Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Maniskis jeigu manes nera tada ir pakeicia pampersus ir apiprausia o jeigu as esu tai ne uz ka.
Atsakyti
Mūsų tėvelis irgi šaunuolis thumbup.gif keičia ir nesiskundžia, jiems abiems tai kaip kokia atrakcija bigsmile.gif o pirmą kartą kai keitė, tai juokiausi iki ašarųuser posted image pasiguldė vaiką ant vystymo stalo, žiūri, pakaušį kasosi, atseit "tai kaip mes čia dabar suksimės" lotuliukas.gif susikaupė, ir su komentarais pardėjo keisti, tai net nemačiau, kaip jis tai darė, voliojausi ant lovos leipdama juokais user posted image
O komentarai (pokalbis su vaiku) skambėjo panašiai:
"nu tai ką mes čia turim?"
"ojomajo, nu tu pavarai!"
"pala pala, kur tu varai, dar neuždėjau"
"kaip čia užsegti, nežinai???" user posted image
Atsakyti
Musu tetukas buvo pazadejes keisti sauskelnes vaikuciui kai prades laikyti galvyte, bet taip ir liko tik pazadai verysad.gif
Atsakyti
Musu tetukas labai nesiverzia pats sauskelniu keisti, bet paprasytas pakeicia smile.gif Pirmais kartais tai vis mano pagalbos prireikdavo, nes nezinojo kaip uzsegt, kuria puse pampersa det ar mazule bekeiciant vel apsidaro doh.gif , tai buvo vyrui strioko lotuliukas.gif . Dabar jam darbuojantis stengiuosi buti kur kitur ir uzsiemus, kad negaleciau i pagalba atbegt
Atsakyti
saunuolis musu tetis, moka pakeisti pampersus ir pakeicia kai reikia. net pirma karta nereikejo nieko rodyti kaip ka daryti,tik paklause kuria puse deti. siaip dazniausiai as keiciu, nes daugiausiai laiko su lialium praleidziu, bet kai reikia tai ir tetis nesibaido.
Atsakyti
mnao vyras pastoviai keicia pampersus, as tik pasakau ir pakeicia, kazkaip niera problemos pakeisti pamperso, visgi jo vaikas turi ta pati daryti ka ir as bigsmile.gif
Atsakyti
Mūsų tėtukas moka keisti sauskelnes, bet visada šį darbą palieka man lotuliukas.gif Keitęs yra tik kartą, kai manęs nebuvo šalia. Nors šiaip kai pagalvoju, tai gerai, kad nekeičia, nes aš vis tik aptikrinčiau (neiškęsčiau), o vyras pagalvotų, kad aš nepasitikiu jo darbu.. blush2.gif
Atsakyti
Na musu tetukas irgi nemegsta keisti sauskelniu schmoll.gif keicia tik tada, kai prispaudziu prie sienos doh.gif nors kai buvau susizeidusi ir negalejau nieko daryti, pasieme savaite is darbo nemokamu atostogu ir visa laika keite tik jis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rona: 20 birželio 2007 - 10:38
o musu tetukas keicia sauskelnias,nereik net sakyti man,ir kakuti nuvalo,problemu del to mes neturim.
Atsakyti
QUOTE(linksmute2 @ 2007 06 20, 11:40)
o musu tetukas keicia sauskelnias,nereik net sakyti man,ir kakuti nuvalo,problemu del to mes neturim.

saunuolis tetis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
keičia keičia thumbup.gif
Atsakyti
net neprašytas nuo pirmų dienų pakeisdavo thumbup.gif db irgi keičia, bey jau kai būna labai apsidirbus mažoji, pasižiūri į mane skersai, tipo tu keisk lotuliukas.gif
Atsakyti