Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
tevelis saunuolis !pampersiukus keicia...ir ne tik o dar kosyciu pagamina!ir daznai abu labai mielai sutaria!kartais rodosi kad dukrite mamos net neturi biggrin.gif nes jei nereik jos !kadangi dirbu vakarini darba tai tetukas atsakingas lieka uz mazyte!
Atsakyti
Nei vienas, nei kitas tėtukas sauskelnių nekeitė ir tikriausiai nekeis (Tėtukais Suvalkijoje vadinami seneliai), o štai tėtis du kartus pabandė, bet ir tuos kartus pabaigti keisti sauskelnes teko man.
Atsakyti
jei as salia esu, tai maniskis niekada nepakeis sauskelniu, esu prasius ne karta, bet net nesureaguodavo. bet jei bunu kur isejus ir yra reikalas - pakeicia, bet tada jauciasi kaip dideli darba butu atlikes biggrin.gif
Atsakyti
maniskio ir prasyt nereikia, keicia be problemu thumbup.gif
Atsakyti
man tai keista kad nenori pakeist pamperio,atrodo kad abieju vaikelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmute2 @ 2007 06 22, 13:54)
man tai keista kad nenori pakeist pamperio,atrodo kad abieju vaikelis g.gif

aha, gaila, kad yra tokiu vyru, kurie pamirsta apie pareigas... atrodo, kad tas vaikas tik mamos, o jie tai tik padaryti skirti.... doh.gif
Atsakyti
musu tevelis gal tik pora kart yra keites,(cia kaip prisisiojas buna) o jai buna prikakojas tai musu tevelis pradeda stresuot ,nes jam nesigauna,kol pakeicia vaikas visas grazus buna doh.gif
Atsakyti
musiskis irgi pakeicia jei reikia, bet labiausiai nustebino kai ligoninej gryzau is duso o vyrai pampersa pasikeite , kai dar pati nedrasiai jauciaus su keliu valandu lelium kad nesulauzyciau o tetis taip didvyriskai net neraginamas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų tėtukas nuo pat pirmos dienos keičia sauskelnes, kai tik jis būna namie, visada pakeičia ir užpakaliuką nuplauna. mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mus tetukas ir keicia suskelnes nuo pirmos dienos...apskritai keisti sauskennes as ismokau tik namie o ligoninej jis keisdavo blush2.gif ir dabar nikad nesiboti sito darbo wub.gif
Atsakyti
Jeigu lieka vienas su vaiku visada pakeičia, kai aš namie
didelio noro nėra keisti, bet jeigu paprašau pakeičia smile.gif
Atsakyti
musu tetukas keicia sauskelnes ir nieko nesako ir uzpakaliuka nuplauna abiem vaikuciam keite zinoma dabar didziajai jau nebereikia keisti ji ju nebenaudoja o mazajam tai nuo pat gimimo pakeicia man dare cesari tai as negalejau net vaikucio pakelti tai ligoninej kai tik jis budavo visada pakeisdavo thumbup.gif
Atsakyti