Įkraunama...
Įkraunama...

Arbata arba vanduo tarp žindymų

Siaip gydytojai maitinanciai mamai nerekomenduoja duoti vandenuko. Taip ir ketinau daryti, ber mano mazius turejo nedidele gelta, tai liepe vis tik duoti. Tiesa, nepatiko jis jam visai. Vaistukus taip pat skiedziu vandenuku. Tai dabar jau vyrukas po kelis saukstelius buna ir su malonumu atsigeria. Manau, labai individualu su tuo vandenuku. Pagal situacija... Maziukai dazniausiai megsta tik mamos pieniuka bigsmile.gif , tai jei nera reikalo, negi kisi ta vandeni g.gif
Atsakyti
O jeigu pati nemaitinu,o misinukais,per tokius karscius 10dienu leliukui ar galima duoti vandens?? blink.gif Bo jis toooooks neramus....atrodo,kad atsigert butu ne prosal... ax.gif

QUOTE(rutast @ 2006 07 08, 15:34)
Iki puses  metukų jokio papildomo maisto duoti nereikia nei gerti, kai maitini savo pienuku smile.gif

o jeigu nemaitini savo pienu,ar galima duoti 2 sav vaikui vandenuko? 4u.gif Juk tokie karsciai...o jei galima tai kiek ir ka? 4u.gif Aciu.
Atsakyti
Mano maziukui trys savaites. Pavalgo mamos pienelio, bet po valandeles vel neramus, tai labai padeda, kai atsigeria virinto vandenuko, juk taip karsta... Manau zalos tai nedaro
Atsakyti
Aciu,nuraminai 4u.gif O kiek galima i diena duoti? O is karto po valgio ar galima? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(anakonda1983 @ 2006 07 09, 13:29)
As mazdaug ta pati noriu paklausti apie vandenika.Sesuo savo dukrytei duodavo vandenelio su medum,kai ji buvo poros menesiu,gal net mazesne.Pas mane bus berniukas nestuke.gif ,tai ji sako kad butinai reikia jam duoti atsigert,nes kitaip paskui kepenys bus sugadintos.Ka jus mamykes manot? g.gif  verysad.gif

jei maitini savo pienu - nieko papildomai duoti nereikia. ish kruties maitinimo pradzhioje bega labai skystas pienukas kaip vandenelis - jo 2.gif ir atsigeria, o paskui tirshtesnis - to pavalgo. be to, pieno sudetis keichiasi priklausomai nuo vaikelio amzhiaus ir metu laiko.
o medus tokiam mazhiukui ish vis negerai, nes stipriai alergizuoja.
Atsakyti
su tom kurios pacios maitina tai viskas aisku,o su tom kurios pacios nemaitina? Kad per daug nedavus... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce @ 2006 07 11, 17:48)
su tom kurios pacios maitina tai viskas aisku,o su tom kurios pacios nemaitina? Kad per daug nedavus... blink.gif

nemanau, kad vaikelis gali ishgerti daugiau, negu jam reikia...
Atsakyti
neduodu nieko, ir pritariu daugelio mamikiu nuomonei, kad pienukas mamytes yra pats geriausias gerimas mano mazyliui biggrin.gif .
nors laaabbbaaaaiii daug tetulyciu, uoswieniu ir kt.personu sako DUOK VANDENUKO!!!!-bet as tik nusisypsau ir duodu papuka biggrin.gif ...juk mums tik 2men..o ir pienukas pats pirmas kuri geria vaikiukas yra skystas apie 85proc.vandens jame thumbup.gif -tai taip ir atsigeria.
Atsakyti
as savo vyresneliui neduodavau,nes gere MP thumbup.gif o va panele liko nuskriausta,maitinau tik 1.5 men.,dabar geria misinuka,kartu ir vandenuka pradejom gert,ypac dabar kai taip karsta,jug nori ir zmogeliukas gert ax.gif

Su pirmu tai N kartu man visos mociutes sakydavo-oj,duok vandenuko doh.gif .Anyta vis stebejosi kas cia per taisykles siuolaikiskos,kad vandens neduodu,net ejo pas kaimyne (19m maliavka) klaust ar ji duodavo savo maziui vandens blink.gif doh.gif Atrodziau kaip fool.gif O mums buvo dzyn,mes gerem MP ir buvom patenkinti. Bet uzuot dabar ji vel stebesi,kad per 3m vel taisykles pasikeite,kodel dabar duodu mazei vandeni lotuliukas.gif kazkaip nesupranta ji kuom skyriasi MP nuo misinuku doh.gif
Atsakyti
[quote=awiux,2006 07 12, 17:44]
neduodu nieko, ir pritariu daugelio mamikiu nuomonei, kad pienukas mamytes yra pats geriausias gerimas mano mazyliui biggrin.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na aš šiaip irgi prieš tuos vandenukus ir arbatėles kai vaikas maitinamas MP. Tačiau kai buvo tokie karščiai šiek tiek duodavau atsigerti vandenuko.Beto ir gydytoja rekomendavo kai taip karšta duoti atsigerti vandenuko, iki 100 ml. per dieną gali išgerti. Maniškei niekad ir neišgerdavo tiek, daugiausia apie 60 ml. Kai nenorėdavo tai neįsiūlysi nė pro kur, maldavo soskę po burną ir viskas, o kartais taip godžiai atsigerdavo kad net gražu žiūrėt būdavo. Tai ir suprask kaip nori, duot ar ne?
Atsakyti
As saviskei tai nedaviau jokios arbateles ar vandenuko, nors mamos, anytos, tetu ir visu aplinkiniu teroras jau is pusiausvyros buvo isvede. Kazkaip atsilaikiau, dar Kristinai, is Semetos kursu, paskambinau ir apsiraminau. biggrin.gif
Atsakyti