Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Tik mazas prisidirba iskart sakau tetukui-gal paziurek,senai keiciau.Tai jis ie keicia,na nebent darbe tada jau paciai tenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lanvita @ 2008 07 13, 11:04)
Musu tevelis per metus nepakeite ne 1 karto sauskelniu ir sake net nesiruosia to daryti, nors taip noreciau... doh.gif  Kartais net ziaugcioti pradeda vonioj, kai kakaliuku pauosto, man pakeitus dukrytes sauskelnes. ax.gif

Virsune blink.gif blink.gif va cia tai tikras VYRAS ! lotuliukas.gif Nezinau, man toks poziuris tipinio NESUBRENDELIO !
Suprasciau taip elgtusi vyresnis sunus, bet VYRAS - TEVAS doh.gif
Tai tu jam pasakyk kad kai jis bus senas ir smirdantis, vaikas lygiai taip pat nuo jo suks nosi biggrin.gif
Atsakyti
musu tevelis thumbup.gif keicia sauskelnes nuo pirmos dienos. tikgryzta is darbo ir perima si reikala is manes, juk mamytei irgi reikia atsipusti!savaitgaliais dazniausiai irgi jis keicia, na pasidalinam
Atsakyti
musu tevelis keicia sauskelnes kai reikia, kai manes nera salia arba kai as uzsiemus, nereiskia jokiu nepasitenkinimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaulutee @ 2008 11 07, 21:59)
musu tevelis keicia sauskelnes kai reikia, kai manes nera salia arba kai as uzsiemus, nereiskia jokiu nepasitenkinimu biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Mūsų tėtis taip pat keičia bigsmile.gif
Atsakyti
MB nuo pat pirmu dienu keicia sauskelnes dukrytei, mums tai naturalus ir savaime suprantamas dalykas, kartais pakeicia jis kartais as, jokiu problemu del to nekyla. Nesuprantu tokiu vyru kurie nesugeba pasirupinti savo vaiku.
Atsakyti
Mūsų tėvelis tai pagrinde ir keičia sauskelnes, nes aš per gimdymą labai suplyšau, tai vos pašliaužojau, dabar man jau geriau tai reiks mokytis ir man to meno blush2.gif.
Atsakyti
kai reika -pakeicia,bet tai buna laabai retai,nes as visada salia biggrin.gif
Atsakyti
ir MB sauskelnes daznai keicia mirksiukas.gif ,
kai grizom is ligonines tai jis ir keisdavo, o daba irgi keicia, kai salia mazylio yra, tik kai kakuti padaro tada man maziu nesa lotuliukas.gif o kai papriekaistauju, tai gindamasis sako kad kita karta
Atsakyti
vos tik vaikis vyrkt, tuoj tėtis kelnes žemyn lotuliukas.gif jokių kitų bėdų jam nėr tik nepatogios sauskelnės doh.gif
Atsakyti
Keicia, bet ne taip daznai, kaip noretusi.
Atsakyti
musu tetukas keicia sauskelnes tik kai prisisioja vaikas, o kakuli mamytei palieka lotuliukas.gif
Atsakyti