Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo skiriasi laikinoji vaiko globa nuo įvaikinimo?

QUOTE(Tuoj @ 2005 04 04, 10:04)
kursai norintiems isivaikinti Vilniuje prasideda siandien!

Nesupratau ?
Man tai tokia ponia is savivaldybes sake sedet nemuose ir kad man laiska atsius kai tie kursai prasides ... Vsio rytoj varau i savivaldybe aiskintis santykiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(bulia @ 2005 04 04, 21:01)
Nesupratau ?
Man tai tokia ponia is savivaldybes sake sedet nemuose ir kad man laiska atsius kai tie kursai prasides ... Vsio rytoj varau i savivaldybe aiskintis santykiu  g.gif

Nors as dukumentus tai globai rinkau , tai gal del to man dar i kursus ne laikas g.gif
Atsakyti
Prieš metus Vilniuje kursai dar buvo sujungti ir įvaikinantiems ir globėjams. Tada buvo siūlymų atskirti, nes labai jau skirtingi interesai. Bet ar atskyrė - nežinau blink.gif
Atsakyti
nesujungti, vakar atejo ir norintys globoti, ir isivaikinti.
siuos kursus veda psichologe Kataliku moteru sajungos patalpose, nezinau, gal dar kur nors juos skaito.
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2005 04 05, 12:05)
nesujungti, vakar atejo ir norintys globoti, ir isivaikinti.
siuos kursus veda psichologe Kataliku moteru sajungos patalpose, nezinau, gal dar kur nors juos skaito.

... buvau savivaldybej , pasirodo mane , kaip supratau , paprasciausiai pamirso . Vienu zodziu taip supratau doh.gif , kad reikia jiems visiems ant galvos lipti naglai tai gal tada kazkas pajudes blink.gif i prieki
Atsakyti
bulia, manau galetum be problemu prisijungti.
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2005 04 06, 08:03)
bulia, manau galetum be problemu prisijungti.

gal adresiuka kur eit ir darbo laika galima butu blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(bulia @ 2005 04 06, 19:21)
gal adresiuka kur eit ir darbo laika galima butu  blush2.gif  ?

Ausros vartu g. 7
Pradzia 17 val.
Vadoves tel. 868730092 (Nomeda)
Atsakyti
Adreso neprireike mad.gif sulaukiau skambucio , kad kursu man jau nereikia mad.gif paprase kazkur atvaziuot , kazkokia anketa dar uzpildyt , bet ... kadangi vyras Airijoj tai reikalai sustojo dar velniai zino iki kada , nors pries tai ciulbejo kad vyro nereikia , kad uztenka tik jo sutikimo .
Vienu zodziu sakes ... Lietuvoj kudiki paimt globot tai ...
Atsakyti
rytoj sueina 2 metukai kaip musu globotinukai perzenge musu namu duris , ax.gif siandien ruosiam vaikams baliu 4u.gif
Atsakyti
carvel, sveikinu jus ir vaikiukus 4u.gif
Atsakyti
aciu,balius pavyko puikiai,su balionais ,daug juoko,truputi asaru ir dideliu tortu 4u.gif
Atsakyti