Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kariatide @ 2008 06 11, 17:55)
vakar kaip tik su saviskiu apie tai kalbejom smile.gif ...bet kadangi praktikos siuo klausimu pakolkas abu neturim, tai bent jau dabar sake jis tikrai apsivemtu uzuodes vien kvapa didelio reikaliuko lotuliukas.gif ...nors realiai tai as labai tuo abejoju hihihi.gif ax.gif ...

as manau, kai paims savo angeleli ant ranku ir 'susileis' is laimes, pats paprasys sauskelnes pakeisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsų tėtukas dar nei karto nėra pakeitęs sauskelnių schmoll.gif "Pridarytas" sauskelnis jis visada surenka ir išmeta kol aš prausiu mažylį, bet pats nei karto nėra uždėjęs. Vieną kartą vyrus buvau ilgokai palikusi dviese. Ir kaip tik mažasis "prikrovė". Tai tėvelis nuėmė sauskelnes, nuprausė vaiką ir gal būtų uždėjęs, bet... čia nelaiku grįžau aš doh.gif ir teko darbą pabaigti pačiai. Net neabejoju kad ateitį bus dienų kai tėvelis keis sauskelnes, bet kol kas....
Atsakyti
saunuolis jusu tevelis, kad nelaike maziuko su prikrautom kelnem ir nesutino uzpakaliuko, o emesi iniciatyvos first.gif
Atsakyti
musu tetukas sauskelnes bande keisti tik viena karta ir tai kai mazoji buvo pasisiojus biggrin.gif sauskelnes kai keiciu as ir jei vaikas pakakojes tai tetis tik uzuodes iseina i kita kambary biggrin.gif matau kad negali tai ir neverciu biggrin.gif
Atsakyti
Musu dvynukiu uzpakaliukais rupinasi TIK tetukas biggrin.gif wub.gif thumbup.gif
Jau 1.5 metu jis keicia sauskelnes, plauna kakus, teplioja ir pudruoja biggrin.gif Kai gulejom ligoninej, gydytojos uzmate, kad sito reikalo vis imasi tetukas, o kai patikrino uzpakaliukus ir nerado jokiu issutimu, tai labai pagyre ji uz gera dubciu prieziura biggrin.gif MB davolnas kaip slyva buvo lotuliukas.gif
Ir nepastebejau, kad ji vimdytu kvapas cool.gif Isvis nesuprantu tokiu vyru, kurie sitaip sneka doh.gif
Atsakyti
zinoma, kad keicia, juk jis tetis. nesuprantu tokiu, kurie nekeicia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwitalija: 16 birželio 2008 - 15:54
Keite sauskelnes, nuplaudavo ir nuplauna uzpakaliuka o dabar skalbia triusikelius kai ivyksta avarijos ir nemato tame jokio nei kriminalo nei kazko zeminancio.
Atsakyti
nuo pat pirmu dienu...ispradziu tik stebedavo,o viena nakti pats atsikele ir pakeite...aisku ryte radau vaika slapia iki pazastu...ziuri gi kaku net nugara istepta.... biggrin.gif labai jau laisvai jas susege... lotuliukas.gif tai kai kita diena pasakiau...jis truputi susigedo... blush2.gif bet nieko ...napabugo...toliau sau keicia...tik kartai pamato,kad as neuzsiemus,tai jis tik sutvarko,sako uzsek tu... ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šitą darbą pasiimu sau, viską daug greičiau darau rolleyes.gif nei tetukas ax.gif Užtat tetukas nepakeičiamas kai reikia pažaisti ir prajuokinti mažylį wub.gif
Atsakyti
o man tokiu stebuklu nebuna verysad.gif nei vienai is dukryciu nera pakeites pamperso,nei vieno schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif netgi kartais kai keiciu mazylei pampersa jis iseina i kita kambari,sako negaliu matyt tokiu vaizdu
Atsakyti
Kai tik dukryte gime, tai tetis bijojo jai keisti pampersus, nes ji buvo labai mazyte, ir dar bambyte jam baisiai atrode, bet po keliu dienu ir ruriuka plauti pradejo ir pampersus keisti be problemu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zinanti @ 2008 06 27, 21:39)
o man tokiu stebuklu nebuna  verysad.gif  nei vienai is dukryciu nera pakeites pamperso,nei vieno schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  netgi kartais kai keiciu mazylei pampersa jis iseina i kita kambari,sako negaliu matyt tokiu vaizdu

Nesuprantu tokiu vyru doh.gif Kazkokia nesamone schmoll.gif Nu maniskis tik vyresniajam uzpakalio nenori dabar valyt (mazam visada valydavo), o maziuj keicia pampersus ir plauna uzpakaliuka smile.gif
Atsakyti