Nuo 5mėn. iki metų gerdavo tik virintą arba NEPTŪNO vandenį

Man gydytoja sakė duoti papildomai atsigerti, nes tokie karščiai
Bet mažas nenori nei arbatelės nei vandens, tad lieka MP
kurį jis visada noriai valgo
Jeigu vaikas nenori nieko papildomai gerti, tai manau jam ir pieno pakanka, per prievartą gi nekiši

QUOTE(Ladybird*** @ 2007 03 21, 13:45)
Man daktarė pasakė "močiučių pasakos, kad reikia papildomai atsigert"
vaikai nepasikeitė, paprasčiausiai buvo atlikta daugiau tyrimų ir nustatyta, kad vaikas ir pavalgo ir atsigeria
Neduodu nieko
Bandžiau duot arbatėlės nuo pilvuko pūtimo, bet ji negėrė 

vaikai nepasikeitė, paprasčiausiai buvo atlikta daugiau tyrimų ir nustatyta, kad vaikas ir pavalgo ir atsigeria

Neduodu nieko

Aš irgi tik pienelį,jokių arbatų,nors buvo tetų,kurios iš manęs juokėsi

mums jau 6 menesiai valgom tyreles 3 kartus per diena .mamos pienuka geria tarp maitinimu.taciau nenoriai zinda kruti.ir pastebejau kad mazeja pienuko.tad pradejau nusitraukyti pienuka po zindymo.ir paaiskejo kad jo lieka tik apie 40 ml.ir dar ji pasiulyti vaikuciui.vaikutis ji sugeria noriai.tad iseina kad jis is vis beveik nebezinda mano kruties.ar tiek vaikui uztenka pienuko atsigerti tarp maitinimu.ugis ir svoris kaip ir normalus. beje kai pradejau nutraukineji pienuko krutyse atsirado zymiai daugiau.bet vaikutis vis tiek teisgeria apie 40 ml,nors as siulau pvz.60 ml.
QUOTE(TadasR @ 2007 07 02, 19:06)
mums jau 6 menesiai valgom tyreles 3 kartus per diena .mamos pienuka geria tarp maitinimu.taciau nenoriai zinda kruti.ir pastebejau kad mazeja pienuko.tad pradejau nusitraukyti pienuka po zindymo.ir paaiskejo kad jo lieka tik apie 40 ml.ir dar ji pasiulyti vaikuciui.vaikutis ji sugeria noriai.tad iseina kad jis is vis beveik nebezinda mano kruties.ar tiek vaikui uztenka pienuko atsigerti tarp maitinimu.ugis ir svoris kaip ir normalus. beje kai pradejau nutraukineji pienuko krutyse atsirado zymiai daugiau.bet vaikutis vis tiek teisgeria apie 40 ml,nors as siulau pvz.60 ml.
Ištrauktas pieno kiekis visiškai nėra rodiklis kiek vaikas išgeria. Todėl, kad neįmanoma tiek ištraukti kiek ištraukia leliukai. Be to pienukas gaminasi ne tik tarp maitinimų, bet ir maitinant. Aš tai manyčiau, kad pienuko tikrai užtenka. Jai svoris ir ūgis normalus tai tikrai nėra ko pergyvent ir prasidėt su nutraukinėjimais. O po truputį jau galit pabandyt kąnors kito pasiūlyt gert.

Mums jau penki mėnesiai ir mes iki šiol dar nieko neragaujam tik mamos pienuką. Tikrai nieko atsigėrinėt nereikia

visiskai sutinku su Mylimuku
as maziuka kol pati maitinau(iki 1m )jis isviso nieko negere,nenorejo ir neverciau,paskui po truputi pradejo patikti sultys,arbateles,o naujagimiui ir nereikia nieko kisti jei pati maitini,juk tiek daug apie tai rasoma

as maziuka kol pati maitinau(iki 1m )jis isviso nieko negere,nenorejo ir neverciau,paskui po truputi pradejo patikti sultys,arbateles,o naujagimiui ir nereikia nieko kisti jei pati maitini,juk tiek daug apie tai rasoma

QUOTE(vijja @ 2007 07 03, 13:24)
naujagimiui ir nereikia nieko kisti jei pati maitini,juk tiek daug apie tai rasoma 

na iki tol kol pradejau duoti kosyciu ir as nieko papildomai neduodavau. dabar uzvalgius kokios kosytes pasiulau vandenelio atsigerti ar kokiu sultyciu vaikisku, bet jinai vistiek nenoriai geria, na ir kosytes nenoriai jinai man valgo
Kazkaip vis dar labai labai jai reikia mamytes pienelio. bet kaip manot ar jai uztenka skysciu jei tik pieneli geria...? Nes mums jau beveik 7 men.

QUOTE(vaikasx @ 2007 07 04, 13:08)
na iki tol kol pradejau duoti kosyciu ir as nieko papildomai neduodavau. dabar uzvalgius kokios kosytes pasiulau vandenelio atsigerti ar kokiu sultyciu vaikisku, bet jinai vistiek nenoriai geria, na ir kosytes nenoriai jinai man valgo
Kazkaip vis dar labai labai jai reikia mamytes pienelio. bet kaip manot ar jai uztenka skysciu jei tik pieneli geria...? Nes mums jau beveik 7 men.

Viskas gerai. Mano dukrytė po šiai dienai negeria nei sulčių nei arbatų, ners irgi ilgai buvo maitinama MP ir nieko kito nenorėdavo. Aš irgi pasiūlydavau, bet daugiau tai žaidimas būdavo nei gėrimas. Nepergyvenk, dabar skysčių tikrai užtenka. Aišku reikia jau mokytis gerti ir bandyt naujus skonius, bet nerimauti tikrai nėra ko. Svarbiausia, kad turite pienelio, tai vaikas tikrai nebus alkanas, o visa kita valgyt išmoksit ir įsisavinsit valgymo procesą su laiku.
Mano mergytei dabar 3 mėnesiai su trupučiu, bet aš jai duodu truputį atsigerti vandenėlio.
QUOTE(SALMIR @ 2007 07 04, 22:27)
Mano mergytei dabar 3 mėnesiai su trupučiu, bet aš jai duodu truputį atsigerti vandenėlio.
O kam? Mamos pienelis, kol vaikui sukaks 6 mėnesiai, yra ir atsigėrimas ir maistas. Viskas viename

Aš tai kaifuoju, kad maitinu ir MP ir net žalio supratimo neturiu apie buteliukus jokius ir mano vaikai neturi