Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
ir sauskelnes keicia, ir vaikiuka maudo, ir maitina...zodziu, viska daro.
Atsakyti
4u.gif Kai gimė dukrytė-tėtis gan dažnai keitė sauskelnes,maitino iš buteliuko,leisdavo man pamiegot naktį,paryčiais.Dabar laukiam sūnelio,tai manau,kad tikrai man padės ne mažiau,negu praitą kart. thumbup.gif
g.gif galėtų ir pieno vyrai turėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 25 birželio 2007 - 17:46
Na o mūsų tėtukas tikrai kai jau labai reikia nesibaido thumbup.gif . Jis dažniausiai keičia sauskelnes kaip aš būnu išėjus ar maudausi ax.gif . Ir netgi pats susipranta, kad reikia mažylei pakeisti pampersus 4u.gif
Atsakyti
Musu tetukas ne karto dar nepakeite sauskelniu.
Atsakyti
sauskelnes keicia, maudo mazyle,maitina, zaidzia ir dar labai daug visko wub.gif
Atsakyti
keicia keicia tetukas, tik va jei jau "rimtas reikalas" ten pamperyj, tai tetukas staiga kazkur dingsta... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
keicia be problemu, tik jei labai jau apsikakavus princese, saukia mane, kad nuprausciau biggrin.gif
Atsakyti
musu tetukas dar ne karto nekeite sauskelniu biggrin.gif aisku musu mazuliui dar ner 2 savaiciu ir jis bijo del bambytes.sake kai uzgis visikai ir galesim normaliai pamperisu deti tada keis biggrin.gif nors kai pamato kakucius tai jau suka nosi i sona,tai bus labai juokinga biggrin.gif nors siaip tetukas visame kame labai padeda,tai ir nespaudziu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 11 liepos 2007 - 19:23
Mūsų tėtukas keičia sauskelnes.Ir maudyti labai jam patinka mūsų mažylę smile.gif ir pamaitina iš buteliuko,ir pažaidžia, ir pasūpuoja thumbup.gif
Atsakyti
Ir pas mus tėvelis mėgsta mažylei sauskelnes pakeisti, kaip pradėjo dar gimdymo namuose, nes mamytei nedrąsu buvo blush2.gif , tai ir dabar, kai būna namuose, visada padeda thumbup.gif
Atsakyti
keičia, nors galėtų ir dažniau ax.gif Bet maudo, nešioja ir iš buteliuko matina kai reikia mamos papukus pavaduot biggrin.gif
Atsakyti
Na, musu tetukas keicia sauskelnes, bet dazniausiai tik is reikalo, t.y. kai manes nera salia. blush2.gif
Atsakyti