Maniskis jeigu manes nera tada ir pakeicia pampersus ir apiprausia o jeigu as esu tai ne uz ka.
Mūsų tėvelis irgi šaunuolis
keičia ir nesiskundžia, jiems abiems tai kaip kokia atrakcija
o pirmą kartą kai keitė, tai juokiausi iki ašarų
pasiguldė vaiką ant vystymo stalo, žiūri, pakaušį kasosi, atseit "tai kaip mes čia dabar suksimės"
susikaupė, ir su komentarais pardėjo keisti, tai net nemačiau, kaip jis tai darė, voliojausi ant lovos leipdama juokais
O komentarai (pokalbis su vaiku) skambėjo panašiai:
"nu tai ką mes čia turim?"
"ojomajo, nu tu pavarai!"
"pala pala, kur tu varai, dar neuždėjau"
"kaip čia užsegti, nežinai???"

O komentarai (pokalbis su vaiku) skambėjo panašiai:
"nu tai ką mes čia turim?"
"ojomajo, nu tu pavarai!"
"pala pala, kur tu varai, dar neuždėjau"
"kaip čia užsegti, nežinai???"

Musu tetukas buvo pazadejes keisti sauskelnes vaikuciui kai prades laikyti galvyte, bet taip ir liko tik pazadai

Musu tetukas labai nesiverzia pats sauskelniu keisti, bet paprasytas pakeicia
Pirmais kartais tai vis mano pagalbos prireikdavo, nes nezinojo kaip uzsegt, kuria puse pampersa det ar mazule bekeiciant vel apsidaro
, tai buvo vyrui strioko
. Dabar jam darbuojantis stengiuosi buti kur kitur ir uzsiemus, kad negaleciau i pagalba atbegt

saunuolis musu tetis, moka pakeisti pampersus ir pakeicia kai reikia. net pirma karta nereikejo nieko rodyti kaip ka daryti,tik paklause kuria puse deti. siaip dazniausiai as keiciu, nes daugiausiai laiko su lialium praleidziu, bet kai reikia tai ir tetis nesibaido.
mnao vyras pastoviai keicia pampersus, as tik pasakau ir pakeicia, kazkaip niera problemos pakeisti pamperso, visgi jo vaikas turi ta pati daryti ka ir as

o musu tetukas keicia sauskelnias,nereik net sakyti man,ir kakuti nuvalo,problemu del to mes neturim.
QUOTE(linksmute2 @ 2007 06 20, 11:40)
o musu tetukas keicia sauskelnias,nereik net sakyti man,ir kakuti nuvalo,problemu del to mes neturim.
saunuolis tetis

keičia keičia

net neprašytas nuo pirmų dienų pakeisdavo
db irgi keičia, bey jau kai būna labai apsidirbus mažoji, pasižiūri į mane skersai, tipo tu keisk