Tik mazas prisidirba iskart sakau tetukui-gal paziurek,senai keiciau.Tai jis ie keicia,na nebent darbe tada jau paciai tenka

QUOTE(lanvita @ 2008 07 13, 11:04)
Musu tevelis per metus nepakeite ne 1 karto sauskelniu ir sake net nesiruosia to daryti, nors taip noreciau...
Kartais net ziaugcioti pradeda vonioj, kai kakaliuku pauosto, man pakeitus dukrytes sauskelnes. 

Virsune

Suprasciau taip elgtusi vyresnis sunus, bet VYRAS - TEVAS

Tai tu jam pasakyk kad kai jis bus senas ir smirdantis, vaikas lygiai taip pat nuo jo suks nosi

musu tevelis
keicia sauskelnes nuo pirmos dienos. tikgryzta is darbo ir perima si reikala is manes, juk mamytei irgi reikia atsipusti!savaitgaliais dazniausiai irgi jis keicia, na pasidalinam

musu tevelis keicia sauskelnes kai reikia, kai manes nera salia arba kai as uzsiemus, nereiskia jokiu nepasitenkinimu

QUOTE(ssaulutee @ 2008 11 07, 21:59)
musu tevelis keicia sauskelnes kai reikia, kai manes nera salia arba kai as uzsiemus, nereiskia jokiu nepasitenkinimu 

Mūsų tėtis taip pat keičia

MB nuo pat pirmu dienu keicia sauskelnes dukrytei, mums tai naturalus ir savaime suprantamas dalykas, kartais pakeicia jis kartais as, jokiu problemu del to nekyla. Nesuprantu tokiu vyru kurie nesugeba pasirupinti savo vaiku.
kai reika -pakeicia,bet tai buna laabai retai,nes as visada salia

ir MB sauskelnes daznai keicia
,
kai grizom is ligonines tai jis ir keisdavo, o daba irgi keicia, kai salia mazylio yra, tik kai kakuti padaro tada man maziu nesa
o kai papriekaistauju, tai gindamasis sako kad kita karta

kai grizom is ligonines tai jis ir keisdavo, o daba irgi keicia, kai salia mazylio yra, tik kai kakuti padaro tada man maziu nesa

musu tetukas keicia sauskelnes tik kai prisisioja vaikas, o kakuli mamytei palieka