Musu tetukas keicia, bet bando pastovei isisukti, ipac jai didelis reikalas
sako kad man geriau iseina, nepasidodu, nesamone, pratestoju
Mūsų tetukas vieną kartą yra pakeitęs,kai aš buvau kažkur išlėkusi
o jau jeigu didelis reikalas sauskelnėse tai sprunka iš kambario,nes jam bloga
Na,manau jeigu reikėtų tai ir keistų,bet kad vis pačios tūpčiojam apie savo mažiukus,reikėtų labiau ir tėtukus įtraukti į auginimo procesą....
Na,manau jeigu reikėtų tai ir keistų,bet kad vis pačios tūpčiojam apie savo mažiukus,reikėtų labiau ir tėtukus įtraukti į auginimo procesą....
as pirmasyk savo lialiai papmersa pakeiciau kai jai sukako savaite
iki tol darbavosi tevelis, o as 'ilsejausi' po gimdymo
ir dabar pakeicia daznai kai namuose buna. pabandytu issisukinet
Pakeičia kai paprašau, bet pats dar nelabai susipranta kada jau laikas
Musu tetukas padeda keisti kai padaro dideli reikala
,bet seip tai as visada keiciu,nebent kai manes nera ir tai reikia primint kad neuzmirstu
musu tevelis irgi keicia,galiu net pasakyti,kad dazniau uz mane
,nemato jis cia problemos,net nebando issisukinet,saunuolis tas musu tevelis
Keičia tas mūsų tėtukas,ir sūnui keisdavo..
tik aišku kartais primint reikia,paprašyt,pasakyt
...bet karai dėl to nekyla 
Aišku,kai pats vienas žiūri vaikus-taip laiko pojūčio nepraranda
tik aišku kartais primint reikia,paprašyt,pasakyt
Aišku,kai pats vienas žiūri vaikus-taip laiko pojūčio nepraranda
Mūsiškis irgi keičia, kur jis dėsis
Tik va pritingi mažių palikti ilgiau nuogą - jo nuomone, ką ten terliotis, viens du ir pakeitei, o jei nori vaiką pliką palaikyt, tai klok paklotėlius ir dėk ant lovos ar dar kur ir tegu voliojas, kvėpuoja
Tikrai reikia, o kartais tiesiog reikia jų iš to proceso nepašalinti. Kiek pastebėjau vyrai dažnai būna labai netgi linkę padėti, juk ir jie džiaugiasi mažylio atėjimu, tačiau mamos dažnai kritikuodamos, peikdamos ar be reikalo mokydamos, juos nuo noro rūpintis mažaisiais atstumia
QUOTE(gwaida @ 2008 03 09, 17:03)
Tikrai reikia, o kartais tiesiog reikia jų iš to proceso nepašalinti. Kiek pastebėjau vyrai dažnai būna labai netgi linkę padėti, juk ir jie džiaugiasi mažylio atėjimu, tačiau mamos dažnai kritikuodamos, peikdamos ar be reikalo mokydamos, juos nuo noro rūpintis mažaisiais atstumia
Musu tevelis dar nekeite
, vis issisuka
. Bet ar versti jai jis nenori?