Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
keleta kartu keite,viena karta ir apsisiojo lotuliukas.gif
bet siaip tai tetis labiau zaidimais uzsiima su ja,o as keiciu sauskelnes.
Atsakyti
Pirmaisiais menesiais nelabai jam tas procesas patikdavo, bet dabar tai pastoviai keicia ypac tada kai mazius pakakina niekados netingi po kranu uzpakaliuka nuplauti ne taip kaip as blush2.gif
Atsakyti
Musu tetukas irgi nesiverzia sauskelniu keisti. kaip gaila. gerai, kad nors zaidimais uzsiima ir migdymu. Zodziu vaidmenu pasiskirstymas smile.gif
Atsakyti
Musu tevelis sauskelnes keicia daznai, nepaisant to, kad pradzia nebuvo lengva - kai pirma karta keite pampersa, lelyte nusprende atlikti rimta reikala, tai musu tetukas laaabai issigando ir buvo bepradedas begti i kita kambari lotuliukas.gif oj kaip buvo juokinga lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų tetukas ir dažnokai keičia sauskeles smile.gif .Kartais net man sako jog nemoku,nes būna,kad mažoji pridaro pro šalį ir tenka visą perrengti net keletą kartų per dieną doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
tetukas keicia sauskelnes kai mamyte gastroliuoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif ner kur dingti kai maze pavalgius bet nerami,kas belieka thumbup.gif reik daznaiu vaika su vyru palikti!!!
Atsakyti
kol tetukas nedirbo tai sauskelnes dukrytei keite dazniau nei mamyte... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Na o musu tetukas vis bando issisukti,tai retokai gauna darbo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gievka @ 2008 01 15, 16:39)
kol tetukas nedirbo tai sauskelnes dukrytei keite dazniau nei mamyte... blush2.gif  ax.gif

tai gal del to kad mamyte dar neatsigavus po gimdymo???dar tik savaitele praejo ax.gif doh.gif
Atsakyti
Musu tetukas tikras sauskelniu keitimo meistras wub.gif po cezario ligonineje tik tetukas ir keisdavo nes as is lovos vos pakildavau verysad.gif
Atsakyti
Keicia thumbup.gif ir dar man parode kaip reikia, nes pas ji kur kas daugiau patirties su vaikais ne pas mane.

Atsakyti
musu tetis kai tik buna namie daznai keicia sauskelnes thumbup.gif ir ligoninej po gimdymo kai gulejom kartu visada keisdavo,net nakty keldavosi pakeisti wub.gif thumbup.gif
Atsakyti