Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

QUOTE(e770v @ 2008 03 13, 12:50)
šaunulės  4u.gif  aš irgi seniai noriu šio aukso,,, bet kur jį ispanijoje gauti,,,  doh.gif  arba kaip ji čia bent jau atsigabenti...  verysad.gif  cray.gif

O tai nera ten pirkti lanku? blink.gif Paprasyk tegul atgabena tie kas su automobiliu vyksta i lt,gal atvestu,juk daug svorio neuzima mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va, pridaviau ta mazensi lanka ir isigijau plastmasini, i kuri pirpyliau druskos. svoris gerulis, tik va, jos forma deformuojasi o del to, jo sukimasis prasteja... ale turiu ir metalini, tai su tuo super thumbup.gif . tik man jis lengvokas, nezinau kaip ji pasunkinti, ka jus darote?
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2008 03 14, 10:39)
nu va, pridaviau ta mazensi lanka ir isigijau plastmasini, i kuri pirpyliau druskos. svoris gerulis, tik va, jos forma deformuojasi o del to, jo sukimasis prasteja... ale turiu ir metalini, tai su tuo super thumbup.gif . tik man jis lengvokas, nezinau kaip ji pasunkinti, ka jus darote?

o kaip tu jį pripylei? man plastmasinis jau irgi per lengavas. gal kokias tris dienas raumenukai jautėsi, o dabar nieko schmoll.gif noriu sunkesnio, bet metalinių tooookios kainos blink.gif 80 ar 70 lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2008 03 14, 09:39)

Suklijuok abu lankus gal ir tas nesideformuos plastmasinis ir metalinis pasunkės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2008 03 14, 12:28)
Suklijuok abu lankus gal ir tas nesideformuos plastmasinis ir metalinis pasunkės  mirksiukas.gif

galvojau apie tai, ale tas plastmasinis mazesnis ant keliu centimetru verysad.gif
Atsakyti
Idomu butu suzinoti, kiek laiko (minuciu ) jus lanka sukate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fyfuke @ 2008 03 13, 22:52)
O tai nera ten pirkti lanku? blink.gif Paprasyk tegul atgabena tie kas su automobiliu vyksta i lt,gal atvestu,juk daug svorio neuzima mirksiukas.gif

gal ir yra... tik rast manau labai sunku doh.gif
reiks kaipnors susiorganizuot ir atsigabent 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 03 14, 16:53)
Idomu butu suzinoti, kiek laiko (minuciu ) jus lanka sukate?  g.gif

Lanka nusipirkau Macig Hoop sukau vasara, paskui aptingui padejau i sali, dabar jau 2menesi suku kiekviena diena po 15-20 min smile.gif is pradziu neisikdavau nei minutes, nes jis man buvo didelis, sunkus doh.gif blush2.gif bet dabar jau pripratau ir valanda galeciau turbut issukti rolleyes.gif
Atsakyti
Sukti aplink liemeny suvirinta aliumininį laidą 180 kvmm. blush2.gif
Atsakyti
oho blink.gif nelabai tikejau kad lankas gali tikrai taip padeti!!! as pati noreciau savo liemeni padailinti, tai dabar irgi susimasciau akd reikes gal paieskoti namie to lanko, nes pamenu kad is po vaikystes dar buvo kazkur giliai uzsleptas biggrin.gif reikia pries vasara pradeti labiau save myleti bigsmile.gif cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(studente86 @ 2008 03 20, 18:56)
  reikia pries vasara pradeti labiau save myleti bigsmile.gif  cool.gif  biggrin.gif

Ne tik pries vasara, bet visa laika reikia save myleti biggrin.gif
Sekmes ieskant lanko 4u.gif
Atsakyti
Na jei norit atsikrayt pilvuko tai patarciau kilnot kojas ( pakelus kojas minti ir pan..) Na, o presiuka stiprint,tai tada geriausiai atsilenkimai.. (mano mylimiausi wub.gif ).. ivairiomis kryptimis (turiu omeni sukiojantis i kaire, desne ir daug kitu..) na, o del lanko - turiu ji nusipirkti!!!!! thumbup.gif
Atsakyti