Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

turiu ir as, bet nauja toki, sunkus labai ir vadinasi magnetinis hoola hoop. tipo jeigu suki 10 min per diena lemuo suleknieja iki 10 cm. g.gif bet tik pradejau-meliniu ziauriai daug, ir sunku su vaiku, jei uzgausi, tai ne toks kaip plastikinis. bet kol kas mam patinka. kai pasieksiu rezultatu, duosiu zinot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chernoglazaja @ 2008 03 29, 15:32)
turiu ir as, bet nauja toki, sunkus labai ir vadinasi magnetinis hoola hoop. tipo jeigu suki 10 min per diena lemuo suleknieja iki 10 cm. g.gif bet tik pradejau-meliniu ziauriai daug, ir sunku su vaiku, jei uzgausi, tai ne toks kaip plastikinis. bet kol kas mam patinka. kai pasieksiu rezultatu, duosiu zinot rolleyes.gif

Man ir sonai visi buvo melyni doh.gif bet tik pradzioje ir isukdavau tik kokia minute, krito jis man doh.gif o dabar nei sonai melyni ir issuku jau kiek noriu kol nepabosta, suku kekviena diena saziningai po 15-20 min ryte, kol vaikai miega ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chernoglazaja @ 2008 03 29, 15:32)

o kur toki pirkai?
Atsakyti
Kiek su metaliniu lanku vargo, antrą dieną suku ir mėlynių mažų aplink liemenį, ir neber tokio entuziazmo besukt tą lanką...
Atsakyti
kur gaut tu magnetiniu lanku? topsecret.gif
Atsakyti
Sukau ir as lanka, taip pat krito, ir kaip skaudziai krenta kai uzkliuna koki kauleli doh.gif tik gaila taip ir neismokau issukt ilgeu nei kelis ratus biggrin.gif, nors mazai laiko ir tesukau ji, pastojau smile.gif Jau planavau jo nebeimt i rankas, bet cia paskaicius nusprendziau, kai pagimdysiu savo atzalele ir vel pradesiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yurgita @ 2008 05 02, 12:07)
kur gaut tu magnetiniu lanku?  topsecret.gif

aha ir man idomu?kur pirkti nei viena neišduoda g.gif
Atsakyti
susidomejau ir as tuo magnetiniu hoola hoop lanku.
Ieskojau internete, kol kas nieko neradau.
Isduokit paslapti, kur galima isisgyti ta lanka, prasau listen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaida: 22 gegužės 2008 - 21:01
QUOTE(klaida @ 2008 05 22, 22:00)
susidomejau ir as tuo magnetiniu hoola hoop lanku.
Ieskojau internete, kol kas nieko neradau.
Isduokit paslapti, kur galima isisgyti ta lanka, prasau listen.gif

o jus magnetiniu hoola hoop vadinat ,lankus acu hoop ir magig hoop??
patingejau visa temele skaityti,Ju daug yra rusijos saituose ,bet siuntimas is Rusijos brangus,reikia ieskot pas Vokiecius,arba per ebay,paieskokit temoje internetiniai parduotuviai,ten viena mamyte padeda uzsakyneti per ebay

nezinau ,kiek sveria magnetinis,bet plastmasiniai aciu hoop gan sunkus,manau kad gal magik -buvo parasyta??? tai ne magnetinis,o nuo zodzio stebuklas,tipo stebukla darantys.
ir laabai sunku lanka tikrai nepatartina sukti,nes galima pazeisti vydaus organus,tai gali daryti tik treniruotas zmogus.
as kai vaikas salia niekad nesuku laanka,tai labai povojinga doh.gif doh.gif
suku tik tada kai vaikas lovoje ir zinau kad i kambari neisbegs..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatiaska: 22 gegužės 2008 - 22:29
tai ką nusivyliau kam man tas geras lankas jei aš plasmasinio nepasuku turbut perstoras liemuo.gili depresija taip tikejausi susiplonint liemenį. sad.gif sad.gif
Papildyta:
tai ką nusivyliau kam man tas geras lankas jei aš plasmasinio nepasuku turbut perstoras liemuo.gili depresija taip tikejausi susiplonint liemenį. sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2008 05 23, 11:28)
tai ką nusivyliau kam man tas geras lankas jei aš plasmasinio nepasuku turbut perstoras liemuo.gili depresija taip tikejausi susiplonint liemenį. sad.gif  sad.gif

Man atrodo, kad liemens apimtis neturi itakos lanko sukimui. O gal as klystu?
Pazystu viena kudena, kuriai niekaip neiseina pasukti lanko cool.gif
Reikia jausti lanka.
Sekmes mokantis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 05 22, 23:24)
o jus magnetiniu hoola hoop vadinat ,lankus acu hoop ir magig hoop??
patingejau visa temele skaityti.

As tiksliai nezinau kaip ten tie lankai vadinasi. verysad.gif Paskaitinejau sia tema ir radusi nukopijavau tai kas buvo parasyta. As turiu metalini lanka, bet jis labai lengvas (aliuminis) ir noreciau kazko kito, tai ir susidomejau tais lankais. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 05 23, 14:14)
Man atrodo, kad liemens apimtis neturi itakos lanko sukimui. O gal as klystu?
Pazystu viena kudena, kuriai niekaip neiseina pasukti lanko  cool.gif
Reikia jausti lanka.
Sekmes mokantis  4u.gif
Papildyta:
ačiū vis bandau dar išmokt nors jau ir šonai melynuot pradeda. blush2.gif  blush2.gif

Atsakyti