Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

Reiks ir man tuos pratimukus isbandyti. As turiu dar pora CD su ivairiais pratimais, tai mano vyras klausia " tai kiek kartu per diena reikia juos ziuret? " lotuliukas.gif
O lanka dabar suku ant megztinio, maziau sonai skauda. Beja tuos Hula magic lankus galima pasisunkinti, reikia tik papildomai nusipirkti tokius metalinius sratukus, jie sveria apie 1 kg. thumbup.gif Kai pirkau lanka man siule, bet as atsisakiau, nes ir be sratuku visa melyna. ax.gif
Atsakyti
[quote=Simpatiaska,2008 11 15, 16:35]
o kaip atrodo tas lankas?? ar plstmasinis ar su maszokliais????
sunku patarti nes jei ankscia esi spartavusi i t.t., gali imti sunkesni,je ne tai vydutini,pats pirmas per lengvas svoris

lankas su masazuokliais,as ir manau rinktis vidurini mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu labai jolantina uz toki issamu paaiskinima, dabar jau kibsiu i darba, kad tik isnyktu tie lasinukai, o po gimdymo ju tikrai nemazai doh.gif bandysiu ir as pratimuka + lanka ir ziuresiu kas gausis, tikiuosi geriausio lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano liemuo nelabai gražus, paskaitinėjau čia pas jus ir užsimaniau lanko biggrin.gif Bet rupūžės brangūs. g.gif
Atsakyti
as siandien uzsisakiau lanka 1.5kg,tikiuosi nebus per sunkus ax.gif
Atsakyti
Nėra už ką sypsenelex !Smagu,kad naudinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 11 16, 16:09)
bandysiu ir as pratimuka + lanka ir ziuresiu kas gausis, tikiuosi geriausio  lotuliukas.gif

rezultatas tikrai bus mirksiukas.gif
Man vien nuo lanko ir mazesnio kiekio maisto rezultatas po 2 savaiciu pasimate ax.gif
O jei dar ir pratimai....tai is viso liuks turi buti.
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 11 17, 10:32)
rezultatas tikrai bus  mirksiukas.gif
Man vien nuo lanko ir mazesnio kiekio maisto rezultatas po 2 savaiciu pasimate  ax.gif
O jei dar ir pratimai....tai is viso liuks turi buti.

Sveikos "lankistes" va suku as savajy lanka jau kelios dienos ir laukiu tu didziuju melyniu bet kolkas nieko nera.Tik skauda visus raumenis,ir labiausiai pradeda skaudeti kai sukti pradedu doh.gif .Bet vistiek kiekviena diena apsuku po 100kartu ax.gif ,ir pati savimi geriuosi kuo daugiau suku tuo ilgiau iseina issukti ax.gif sendien pavyko issukti 25kartus iki nukrito lankas. smile.gif Tik va rupuze krisdamas taip trenke per koja kad ojojoj doh.gif .(pati kalta kisau koja nes bijojau kad lankas nuo smugio sulus unsure.gif ).
Tik va pratimus cia aprasytus niekaip nepavyko atlikti nu nezinau gal as ka blogai darau nes kai atsigulu ant sono man labai skauda kluba verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2008 11 18, 16:50)
Sveikos "lankistes" va suku as savajy lanka jau kelios dienos ir laukiu tu didziuju melyniu bet kolkas nieko nera.Tik skauda visus raumenis,ir labiausiai pradeda skaudeti kai sukti pradedu doh.gif .Bet vistiek kiekviena diena apsuku po 100kartu  ax.gif ,ir pati savimi geriuosi kuo daugiau suku tuo ilgiau iseina issukti ax.gif sendien pavyko issukti 25kartus iki nukrito lankas. smile.gif Tik va rupuze krisdamas taip trenke per koja kad ojojoj doh.gif .(pati kalta kisau koja nes bijojau kad lankas nuo smugio sulus unsure.gif ).
Tik va pratimus cia aprasytus niekaip nepavyko atlikti nu nezinau gal as ka blogai darau nes kai atsigulu ant sono man labai skauda kluba verysad.gif .

Jei teisingai suku, tai ir negali buti melyniu doh.gif Pas mane nei vienos melynes nebuna. Suku po puse val. kasdien. Raumenis skaudeti gali tik pradzioje, po to nebeskaudes ax.gif Jei krenta lankas, geriau gaudyk ranka cool.gif
Nors sukant lanka megstu laikyti rankas virs galvos arba iskelus i virsu.
Ir sukti lanka pradedu leciau, po to greiciau, o ant galo vel suletinu.
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 11 18, 21:34)
Jei teisingai suku, tai ir negali buti melyniu  doh.gif  Pas mane nei vienos melynes nebuna. Suku po puse val. kasdien. Raumenis skaudeti gali tik pradzioje, po to nebeskaudes  ax.gif  Jei krenta lankas, geriau gaudyk ranka  cool.gif
Nors sukant lanka megstu laikyti rankas virs galvos arba iskelus i virsu.
Ir sukti lanka pradedu leciau, po to greiciau, o ant galo vel suletinu.

O kaip reikia sukti teisingai?, nes as jau nebegaliu man ant vieno sono tokios melynes doh.gif As turiu lanka su masaziniais rutuliukais, tai ir mielynes tokiais taskai. Ir matyt vis i tas pacias vietas kliuna, nes tie taskai juodi lotuliukas.gif
O ant kito sono nera g.gif Paliks liemuo nesimetriskas. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemura @ 2008 11 18, 20:42)
O kaip reikia sukti teisingai?, nes as jau nebegaliu man ant vieno sono tokios melynes  doh.gif As turiu lanka su masaziniais rutuliukais, tai ir mielynes tokiais taskai. Ir matyt vis i tas pacias vietas kliuna, nes tie taskai juodi  lotuliukas.gif
O ant kito sono nera  g.gif  Paliks liemuo nesimetriskas. lotuliukas.gif

Reik sukti ant liemens, o ne ant klubu. klubus tik judinam, o sukam ant liemens.
Mano vyras sako, nesuprantu, atrodo, kad tu stovi vietoje, o lankas sukasi lotuliukas.gif
Nesvarbu, kad lasinukai ant klubu, bet juos judinant jie judinasi ir tuo paciu liemuo ploneja. o melyne su laiku praeis mirksiukas.gif

Bandyk sukant lanka, kojas peciu plotyje laikyti ir rankas i virsu iskelusi, isitempti visa, kaip styga.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaida: 18 lapkričio 2008 - 21:11
Na va mergaites galiu pasidziuagti rezultatais,jau daugiau nej menesi suku lanka masazini (kuri turiu senai tik kazkaip aptingejau),jau nesakysiu koks buvo liemuo g.gif ,bet per ta menesi sumazejo ,negaliu patiketi 15 sm doh.gif

Aisku cia ne tik lanko deka, derinau maista ,2 kartus per savaite dariau masazus (pati sau tokiu mediniu prietaisu) su spec.kremais anticeliulitiniais,su alejukais,dariau pratimus,presui,ir su pagaliu (tai kai pagaliukas ant peciu,siek tiek ziemiau ir reikia suktys i sonus,kazkada man treneris sake kad labai efektingas pratimas),spec pagalio neturiu tai naudoju ta metalini nuo dulkiu siurblio (gerai kad vyras darbe,nemato lotuliukas.gif ).

pilvukas labai sumazejo,nes po gimdymo buvo kazkoks minkstas per daug,dabar ziuriu ketesnis 4u.gif
Atsakyti