o taip pat 1 arbatinį šaukštelį medaus per dieną arbatos pasaldinimui. Optimaliausia yra žalioji arbata, o jei tokios nėra, tik negerkite stiprios juodos arbatos. Kava gali būti tik šviežiai virta arba espresso. Nakčiai galite suvalgyti tik greipfrutą ir jokio kefyro! Valgyti geriausia praėjus 5 valandoms nuo kiekvieno valgio. Druską galima vartoti tik artėjančios fizinės mirties atveju (tai stabdo dietą) ir saikingai. Druska gali būti pakeista sausomis žolelėmis. Padažai draudžiami. Prieskonius, išskyrus raudonuosius pipirus, reikia laikinai pamiršti. Žuvį galima valgyti konservuotą, bet tik savo sultyse (geriausiai tinka tunas). Silkė ir skumbrė, o taip pat kitos riebių žuvų rūšys, turi būti pamirštos. Mėsa turi būti liesa. Jei viską darysite teisingai, svoris kris pakankamai greitai ir be dvasios kančių.

Tai vat, žadu pradėt laikytis šios, nes tikrai nepatinka ant liemens susikaupę riebaliukai. papasakosiu kaip sekasi po kelių dienų. Įtariu, kad nuo kitos savaitės vidurio pradėsiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
ma svoris turetu tikrai sparciai kristi, super dieta, kas norigreito rezultato...bet tik tiek...organizmas atsikovos uz stresa jau ateinancia savaite...
Atsakyti
bet jeigu aš dabar ir šiaip nesiskundžiu apetitu, tai gal nebus labai didelio streso? ypač jei po tos savaitės nepulsiu valgyti kaip pašėlus. užsibrėžiau, mama sakė kartu laikysis, tai bus smagiau smile.gif
Atsakyti
sveika 4u.gif
na mane sudomino sita dieta,nes be galo megstu greipfruitus thumbup.gif
tai as nusprendziau laikytis kartu,bet as biski maista pakeisiu,valgysiu 3 kartus dienoje,bet vyrsiu sau pietums pertrintas sriubas,zuvyte,ir vistite! smile.gif
Atsakyti