Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(zvaigzdute1 @ 2008 03 13, 17:42)
Musu tevelis dar nekeite  verysad.gif, vis issisuka  verysad.gif . Bet ar versti jai jis nenori? g.gif

o vaiku tai norejo
Atsakyti
Mūsų tėčio darbas su komandiruotėmis susijęs,bet kai gryžta tai dėmesys mažajai lotuliukas.gif ,sauskelnes keičia,maudo ir valgydina.Liuks tėtukas 4u.gif Beje pirmas dienas tik jis dukružę maudė,man teko tik kai jis išvyko biggrin.gif
Atsakyti
keicia thumbup.gif
Atsakyti
pas mus tik tetukas keicia sauskelnes ir perrengia vaika, jei jis tuo metu namie smile.gif
Atsakyti
musu leliui 11 men,bet tetis net nezinotu kaip tas sauskelnes deti-is kurio galo lotuliukas.gif
Atsakyti
musu tetukas sauskelnes keicia kai sisiukas tik buna,kakuti mamyte tvarko,nes tetuka pykina... schmoll.gif na jis nekaltas delto...o rengti manau ne teciu reikalas o mamu biggrin.gif man mano grazuoles tetukas neaprengtu tai kaip as..jis tik buna po lauko nurengia,bet siaip tetis labai geras ire be galo myli maze wub.gif thumbup.gif 4u.gif
ko gi daugiau reikia.net sunku patiket kad tiek daug tetuku keicia sauskelnes,rengia ir pan.saunu!
Atsakyti
Musu tetukas nei karto nekeite sauskelniu.
Atsakyti
Anksciau keisdavo pampersus.dabar tai vis issisuka.
Atsakyti
Musu tetukas viena karta bande keisti sauskelnes pirmajai dukrytei, bet nuo tada jam sitas darbas trauma lotuliukas.gif
Atsakyti
Musu tetukas sauskelniu nekeite tik pirmaji menesi, veliau parodziau kaip ir dabar puikiausiai darbuojasi, kai manes nera namie, ar kai negaliu prieiti thumbup.gif , nekyla jam visiskai jokiu problemu. Aciu jam uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Pas mus problemu del keitimo nera schmoll.gif ,bet prie kakucio daznai nosi suka lotuliukas.gif
Atsakyti
Keicia tik tokiu atveju, jei daugiau visiskai nera kam ju pakeisti... tuomet kur bedingsi...
Atsakyti