Įkraunama...
Įkraunama...

Dietos manekenėms- pavojinga sveikatai,

benedikta46, диета выглядит вкусно, но, может, стоит подождать сезона, когда ингридиенты можно будет с бабушкиных грядок собирать? одни нитраты есть как-то страшновато blink.gif а как с туалетом "по-большому', проблем не возникало? а то мой кишечник шуток не понимает schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(neilia @ 2009 05 02, 16:39)
benedikta46, диета выглядит вкусно, но, может, стоит подождать сезона, когда ингридиенты можно будет с бабушкиных грядок собирать? одни нитраты есть как-то страшновато blink.gif  а как с туалетом "по-большому', проблем не возникало? а то мой кишечник шуток не понимает schmoll.gif

думаю с туалетом проблем не должно возникнуть,кефир если он свежий действует как слабительное а несвежий наоборот,создаёт запоры doh.gif
Atsakyti
neteisa ta kad greitos dietos neefektyvios!!!...jai teisingai laikysites svoris negris ir nepadvigubes, nereikia ryti o vaigyti!!!
taigi atsikelus ryte isijungiate garsei muzika ir 1val sportuojate tai turetu buti:. ejimas 10-15min, 100-150 suoliuku, 170 atsilenkimu (pusetinu) kad tik raumenis sutvirtinti, 15 prisitupimu, 3 pratimai po 15kartu su svareliais o jai neturite tada be jus, 10-15min su dviraciu vaziavimas(jaj neturite tada atsigulus minkite pedalus kokias 2-5min), slaunu pratimai atsigulus 3 pratimai po 15 kartu kiekvienai kojai o poto vel ejimas 10min.... galbut atrodys is pirmo zvilgsnio kad tai neimanoma bet sie pratimai yra pagrindas!!! galite is pradziu po mazesneis kiekiais daryti kad priprastumete!!! ir tai reiketu daryti 3 kartus dienoja ryte, per pietus ir vakare, be sporto jokiu rezultatu nebus!!! o dabar pakalbekime apie maista!!! ryte arbata be cukraus ir kietai virtas (12min) kiausynis, per pietus galite suvalgyti sauksta (jusu kumsio didzio) salotu, o vakarop arbatos galite atsigerti ir koses ir sauksta.... tad prasyciau mano metodu nesmeisti as rasau kas man padeda nes per savaite numeciau (per 5d) iki 14kg!!!
Atsakyti
cia gerai tiem kas namie visa diena sedi ir nieko nedaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fioncei @ 2009 05 09, 08:40)
o vakarop arbatos galite atsigerti ir koses ir sauksta....

kaip reikia sauksta gerti (valgyti)? lotuliukas.gif g.gif
Papildyta:
tad prasyciau mano metodu nesmeisti as rasau kas man padeda nes per savaite numeciau (per 5d) iki 14kg!!!

jei bijote kritikos. tai gal nereikia rasyt blush2.gif

mano nuomone , cia tiesiog keliu dienu organizmo alininmas, ir viso to pasekmes ne vien numesti kg... kurie pradejus normaliai maitintis garantuotai gryzta...
Papildyta:
be sporto jokiu rezultatu nebus!!!

Galiu garantuot kad rezultatai bus ir be sporto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fioncei @ 2009 05 09, 07:40)
neteisa ta kad greitos dietos neefektyvios!!!

Tikiu, kad tau padeda, bet man pati dieta panasiau i badavima verysad.gif Sportuoju 4k.per savaite, kad sutvirtint kuna thumbup.gif Valgau normaliai, tik ne didelem porcijom, kartais dietos kokios pasilaikau (kaip dabar) Na ir krenta man tas svoris, po truputi, po truputi... thumbup.gif
O tau linkiu sekmes, as taip negaleciau schmoll.gif Per daug save myliu, kad taip visko atsisakyciau mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fioncei @ 2009 05 09, 07:40)
neteisa ta kad greitos dietos neefektyvios!!!...jai teisingai laikysites svoris negris ir nepadvigubes, nereikia ryti o vaigyti!!!
taigi atsikelus ryte isijungiate garsei muzika ir 1val sportuojate tai turetu buti:. ejimas 10-15min, 100-150 suoliuku, 170 atsilenkimu (pusetinu) kad tik raumenis sutvirtinti, 15 prisitupimu, 3 pratimai po  15kartu su svareliais o jai neturite tada be jus, 10-15min su dviraciu vaziavimas(jaj neturite tada atsigulus minkite pedalus kokias 2-5min), slaunu pratimai atsigulus 3 pratimai po 15 kartu kiekvienai kojai o poto vel ejimas 10min.... galbut atrodys is pirmo zvilgsnio kad tai neimanoma bet sie pratimai yra pagrindas!!! galite is pradziu po mazesneis kiekiais daryti kad priprastumete!!! ir tai reiketu daryti 3 kartus dienoja ryte, per pietus ir vakare, be sporto jokiu rezultatu nebus!!! o dabar pakalbekime apie maista!!! ryte arbata be cukraus ir kietai virtas (12min) kiausynis, per pietus galite suvalgyti sauksta (jusu kumsio didzio) salotu, o vakarop arbatos galite atsigerti ir koses ir sauksta.... tad prasyciau mano metodu nesmeisti as rasau kas man padeda nes per savaite numeciau (per 5d) iki 14kg!!!

tiek "pavalgius" tai kazi ar dar butu jegu sportui doh.gif biggrin.gif ir dar tris kart po valanda bigsmile.gif
Atsakyti
Nežinau ar tokia dieta egzistuoja ar ne ,esu kažkada jos laikiusis ir man supper patiko ir gerai jaučiausi ir kg tirpo dabar vėl pradėjau šiandien jau kaip antrą dienukė valgau vien jogurtą ir vandenį geriu.. taip žadu savaitę ,o gal iki norimo rezultato g.gif .. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Idomu, pirma karta girdziu... Siaip nezinau, ar cia sutapimas ar ne, bet kai pradjeom su vyru kartu gyventi, vakarais valgom vien tik jogurta - rezultatas, nuo to laiko numeciau pora kg, ir siuo metu papildomu kg neturiu. Bet valgom jogurta del to, kad ji tiesiog mylim, abu su vyru is proto del jo einam, jau kaip ir priklausomybe susiformavo... wub.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2009 06 06, 18:15)
Nežinau ar tokia dieta egzistuoja ar ne ,esu kažkada jos laikiusis ir man supper patiko ir gerai jaučiausi ir kg tirpo dabar vėl pradėjau šiandien jau kaip antrą dienukė valgau vien jogurtą ir vandenį geriu.. taip žadu savaitę ,o gal iki norimo rezultato g.gif ..  drinks_cheers.gif

O kokius jogurtus valgai?
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2009 06 06, 18:15)
Nežinau ar tokia dieta egzistuoja ar ne ,esu kažkada jos laikiusis ir man supper patiko ir gerai jaučiausi ir kg tirpo dabar vėl pradėjau šiandien jau kaip antrą dienukė valgau vien jogurtą ir vandenį geriu.. taip žadu savaitę ,o gal iki norimo rezultato g.gif ..  drinks_cheers.gif

sveika, o kiek tu to jogurto suvalgai?
Atsakyti
siandien suvalgiau 2 didelisu indelius po 400 gr ten yra , ryte ir prieš šešias vakare h dar sportą derinsiu , pirmadienį eisiu į aerobikos pamokas
kitoms draugėms sunku šiosdietos laikytis o man kaifas nes man jogurtas skaniausias dalykas pasaulyje galėčiau tik jį vieną ir tevalgyti smile.gif aišku nevalgau tų visokiausių jogurtų su uogienėm fantazia ir t.t ir vengu kur būtų po 6 procriebumo geriausia kur nulisprocentų smile.gif mėgstamiausiasmano jogurtus natūralus be nieko, prikit kokį noritgeriausiai lietuvišką
Papildyta:
QUOTE(KPC @ 2009 06 06, 18:20)
Idomu, pirma karta girdziu... Siaip nezinau, ar cia sutapimas ar ne, bet kai pradjeom su vyru kartu gyventi, vakarais valgom vien tik jogurta - rezultatas, nuo to laiko numeciau pora kg, ir siuo metu papildomu kg neturiu. Bet valgom jogurta del to, kad ji tiesiog mylim, abu su vyru is proto del jo einam, jau kaip ir priklausomybe susiformavo... wub.gif  thumb_yello.gif

primą kartą girdit nes aš čia suglavojau tokią dietą biggrin.gif nežinau kaip ją vadinti , tieisog jogurto dieta blush2.gif man irgi priklausomybė šiem produktams , bet vistiek nepiknaudžiauju du indeliai per dieną thumbup.gif pats tas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 06 birželio 2009 - 18:15