Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

Na,o as sukau metalini lanka lygiai metus kiekviena diena po valanda ir negaliu pasakyti,kad mano talija buvo labai daili.Taigi nustojau,nes radau labai efektyvu pratima po kurio talija tapo labai liekna thumbup.gif
Cia turbut kaip kam tas lankas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantina @ 2008 11 14, 21:57)
Na,o as sukau metalini lanka lygiai metus kiekviena diena po valanda ir negaliu pasakyti,kad mano talija buvo labai daili.Taigi nustojau,nes radau labai efektyvu pratima po kurio talija tapo labai liekna thumbup.gif

Ir koks gi tas pratimas? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, perskaiciau visa tema ir taip pat susisgundziau lanko sukimu ax.gif . Taigi isigijau as "Hula magic hoop" lanka, ir va po keliu dienu sukimo turiu daryti pertraukele, nes melynes tai nerealios, bet tik ant vieno sono ( bet cia turbut kad neteisingai suku) lotuliukas.gif .

Papildyta:
QUOTE(jolantina @ 2008 11 14, 20:57)

Gal gali pasidalinti tuo efektyviu pratimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantina @ 2008 11 14, 19:57)
nes radau labai efektyvu pratima po kurio talija tapo labai liekna thumbup.gif

Tai ar pasidalinsite patirtimi? 4u.gif
Atsakyti
Nežinau ar suprasit,bet:
Atsigulkite pusiau sėdomis ant šono ir atsiremkite alkūne,kairysis kelis sulenktas,o dešinė koja ištiesta priešais jus.Pakelkite savo kūną ir laikydami pėdas laisvai lygiagrečiai grindims,kilnokite dešinę koją aukštyn ir žemyn.Pakartokite judesius ant kito šono. thumbup.gif
Papildyta:
Turiu dar vieną pratimą:
1.Atsigulkite ant šono pasirėmę alkūne,sulenkę kelius,pėdos už jūsų.2.Laikydami alkūnę tiesiai pečių lygyje,kitą ranką uždėkite ant klubo ir pakelkite klubus nuo grindų.Palaikykite ir atpalaiduokite.Pakartoti judesius ant kito šono.Šitas dar geresnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantina @ 2008 11 15, 12:07)
Nežinau ar suprasit,bet:
Atsigulkite pusiau sėdomis ant šono ir atsiremkite alkūne,kairysis kelis sulenktas,o dešinė koja ištiesta priešais jus.Pakelkite savo kūną ir laikydami pėdas laisvai lygiagrečiai grindims,kilnokite dešinę koją aukštyn ir žemyn.Pakartokite judesius ant kito šono. thumbup.gif
Papildyta:
Turiu dar vieną pratimą:
1.Atsigulkite ant šono pasirėmę alkūne,sulenkę kelius,pėdos už jūsų.2.Laikydami alkūnę tiesiai pečių lygyje,kitą ranką uždėkite ant klubo ir pakelkite klubus nuo grindų.Palaikykite ir atpalaiduokite.Pakartoti judesius ant kito šono.Šitas dar geresnis thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Pirmojo pratimo nelabai supratau ax.gif
Antras aiskesnis, reiks pameginti.
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2008 11 14, 20:28)
niekaip neapsisprendziu kokio svorio pirkti 0.78,1.5,3.3kg.gal galite patarti.norisi kad jaustusi,bet bijau kad nebutu per sunkus. 4u.gif

o kaip atrodo tas lankas?? ar plstmasinis ar su maszokliais????
sunku patarti nes jei ankscia esi spartavusi i t.t., gali imti sunkesni,je ne tai vydutini,pats pirmas per lengvas svoris
Papildyta:
QUOTE(jolantina @ 2008 11 14, 20:57)

Va ir as sakau kad metalinis schmoll.gif man nelabai patinka,per mazas,be masazo ploksciu ir t.t
abejoju kad butu greitas rezultatas,jei tiktai yra problemu.
kitas reikalas-spec.mazasinis,aciu hoop,haala hoop

kokius pratimus darai jei nepaslaptys blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantina @ 2008 11 15, 13:07)
Nežinau ar suprasit,bet:
Papildyta:
Turiu dar vieną pratimą:

o kiek laiko daret tuos pratimukus, kada pastebejai pakitimus? smile.gif ir po kiek pakilimu darot ant vieno sono?
Atsakyti
Aš darydau kiekvieną dieną be išimčių,po 40 - 50 pakilimų kiekvienai pusei,tai rezultatas (bent jau man) buvo matyti po savaitės- pusantros drinks_cheers.gif .(bet kadangi aš ir šiaip visą laiką sportuoju ir didesniais krūviais,tai nežinau kaip kitoms bus,nes kiekvienai skirtingai,priklauso no to,kiek ten riebaliukų).Gali būti iš pradžių per sunku,tai manau pagal galimybes rinktis reikia.(rekomenduojama pirmą savaitę kiekvienam šonui po 30.(Padarai kairiam 15,tada dešiniam 15 ir vėl kairiam,dešiniam,kol 30 gaunasi)
Papildyta:
Simpatiaska žvilgtelėk aukščiau smile.gif

Papildyta:
[B]KLAIDA Na,bandau paaiškinti:

Jei guli ant kairiojo šono,kairiosios alkūnės,tai kairė koja ištiesta,o dešinė sulenkta(kelis turi "žiūrėti" į lubas)Taip gulėdama, remdamasi alkūne ir dešiniosios kojos pėda į žemę,kilnoji kairę koją.
Darant su kitu šonu viskas tas pats,tik pasikeičia kojos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantina: 15 lapkričio 2008 - 19:43
Radau labai geru pratimu,tik deja rusidkai parasyta
http://www.justlady.ru/fitness/2381/
Atsakyti
QUOTE(jolantina @ 2008 11 15, 19:35)
Jei guli ant kairiojo šono,kairiosios alkūnės,tai kairė koja ištiesta,o dešinė sulenkta(kelis turi "žiūrėti" į lubas)Taip gulėdama, remdamasi alkūne ir dešiniosios kojos pėda į žemę,kilnoji kairę koją.
Darant su kitu šonu viskas tas pats,tik pasikeičia kojos smile.gif

Dabar supratau, geras pratimas... thumbup.gif

Man po 2 savaiciu metalinio lanko sukimo pasimate rezultatai thumbup.gif
Kadangi lanka suku jau ne vieni metai, visa sukimo technika perpratau, tai jokiu melyniu, jokiu skauduliu ax.gif
Bet prie lanko sukimo + Jolantinos pratimai = visai geras rezultatas lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti