QUOTE(BonBons @ 2009 08 06, 20:09)
Aš pritariu tokiam lieknėjimo būdui, pati dabar irgi bandau valgyti nedaug, bet ko užsimanau

tačiau ką tik neatsilaikiau, suvalgiau daugiau -kalakutienos kotletuką, pusę vištienos krūtinėlės,bulvę ir agurką, atrodo skrandis perplyš... nors prieš savaitę nuo tiek maisto net soti dar nebūčiau buvusi
Kalorijų neskaičiuoju, o kiek maždaug tu per dieną sau leidi? Gal galima pvz šios dienos meniu?
Stangiuosi suvartoti iki kokiu 800kcal. Siaip tai ziauriai megstu sumustinius, tai pjaunu plonai desrytes ir lengvos nekaloringos dienos, tada tikrai nemazai sumustiniu gali suvalgyti, sotu ir skanu. Siandien pvz labai noriu cepelinu, vienas 190Kcal be padazo (jo ir nedesiu), tai ju tikrai valgysiu, bet ka tiksliai dar nezinau. Buvo taip, kad turejau daug arbuzo, buvo gaila, kad neprarugtu (nes man jau po prapjovimo, kita diena, neskanus), tai visa diena valgiau arbuza, norejau duonos tokios italiskos, valgiau visa diena duona, plius dar ka nors, desrytes gabaliuka, vaisiuka. Ziuresim kaip cia man seksis. Man taip labiau patinka, nei kimsti per prievarta virta zuvi, tarkuotas morkas su aliejumi ar kiausinius. Nuo vaisiu man tik sukyla apetitas, tai irgi netinka kai dietose buna

Jei atvirai esu ismeginusi daug dietu, bet dauguma tikrai nepatiko, va po nestuma reikia atgauti bent jau buvusi svori, o po to ir maziau

laukia sunelio krikstynos, norisi atrodyti graziai. as uz tai, kad vietoje kitos grieztos dietos, pasilaikyti pira savaiciu tiesiog mazo kaloringumo dietos.