Prisiskaičiau čia jūsų pasakojimų,tai ir aš nusipirkau net 8 lankus.Maniau,kad tiek reikia.Bet dabar supratau,kad man ir 3 pakaks.Gal dar norit kas nors 2 lankus pirkti?Jie tikrai geri,aliuminiai,skersmuo 90CM.jEI KAS RAŠYKIT A/Z.oAŠ BANDYSIU RYŠKINT LIEMENĮ,NES DABAR JO NESIMATO

as irgi pradejau sukti, kol kas pokyciu jokiu, tik labaisonusskauda ir nugara...
Nu, maža kai buvau tai ištisai lanką sukdavau, dabar iki kol dukra nesulaužo, tai pasuku.
mhm... seniau ir as sukau lanka
oj kaijp man patiko ji sukti,ir liemuo buvo pavydetinaij dailus... bet kai isiskrasuciau,teko palikti pas tevus...
bet dabar man atrodo as vel pradesiu ji sukti
jei ne del poveikio,tai del malonumo

bet dabar man atrodo as vel pradesiu ji sukti

paskaičius šitą temą ir aš pradėjau sukti lanką
lauksim rezultatu

lauksim rezultatu

as sukdama lanka,praeita vasara labai sulieknejau
nuo liemens turbut kokia 10cm dingo,nematavau..bet talija buvo labai grazi,ir pilvukas plokstesnis
dabar vel pradedu sukti ,ziuresim kaip bus
dar ir sportuot pradejau klube

nuo liemens turbut kokia 10cm dingo,nematavau..bet talija buvo labai grazi,ir pilvukas plokstesnis

as turiu tik plasmasini
tai nejau jis tikrai jokios naudos neduoda
Celeste,o koki tu sukdavai???plasmasini ar metalini???ir po kikek min???ir ar kekviena diena???
va kiek klausimu prirasiau

Celeste,o koki tu sukdavai???plasmasini ar metalini???ir po kikek min???ir ar kekviena diena???

QUOTE(Celeste @ 2006 09 21, 19:40)
as sukdama lanka,praeita vasara labai sulieknejau
dar ir sportuot pradejau klube 

neįtikėtina

ir as cia masciau, kad lankas butu puiku. jau 5 menesiai po gimdymo, bet pilvas nei i kaire nei i desine
apie du menesius sportuoju klube, vasara vazinejau dviraciu, bet niekas nevyxta. kiek zinau, tai dar labai svarbus lanko dydis, t.y. apimtis, ji turi buti tinkama, nei per didelis nei per mazas, turiu savo vaikystes viena lanka, bet jis jau mazokas. prisimenu kaip sukdavau vaikysteje, jai nekalbat apie kelis, mokejau visaip juo svaldyti, nuo kaklo iki kojos pirstu ir panasiai
o db tik cm ant liemens skaiciuoju. sunkoka kai tixlas minus 20 cm

QUOTE(likija @ 2006 09 24, 12:20)
as turiu tik plasmasini
tai nejau jis tikrai jokios naudos neduoda

Sukau aliumini,kasdien po 45min

QUOTE(lijo @ 2006 09 24, 13:21)
tai vat sukau lanka,kazkiek matyt mityba pagerejo,nes buvo vasara,ir taip nukeliavo kazkur 12kg ir atsirado pagaliau liemuo

QUOTE(Celeste @ 2006 10 27, 23:05)
Sukau aliumini,kasdien po 45min
tai vat sukau lanka,kazkiek matyt mityba pagerejo,nes buvo vasara,ir taip nukeliavo kazkur 12kg ir atsirado pagaliau liemuo

super! ryt is pat ryto leksiu ieskot naujo lanko