Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

QUOTE(Salomeja @ 2005 03 13, 22:16)
man atrodo nebemoku lanko sukt sad.gif. anksciau po valanda issukdavau, o dabar krenta. gal pilvas per didelis ar ka:(

Ir man is pradziu taip buvo biggrin.gif Jau buvau pradejusi galvoti kad veltui ji pirkau g.gif Bet dabar viskas thumbup.gif Kiekviena diena vis ilgiau ji islaikau nenukritusi thumbup.gif
Nenusimink, ir tau viskas bus OK mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FaJnuLka @ 2005 03 02, 15:44)
Mano kaime [t.y mano miestely] yra pirkti tik plasmasiniai tokie lankai, lengvi:) ar tinka toks? nes šiaip norėčiau nusipirkti geležinį, bet nėra tokio stebuklo pas mus smile.gif ar tinka ir tas plasmasinis?

Sveikutės 4u.gif Esu gavusi metalinį lanką iš savo vyro dovanų biggrin.gif (pati paprašiau ax.gif ). Tai kai sukdavau kiekvieną dieną po valandą, tai padėjo.( sukdama klausydavau muzikos, žiūrėdavau tv, kad laikas greičiau prabėgtų mirksiukas.gif )
Jis pirko jį sporto prekių parduotuvėj, kainavo apie 50-60lt.
Turiu ir plasmasinį, bet jis per lengvas ir naudos mažai. schmoll.gif Mėlynių nuo metalinio nelikdavo, bet po ilgesnės pertraukėlės pasukus, vaikščiodavau, kaip suvažinėta biggrin.gif
Kai dar mokykloje mokiausi, tai sukdavau po kelis metalinius- va ten tai tikrai jausdavosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
aha, ir mes po kelis sukdavom. kaifas kai jauti kad kazka darai.
Atsakyti
Niu va, pradzia padariau su plastmasiniu lanku.. Dabar jau reiktu metalio. Bet jis man per brangus cry.gif Gal kuriai nors jo nebereikia ir galetu padovanoti ax.gif Arba nebrangiai parduoti mirksiukas.gif Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
jau prisiminiau kaip sukt, bet tik 7 minutes tepasukau:((
Atsakyti
Na ka, baiges sventes. teks lankui vel dirbti smile.gif
Atsakyti
O as lanko sukima turesiu atideti kazkuriam laikui.. Nes neseniai isiveriau bambaskara mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2005 03 30, 11:03)
Na ka, baiges sventes. teks lankui vel dirbti smile.gif

Gal jau matosi kokie nors rezultai mirksiukas.gif

Atsakyti
Rezultatai tik tokie kad ilgiau iseina lankuti pasukti:)
Atsakyti
Labas mergaičiukės, aš naujokė bet dažnai čia paskaitinėju ir kuo nors pasinaudoju. Ačiū, na va aš jau kažkur mėnesiuką suku lanką 3kartus per savaitę nes taip pat mėlynių atsiranda, tai truputėli sumažėjo apimtis bet labai nažymiai, tad stengsiuos ir toliau sukti lanką truputėli kojytes pakilnoti gal kaip nors iki vasaros pagražės mano kūnas. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2005 04 14, 10:20)
Labas mergaičiukės, aš naujokė bet dažnai čia paskaitinėju ir kuo nors pasinaudoju. Ačiū, na va aš jau kažkur mėnesiuką suku lanką 3kartus per savaitę nes taip pat mėlynių atsiranda, tai  truputėli sumažėjo apimtis bet labai nažymiai, tad stengsiuos ir toliau sukti lanką truputėli kojytes pakilnoti gal kaip nors iki vasaros pagražės mano kūnas. laugh.gif

Svarbiausia netingeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, tai kaip sekasi sukti lanką? Ar jau matote kokius nors rezultatus? Man tai truputėli apimtis ties krutine matosi, tik nežinau kaip tai atsitiko nes suku lanką par juosmenį. O gal taip turi būti g.gif .
Atsakyti