galiu pasakyt kad man taip pat skaudėjo ypač pirmas dienas
nu bet mėlyniu tai nebuvo
QUOTE(Spyrga @ 2005 11 04, 14:05)
truputi ne i tema parasysiu
bet paskaicius prisiminiau viena anekdota - nutare vyras, kad zmonai reikia siek tiek suliekneti ir nupirko jai lanka. parnese namo, uzmove, ziuri - kaip tik 
Skaitau ir pati netikiu, kad lanko sukimas gali duoti tokius rezultatus..... Kiek laiko ir kaip dažnai tą lanką reikia sukti
aš stengiuosi sukti kasdien 10-15 min
o iš pradžių sukdavau tik kas antrą nes labai skaudėjo šonus
QUOTE(winter @ 2005 11 20, 17:53)
aš stengiuosi sukti kasdien 10-15 min
o iš pradžių sukdavau tik kas antrą nes labai skaudėjo šonus 
nu va aš vakar užsimaukšlinau lanką ant savo lašiakų
pirmą dieną išsukau penkiolika minučių, ojojoj kaip iš pradžių skaudėjo šoniukus, ale įsisukau ir praėjo, tik pumpą gavau
šiandien šonus šiek tiek skaudena, net bijau bandyti
mano lankas aliuminis pripildytas smėliuko
nu ką lauksime rezultatų
o jau mano lankas
oh
niekur aš neradau aliuminio tai į paprastą lanką pripyliau druskos
bet dabar to svorio man visiškai užtenka
QUOTE(winter @ 2005 11 23, 14:12)
o jau mano lankas
oh
niekur aš neradau aliuminio tai į paprastą lanką pripyliau druskos
bet dabar to svorio man visiškai užtenka 
gerai kad yra tokiu isradingu merginu
vat man įdomu kaip su tais papildymais
Ar netrukdo paskui jie sukti? juk lanko viduje tai tas užpildas juda, gali netolygiai pasiskirstyt...
tikrai netrukdo
pas mane pilnut pilnutėlis minusas tik toks kad iš pradžių jis man per sunkus atrodė
tiesa nepasakiau prieš tai užpilas buvo vanduo
nu va jau nebesuku lanko kuris laikas nes gavau dovanų abonimenta į sporto klubą
pasidalinsiu savo patirtim
...suku lanka jau savaite, kasdien po 20 min.,ant sonu tai tikrai jauciasi,kad sutvirtejo,nezinau kaip su apimtim,nes nesimatavau,na pats pilvas tai kaip buvo nieko gero taip ir teber...pradzioj buvo azartas,bet dabar jau darosi nuobodu
,bus matyti kaip toliau,nes dabar savaitgalis,o isheiginem d. jokiu sportu-tinginiauju.o lankas mano plastmasinis,bet kazkokio skyshcio pripiltas,nes kliuksi...cia kazkuri rase,kad suka ant klubu...,pabandziau-vaje
mistika kazkokia,niekaip nesiseka...
nu va merginos, pasukau ir as lanka, tai zinokit mano visas pilvas raudonas, nors lankas pripiltas druska yra.bet jis man vis krenta ir krenta, kai nebuvo druskos nekrito, jauciu netoligiai pasiskirsto.bet pradziai apsildysiu savo soniukus ir pilva su tokiu lanku, nes jauciu po gelezinio nezinau kas butu