Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

Prisiskaičiau čia jūsų pasakojimų,tai ir aš nusipirkau net 8 lankus.Maniau,kad tiek reikia.Bet dabar supratau,kad man ir 3 pakaks.Gal dar norit kas nors 2 lankus pirkti?Jie tikrai geri,aliuminiai,skersmuo 90CM.jEI KAS RAŠYKIT A/Z.oAŠ BANDYSIU RYŠKINT LIEMENĮ,NES DABAR JO NESIMATO blush2.gif
Atsakyti
as irgi pradejau sukti, kol kas pokyciu jokiu, tik labaisonusskauda ir nugara...
Atsakyti
Nu, maža kai buvau tai ištisai lanką sukdavau, dabar iki kol dukra nesulaužo, tai pasuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziza: 30 rugpjūčio 2006 - 09:17
mhm... seniau ir as sukau lanka tongue.gif oj kaijp man patiko ji sukti,ir liemuo buvo pavydetinaij dailus... bet kai isiskrasuciau,teko palikti pas tevus... verysad.gif

bet dabar man atrodo as vel pradesiu ji sukti g.gif jei ne del poveikio,tai del malonumo tongue.gif
Atsakyti
Nokia, po kiek noretum uz lankus? as priglausciau..
anksciau dar mokykloje tv spoksodavau, dar po to smelio prisipyliau y jy kad rezultatas butu, bet tai pas mane figura tokia, kad liemuo nelabai matos. mamyte amžiną atilsy sakydavo kad as lenta - nes nėra liemens, reikia suprasti... blush2.gif
Atsakyti
paskaičius šitą temą ir aš pradėjau sukti lanką sokiai.gif
lauksim rezultatu rolleyes.gif
Atsakyti
as sukdama lanka,praeita vasara labai sulieknejau bigsmile.gif
nuo liemens turbut kokia 10cm dingo,nematavau..bet talija buvo labai grazi,ir pilvukas plokstesnis blush2.gif
dabar vel pradedu sukti ,ziuresim kaip bus rolleyes.gif dar ir sportuot pradejau klube mirksiukas.gif
Atsakyti
as turiu tik plasmasini verysad.gif tai nejau jis tikrai jokios naudos neduoda verysad.gif
Celeste,o koki tu sukdavai???plasmasini ar metalini???ir po kikek min???ir ar kekviena diena???
va kiek klausimu prirasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2006 09 21, 19:40)
as sukdama lanka,praeita vasara labai sulieknejau  bigsmile.gif
nuo liemens turbut kokia 10cm dingo,nematavau..bet talija buvo labai grazi,ir pilvukas plokstesnis  blush2.gif
dabar vel pradedu sukti ,ziuresim kaip bus  rolleyes.gif  dar ir sportuot pradejau klube  mirksiukas.gif

neįtikėtina bigsmile.gif gal gali patikslinti, kas ir kaip?
Atsakyti
ir as cia masciau, kad lankas butu puiku. jau 5 menesiai po gimdymo, bet pilvas nei i kaire nei i desine sad.gif apie du menesius sportuoju klube, vasara vazinejau dviraciu, bet niekas nevyxta. kiek zinau, tai dar labai svarbus lanko dydis, t.y. apimtis, ji turi buti tinkama, nei per didelis nei per mazas, turiu savo vaikystes viena lanka, bet jis jau mazokas. prisimenu kaip sukdavau vaikysteje, jai nekalbat apie kelis, mokejau visaip juo svaldyti, nuo kaklo iki kojos pirstu ir panasiai smile.gif o db tik cm ant liemens skaiciuoju. sunkoka kai tixlas minus 20 cm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(likija @ 2006 09 24, 12:20)
as turiu tik plasmasini verysad.gif tai nejau jis tikrai jokios naudos neduoda verysad.gif
Celeste,o koki tu sukdavai???plasmasini ar metalini???ir po kikek min???ir ar kekviena diena???
va kiek klausimu prirasiau 4u.gif

Sukau aliumini,kasdien po 45min blush2.gif

QUOTE(lijo @ 2006 09 24, 13:21)
neįtikėtina  bigsmile.gif gal gali patikslinti, kas ir kaip?

tai vat sukau lanka,kazkiek matyt mityba pagerejo,nes buvo vasara,ir taip nukeliavo kazkur 12kg ir atsirado pagaliau liemuo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2006 10 27, 23:05)
Sukau aliumini,kasdien po 45min  blush2.gif 
tai vat sukau lanka,kazkiek matyt mityba pagerejo,nes buvo vasara,ir taip nukeliavo kazkur 12kg ir atsirado pagaliau liemuo  blush2.gif

super! ryt is pat ryto leksiu ieskot naujo lanko smile.gif
Atsakyti